Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Dopiero przylazłam z pracy :O. Tametn sklep jest przy hipermarkecie a tym samym czas jego otwarcia jest dluzszy....Dobrze ze to tylko dwa tygodnie... Lee rety--> To wspniale ze zrobiłam Ci niespodzianke :D. Ja długi czas myslalam ze to ATB jest ale w sobote puscili ją w pubie i kolega mnie naprowadzil na wykonawce i dzis sciągnełam ...Tez ja bardzo lubie... Mam nadzieje ze z ząbkiem wszytko bedzie ok :) Agucha--> trzym sie dzielnie... Tarara--> zyjesz ? :)

Dzień dobry :) Aguś wiem o kim mówisz ;) Zerwalismy zupełnie kontakt, ja nie umiem być dla Niego tylko koleżanką, On dla mnie też, jakieś nagłe wyładowania nagromadzonego uczucia się budzą i się po prostu nie da ;) Nie chcę budować szczęścia na gruzach jego związku. Rozmawialiśmy nie raz i stwierdziliśmy, że lepiej będzie jak przerwiemy to na tym etapie. Po prostu spotkaliśmy się za późno :( Wracam do pracy :)

łe rety smutne, ale prawdziwe :(. Ech. Myślę, że to właściwa decyzja. U mnie dzisiaj w przedszkolu fotograf robił zdjęcia maluchom. W takich śmiesznych świątecznych przebraniach :), ale miałam zabawę, hihi. (A z fotografa jakie ciacho, mniami, pożarłabym w całości, hihi:P)

Hihi, Aguś nie musisz czasami tak zupełnie przez przypadek oczywiście ;) zrobić sobie jakiegoś zdjęcia? :D

widzisz głupio mi było tak wyskoczyć, że też chcę:O (gdyby nie ta kadra w przedszkolu), bo to były zdjęcia przy choince, w przebraniu i jeszcze w dodatku będą to pocztówki. Hmmm, ale Pan, w moim typie ;) i jeszcze z pasją. Miodzioooo :D a że mój okres abstynencji trwa, to wystarczy przystojny Pan i mi oczka w orbit wychodzą, hihi ;) a jak się czujesz??

i widzisz gdyby nie było w pobliżu nikogo z kadry to coś bym tam wymyśliła, albo zagadała czy nie robi też innych. A tak lipa, wszędzie mam ogonek:O, a plotek to już mi wystarczy:O

Dzień dobry :) Wczoraj zasnęłam jak małe dziecko ;) Kurczę to pech, że ktoś przeszkadzał, hmm... Ale przecież z pewnością będzie musiał te zdjęcia przynieść ;) Uciekam do pracy :)

si, będzie musiał, ale nie sądzę, że się spotkamy, a poza tym te wszędobylskie ogonki, wrrrr:O. Wiecie jakie to irytujące, gdzie się nie ruszę to cień za mną. jak dzień Kobiety?? 👄

Hmm... Może akurat na chwilę Cię zostawią, ale z tego co mówisz to raczej marne nadzieję na to :o A dzień jak co dzień, dużo pracy, trochę biegania ale ok. :)

łe rety wiesz, jak Pan wolny i zainteresowany to stanie na uszach i coś wymyśli, a jeśli nie to tyle mego co sobie popatrzyłam, hihi ;)

Haha, w sumie racja ;) Jak chcą to niech się postarają, nie będziemy się na tacy podawać :P Kurczę, włączyłam radio, a tam Edyta Górniak i \"Nie proszę o więcej\" :( Smutno mi się zrobiło :o

:( ja widzę opis. Tak mi ciężko go wykasować, jech :O. Poza tym to nawet ok. Tak jak to napisałam wczoraj Chmurzastemu (między innymi), że On już wybrał i pomimo, że nie podoba mi się ta decyzja to ją zaakceptuję. Ktoś ma ochotę na dumle?? Bo kupiłam dzisiaj pół kg i już kończę ;)

Ej co to za spanie ! :D Wstawac! Dopiero wpadałam a za 8 godzin spowrotem bo jutro poproszono mnie abym na rano przyszla.... Łee rety--> a jak z tym urlopem T. ? Dostał go ? :) Agus--> dokladnie wiem jak to ciezko wykasowac numer kogos kto wiele dla nas znaczy badz znaczyl......czasem zdarza mi sie wykasowac...po czym na drugi dzien znow wpisuje...mam chory umysł :)

{czesc] Nie wiem czy dostał, bo nie rozmawiamy, a ja nie jestem na tlenie więc nawet nie wiem czy jest. Hmm... I szczerze mówiąc jakoś specjalnie mnie to nie interesuje. Jak będzie jakoś szczególnie zainteresowany to ma numer telefonu ;)

Czołem :) Co porabiacie dziewczynki ? Ja wlasnie czekam na przyjscie kolezanki. Jakos mi tak nudno....siedze, ziewam, ogladam tv...:D Jednym słowem kiszka... Dzis po miesiacu ciszy odezwał sie pan po ktorym mi sie odbija ....

Vesnna uuuuuuuuuu, a co tam nagle :P Po co?? P. milczy po moim ostatnim mailu, a mnie naszło i się dobijam przy piwku, oglądam Jego zdjęcia z drugiego końca świata :O Oj głupia ja, głupia...

A ja własnie dotarłam do domku :) I wcinam obiadek, rozmyślając o wolnym dniu, bo jestem padnięta :o A jutro w pracy jestem 12 godzin :o Bo mam dodatkowy cztero-godzinny dyżur. Vesnna, a jak u Ciebie? Oswoiłaś się trochę z tym drugim sklepem?

O proszę jak wszystkie się zameldowałyśmy :D Tylko Tararara gdzieś uciekła... Vesnna, zamierzasz się do Niego odezwać? Aguś, ja ostatnio przeglądałam smsy od P. :o

łe rety bez sensu Ci \"nasi\" Panowie, mam serdecznie dość i pomimo, że jestem twarda, w środku -jajo na miękko. Szlak mnie trafia, znowu mi nie wyszło. Fotografa jeszcze nie było ;) Jaja jak berety, pożądanie się we mnie obudziło. Łojejej, za dużo dzisiaj wypiłam :P.

Hmm... Ano, chyba zgubili gdzieś \"pewną\" część ciała :o I jakoś teraz brak im odwagi. No cóź ich strata :P Aguś żałuję, że nie mam piwka w domu, więc z braku złocistego trunku, wypiję Twoje zdrówko mlekiem :D