Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelusia

mozliwa ciąża?

Polecane posty

Hej. Jestem tu nowa. Proszę o radę? Czy jest możliwość zajścia w ciaze jesli kochałam się w dni płodne? Bardzo chcę mieć dzidzi. Byłby to 3 tydzień od zapłodnienia? Dzisiaj dostałam okres. Kilka godzin po dostaniu boli mnie podbrzusze? Czy jest jakaś szansa, ze jestem w ciąży pomimo iż mam okres? Proszę o pomoc!!

Gość andain
przez pierwsze 3 miechy mozesz miec okres.pozdro

Gość andain
ale jest to mozliwe.moja przyjaciolka dowiedziala sie ze jest w ciazy jak byla w 4 miesiacu :] przez dokladnie 3 miesiace miala okres.gdyby byl jakis dziwny lub cos byloby inaczej pewnie by zauwazyla:]

dziewczyny dzięki za odpowiedź. Ja się łudzę, ze może to jeszcze? Ale wcześniej mi chyba psycha siądzie! Jak tylko coś to się odezwę. Trzymajcie kciuki. Choć musze przyznać, że moja znajoma miała miesiączkę przez 6 miesięcy a była w ciąży! Ma superowego synka. Taki grubasek! Pozdrowienia

Gość k***
niestety wydaje mi sie ze to raczej to nie to, przykro mi, ale nie mozesz tego brac do siebie, uda się! ale nie teraz, głowa do góry :)

Gość A wiesz kiedy
mozna zajść w ciążę ?

Witajcie. Proszę doradcie mi w jakim czasie mogę się starać o dziecko? Dwa miesiące temu odstawiłam tabletki anty- pierwsze krwawienie mialam w 31 dniu cykl teraz mam 29 dzień cyku. Jesli chodzo o ciąże, to byłam u gin.Obserwował pęcherzyk i kazał mi współzyć w sobotę i niedzielę- uważał, że wtedy pęki pęcherzyk. Więc staraliśmy się tak jak kazał sobota, niedziela+ poniedziałek. Dlatego uważam, że powinnam być. A tu nagle miesiaczka sie pojawiła wczoraj. I to obfita, bolesna? Doradcie mi coś dziewczyny. Pozdawiam

Gość jak ja niecierpie smerfów
dwa miechy temu odstawiłas tabsy i już chcesz w ciąże zachodzić. chyba jakś chora jesteś. to po co brałaś te tabsy skoro tak bardzo chcesz dziecko? a twój gi wie ze dopiero co odstawiłaś?

Witaj. Tak mój gin wie, że odstawiłam tabl. Zażywałam tabl, bo okresy miałam nie do wytrzymania napewno byś tak samo zrobiła jak ja. Konsultowałam się z gin jeszcze jak brałam tabl i powiedział, że nie ma żadnych przeszkód.Jest tylko większe prawdopodobień stwo urodzenia bliźniaków. I nic poza tym. Pozdra