Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgosia700

jaka pralke?

Polecane posty

Gość Malgosia700

Suchajcie wlasnie zamierzam kupic wtym tygodniu pralke. na 5kg wsadu, i 1000 obrotow/min albo moze byc 800. Zastanawiam sie nad Ariston i Whirpool. A wy jakie macie i polecacie a ktore odradzacie?

odradzam Amicę- problem z częściami jest Ogólnie dobrze brać krajowe produkty agd, bo i serwis, i części na miejscu

Gość Malgosia700
Agatka krajowe tzn Amica,Polar itp polski marki? czy chodzi ci o to by kupic pralke w Polsce a nie zagranica bo serwis jest na miejscu tak?

Nie, chodzi mi o produkowane w Polsce, bo na przykład jak jest produkowana we Francji, to części też są wysyłane z Francji, więc to trwa czasem parę tygodni nawet (tak ja miałam poprzednio)

Gość fitnessska
ja kupilam whirlpool'a miesiac temu za 1200zl,1000obr,elekt.wyswietlacz czasu prania,latwa obsluga i bardzo ladna:)

Gość ja pindole
my mamy pralke samsung. 1400 obrotow. kosztowala 1,5 roku temu ok 350 euro. kupywalismy z internetu,ze sprzedazy internetowej i dlatego bylo tak tanio bo nie maja kosztow dodatkowych typu utrzymanie pracownikow itd. uwazam,ze pralka jest super. program krotkiego prania,dobrze wiruje. brak programatora jest dodatkowa zaleta bo wogole nie potrzeba uzywania sily.

Gość Malgosia700
Tak Agatka ale moze te produkowane w Francji albo w Europie zach.sa lepiej produkowane. Prawda? bo tak slyszalam. Fitneska-a jaki to model tego Whirpool ? Ja pindole- a jaki model? to bardzo wazne przy wyborze :)

Gość Malgosia700
kupowalas z tego sklepu niem? A jak to ma sie do serwisu i czasci jakby cos? w pl zrobia ci?

Gość fitnessska
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=114067537 chyba ta,ale tu nie prezentuje sie najlepiej:) naprawde polecam,jestem zadowolona i non stop uzywam programu 3o minut-oszczednie,a jak na codzienne pranie idealny-malo pradu,malo wody a pranie czysciutkie!!a wyswietlacz jest efekciarski.Jak za taka kase to super pralka!

Gość Malgosia700
A i dodam ze musi miec niecale 50 cm szerokosci z powodu malej lazienki :)

Gość ja pindole
wiesz co? jezeli kupujesz pralke w uni europejskiej to masz serwis na cala europe. kupujesz w polsce to w niemczech musza naprawic i odwrotnie. zadzwon moze jutro do serwisu samsunga i zapytaj. bo szczerze mowiac to nic nie wiadomo ;)

Gość ja pindole
ta ma 60. ale jest duzo waskich pralek.

Gość Malgosia700
A te wyswietlacze i wogole oprogramowanie sie nie pieprzy? ja slyszalam ze wniektorych tak. Iponoc Candy stala sie zla firma. Ardo nie chce znac. Niewiem nic o Beko i Gorenje. skad one sa?

Gość ja pindole
beko jest dziadowska firma. nie warto patrzec na mala cane.

Gość Malgosia700
Wlasciwie co sklep to co innego mowia. wjednym sklepie chwala whirpool .w drugim Siemens, a trzecim Ariston... Tak wiec metlik w glowie mam tym bardziej ze zalezy mi kupic teraz wtym tyg,bo mamy duzo spraw

Gość cin cin
Polecam whirpool.Od dwóch lat działa bezawaryjnie,ładna wizualnie,ładowana od góry,więc zajmuje mało miejsca w łazience.

Polecam Whirpool sama mam taką w domu i bardzo dobrze służy. A mam ją już od ponad 5 lat. Nigdy się nie popsuła, prania nie niszczy i jest super!!!!

Gość dianusia
polecam Ariston ma długa gwarancje i jest rewelacyjna nawet delikatne rzeczy pierze i jest mała

Gość lalalalalalalalalalala
no wstrzeliłaś się z tą pralką.nie ma co. Akuratny temat do kategori Śluby i Weslea!!!!

Gość Whirpool
mam ją 12 lat i jest super