Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinkaaa

G I N E K O L O G - Katowice

Polecane posty

Gość balbinkaaa

Hej mam do was prosbe chce sie wybrac do ginekologa bedzie to moja 1 wizyta. Cel: przepisanie tabletek antykoncepsyjnych. Jakie powinnam miec wykonywane badania przed przepisaniem ich? Szukam tez dobrego ginekologa ktory je zleci. Tutaj moja druga prosba moglibyscie mi podac lekarza ktory nie wykonuje badan tylko przeprowadza wywiad i przepisuje na podstawie tego tabletki, chcialbym takiego uniknac. A takze podac dobrych wg was ginekologow. Bardziej zalezy mi na kobietach z racji tego ze to moja 1 wizyta.

Gość balbinkaaa
Nie chodzi mi tylko o Katowice moga byc okolice np Sosnowiec, ew. Chorzów

Gość balbinkaaa
Jestem dziewica wiec wolabym nie byc badana przez odbyt. A tabletki chce zeby wyregulowac sobie okres

Gość balbinkaaa
i zeby poprawic sobie cere:)

Gość upppppppppp

Gość polecam Ci
przychodnie Mekmed na ul. Panewnickiej 5 w Katowicach-Ligocie, dr Agdan badz dr Salamon. Obie sa bardzo dobre i przeprowadzaja wywiad z pacjentkami :)

Gość balbinkaaa
a jak z badaniami przeprowadzaja je?? Czy to jest prywatny gabinet czy nie?? Prosze tez o podawanie tych gorszych gabinetow z gory dziekuje

Gość uppppppppp

Gość mmmmmm
polecam dr Agdan z "mekmedu", zleca wykonanie badań, bardzo miła i kompetentna. Przyjmuje i w ramach NFZ i prywatnie.

Gość A ja polecam
Jesli chodzi o Sosnowiec to ja polecam dr Krzyżak z przychodni kolo dworca PKP - byla przychodnia kolejowa. Pani doktor pracuje tez w szpitalu. Mi przepisala tabletki bez badania (bylam dziewicą wtedy) tylko musialam zrobic badania krwi. Jedyny minus to trzeba sie umowic na wizyte tydzien wczesniej lub nawet dwa.