Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annkka

Spodnie czy spódniczki

Polecane posty

Gość Annkka

W czym wolicie chodzić? W spodniach czy spódniczkach? Ja w spodniach. Dlaczego? - Nie uszę obsesyjnie uważać jak siadam - Jak się schylam? - Zastaniawiać się czy widać mi gatki, czy nie? - Mogę podbiec do autobusu. - Nie muszę nosić rajstop - Nie mam problemu z wyborem butów. - Nie muszę ciągle myśleć o depilacji. - Czuje się swobodnie. A wy??

Zdecydowanie zalezy od pogody!!! Ale fakt! Spodnie sa wygodniejsze ;) Ja nie nosze rajstop do spodnicy/sukienki. Never, ever!! :D JAk jest zimno nie zakladam spodnicy po prostu :D

Gość a potem przychodzi
w życiu taki moment ,że trzeba założyć spódnicę i wyglądacie jak dragon-ani poruszać się ani chodzić jak kobieta!

Gość Annkka
Do hakuny? W spódnicy jeździsz na rowerze??? Chyba w takiej do kostek,a nie wkręca Ci się w łańcuch???

Gość Bez majtek
hakuna, byś wzbudzała większe zainteresowanie jadac rowerem w kiecce

Gość dziwię się kobietom
które w spodniach się gotują w czasie upału , cały dzień będąc w pracy muszę w spodniach chodzić i nie wyrabiam , więc naprawdę nie rozumiem Was kobiety dlaczego lubicie masochizm i spodnie wolicie ?

Gość Annkka
Wymiencie w punktach: dlaczego nie chodzimy w spódnicach. Ktos dorzuci coś jeszcze do mojej listy???

w takie upały przeważnie sukienki/spódnice, lekkie, zwiewne, zawsze do kolan, nie musze: cyt: \"- Nie uszę obsesyjnie uważać jak siadam - Jak się schylam? - Zastaniawiać się czy widać mi gatki, czy nie? - Mogę podbiec do autobusu. - Nie muszę nosić rajstop - Nie mam problemu z wyborem butów. - Nie muszę ciągle myśleć o depilacji. - Czuje się swobodnie.\" depiluje sie zawsze wiec to nie jest zmartwienie

Gość Upał upałem
ale spodnie są bezpieczniejsze

Gość zdecydowanie spodnice
ja mimo ze mam krzywe nogi to w takie upały jak teraz chodze w spodnicach. Nie wyobrazam sobie w taki upał łazic w jeansach.

Gość Annkka do xaxaxa
Nie chodziło mi o ultra mini. Rozumiem, że albo nosisz spodnice do kostek, albo pokazujesz innym jaką masz bieliznę. Nie wierzę, zebyś nie zwracala uwagi na to jak siadasz, gdy masz spódnice nawet do kolan...

Gość Lisa Rowe
Ja nie chodze w sponicach bo nie cierpie jak jacys robotnicy, czy po prostu bardziej prostaccy mezczyzni komentuja to jakimis uwagami. Za stara na to jestem :O Czasem zakladam dluzsza sukiennke - bo przewiewna- ale dluga zeby nog nie bylo widac :O Wiem, ze mam zgrabne nogi ale to jest czasem wiekszy problem niz krzywe :O

A ja w dlugich, krotkich (te sa lepsze na upaly :) ) wszystko jedno... co mi pod reke wpadnie :D W krotkich gatkach tez... ale nie do pracy :P

Gość kik*
spódnice, ale noszę spodnie, bo moje nogi od lat maltretowane depilacją wyglądają jak po walce z jakimiś insektami. oczywiście w taki upał nie kiszę się w dżinsach, ale noszę spodnie z lekkich i przewiewnych naturalnych tkanin.

Gość tylko spódniczki ...
... bo nie trzeba ściągać, wystarczy podwinąć :classic_cool: Ale i tak najlepsze są długie sukienki i spódnice z głębokimi rozcięciami - najlepiej po bokach, ale z przodu i z tyłu też są OK... Chciałbym tak podejść do takiej panny w długiej, czarnej sukience, rozpinanej na całej długości... Żeby nie miała na sobie nic innego, oprócz oczywiście szpilek na nogach. A potem bym jej powoli rozpinał tę sukienkę od dołu, liżąc ją po nogach, aż dotarłbym do cipki. Wstałbym, zacząłbym ją całować (tzn. French kissing) i równocześnie wszedłbym w nią i j­e­b­ał ostro, czując równocześnie, jak jej sutki uwydatniające się przez cienki materiał sukienki smyrają moją zapadniętą, szczurzą klatę... Jak jej długie, nagie nogi oplatają się wokół moich bioder... Ach, idę po krem do rąk! :classic_cool:

Chodzę i w tym i w tym:-)Latem wolę spodniczki oczywiście;-)

Gość Pianka a czy pod te spódniczki
zakładasz majteczki? :classic_cool: [proszę, napisz, że nie! już mam go w ręce, a obok leżą chusteczki i krem do rąk]

Gość up .....

Kompletnie nie rozumiem tego : zwracania uwagi jak siadam :O Normalnie siadam, na co mam zwracać uwagę ??? Nawet w spodniach nie siadam z rozkraczonymi nogami by przez przypadek usiąść tak w spódnicy; nawet jak podciągnę kolana pod brodę spódnica do kolan jest wystarczająco długa bym miała wszystko zakryte co ma byc zakryte; nie kumam :O

Zgabne Kobiety lepiej wygladaja w spodniach, bo widac waska talie, szerokie biodra i okragle posladki. Po prostu widac walory kobiece, natoniast spodnica te walory zakrywa.

xaxaxa.---> Jak jest goraco i siedzisz np w autobusie to wstajac wartaloby sprawdzic czy material nie przywarl do tylka :P