Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ++++++++++++

WAŁECZKI

Polecane posty

Gość ++++++++++++

Jak pozbyć się po porodzie zbędnego wałeczka na dole brzucha? Odpowiedz prosta, ćwiczyć. Tylko jak robię brzuszki to czuje ze pracuja tylko górne miesnie. Czy znacie jamkies cwiczenia na ta wiszaca po porodowa skóre? Dzieki z góry. ;-)

Gość zzzzzzzzzzzz
skórę trzeba smarować kremami, do tego poszukaj sobie zestawu ćwiczeń na mięśnie brzucha, ja jeszcze do tego chodze w takim pasie poporodowym

Gość ++++++++++++
kremy nic nie dają. A podaj mi przykładowe ćwiczenia.

Gość brava
no mnie tez po porodzie zostala dyndajaca skora i nie wiem jak ja zniszczyc ;-) podajcie laski jakies stronki z dobrymi cwiczeniami

unoszenie nóg w górę w leżeniu, nożyce, rowerek w leżeniu, jak nogi równolegle do podłogi 10cm nad siemią to przyciąganie do brzucha i wyprost - to są ćwiczenia na dolne mięśnie brzucha, możesz zacząć od serii 10-15 powtórzeń 3-4 serie na początek a później zwiększać. obre też jest kółko rehabilitacyjne do mięśni brzucha - koszt ok 30zł - take że klęczysz, masz kółko w rękach i odjerzdżasz nim od siebie, a óźniej wracesz znowu do klęku (bez kładzenia się. Mam nadzieję że te ćwiczenia pomogą!

Gość ++++++++++++
dzieki bardzo ;-) popróbuję :-)

Gość a podajcie proszę
linka do tych ćwiczeń. Gdzieś tu kiedyś ktoś polecał konkretne ćwiczenia, nietylko brzuszki.