Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puzdronka

katie holmes, nicol kidman....

Polecane posty

Gość puzdronka

....to tylko przykłady. Chodzi mi o to, że wyjątkowo irytuje mnie kiedy pisze się - przytoczę niedokładnie - tom i katie kłócą się o dziecko, bo katie jest wierząca katoliczką i pochodzi z bardzo katolickiej rodziny.....albo - kidman bedzie starać się o dziecko, ale dopiero po slubie, bo jest katoliczką... Ciekawe tylko czemu Ci wszyscy porządni katolicy pierdolą się ile wlezie i z kim popadnie przed ślubem. rozumiem jeszcze pierwszy przypadek, że chce dziecko wychowac w swojej wierze, a nie w jakiejś sekcie, ale w drugim przypadku, to zakrawa mi na jakąś hipokryzję, rozwódka, spała prze ślubem z narzeczonym - nie grzech, dziecko przed ślubem - grzech. Więc wg nauki naszego kościoła, ma grzech podwójny, bo nie uprawiała seksu dla prokreacji, ale dla przyjemności. nie myślcie, że jestem jakąś dewotą, sama spałam z mężem przed ślubem, rzadko chodzę do kościoła, choc w boga wierzę, ale nie nazwę się głęboko wierzącą, bo wiem, że na to nie zasługuję. Nie mogę sie zrównywac z tymi ludźmi, którzy naprawdę zasługują na miano katolików. napisałam to po przeczytaniu artykółów w sieci i zastanawiam się czy kogoć jeszcze to wqrwia tak samo jak mnie?

Gość puzdronka
miało byc nicole

Gość puzdronka
wiesz krwawa orlico zazdroszczę Ci takiego podejścia, ja jestem straszny raptus i jak się na coś wścieknę to na amen, a juz w ogóle jakaś wyczulona jestem na obłudę, normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera. miałam taki przypadek w rodzinie, panienka zakręciła się koło mojego kuzyna, chodziła prawie że na kleczkach, spała w kościele i nawet dawała innym nauki i pouczała jak się powinno zachowywać, a okazalo się, że sama po dwóch miesiącach tego katolickiego związku była w ciązy, no i ślub znienacka hehe, ale czy się zmieniła ? gdzie tam! przychodzi w piątek na imprezę i nic nie je, bo to grzech w piątek jesć mięso...itp. no normalna hipokrytka

Gość ja tez takich nie nawidzę

puzdronka ---> No wlasnie... Bo ja to raczej spokojna jestem. I unikam problemow, mam wystarczajaco duzo wlasnych. Niektore rzeczy mnie wkurzaja to fakt. Krew we mnie wrze jak wielki wierzacy praktykujacy wychodzi z kosciola i kamieniem rzuca w psa spokojnie przechodzacego obok 😡 Ale Nicole K. i Katie H. niech sobie robia co chca ;)

Gość mel gibson jest spox

Gość mel gibson jest spox

Gość w p--de jeża
chyba nikogo nie zainteresował ten temat, a jest dość ciekawy...ja naprzykład uważam, że gdyby policzyć ilu tak naprawe jest katolików w Polsce to może zapełniłoby się nimi 30 kosciołów,a to i tak chyba za dużo.

Gość fszyscy oni
profanują wiarę, wydaje im się, że to zabawa, że wystarczy sobie raz na jakiś czas pomyślec o bogu i już są katolikami, a rozwiązłość taka wśród tych gwiazd, że szkoda słów.

Gość puzdronka
No własnie ja też mam podobne odczucia. Wydaje mi się, że o niektórych rzeczach nie mozna tak sobie chlapać ozorem, że są święte, jakiś szacunek się nalezy, a swoim zyciem pokazujemy kim jesteśmy. Ja siebie nie nazwę katoliczką, bo wg wszelkich kanonów nia nie jestem. z lenistwa nie chodze do kościoła, mam często mysli, czy w ogóle tam cos jest, myślę, że w moim przypadku wiara w boga to tylko wyniesione z domu rodzinnego przyzwyczajenie. a już wpienia mnie jak ktoś mówi: "wierzący, nie praktykujący" normalnie co za tekst, przecież coś takiego nie istnieje, to tak jakby ktoś powiedział - magister, ale bez studiów ( hehehe to nie była aluzja do kwasa )

Gość Zgadzam się z autorką.......
Też mi się ta obłuda religijna wśród "gwiazd" nie podoba, ale nie tylko to. Co do Katie Holmes to uważam ją za głupiutką idiotkę , która jak małolata zakochała się w Tomie. I zapewne wierzy ,że będzie z nim do końca hehehe. Ja nie wierzę w ich związek, myślę ,że najdalej za klika lat sie rozpadnie. Wogóle nie podoba mi się to , jak ona daje sobą sterować Tomowi. Dla niego zmienia imię , bo jemu się nie podoba , bo za dziecinne , słucha się go, on jej zabrania spotkań z rodzicami, nakazuje jak ma rodzić, zakazuje chrztu( zresztą po co? skora dała mu się" zbałamucić " i przeszła do sekty), wtedy chrzest by był świętokradztwem. A taka wierząca katoliczka była, a tak zarzekała się z dziewictwem do ślubu...... heheh A on nie lepszy, głupoty gada typu ,że po porodzie zje pępowinę i wogóle jakiś fanatyk tej swojej sekty. Niech im się żyje szczęśliwie haha Co do Nicole Kidman , to ja ją lubiłam , ale wtedy kiedy była w związku z Tomem ( co prawda byli małżeństwem scjentologicznym) , ale trwali w tym 10 lat , nie mieli romansów i za tą ich wierność i trwałość związku ceniłam. A potem co ? Nagle związek się rozpadł i jedno i drugie w romanse wchodziło. Dla mnie to było zwykłe..... nie powiem co , takie chyba nie z potrzeby serca szukanie miłości tylko pokazywanie światu i tej drugiej osobiePOPATRZJESTEM Z KIMŚ A CIEBIE MAM GDZIEŚ. Myślę ,że przede wszystkim liczył się seks, a nie miłość. Zbyt dużo tych związków było i były zbyt krótkotrwałe ,żeby nazywać je związkami z miłości. a teraz Nicole , wzięła ślub katolicki ze swoim narzeczonym ( wogóle nie powinna dostać pozwolenia skoro tyle lat trwała w sekcie , w niej miała ślub , i wogóle?)no ale dobra , wzięła, hehe oczywiście przed ślubem seks , ale do nocy po ślubnej jakiś okres abstynencji ,żeby " noc poślubna" była" wyjątkowa". Taaaaaa jasne. Już widziałam jej "wyjątkowość". Dla mnie Tom, Nicole, Katie i wiele wiele innych osób się zeszmaciło....... OBŁUDA , DWULICOWOŚĆ , PRUDERIA, DEWOCTWO , KUREWSTWO-ŁAJDASTWO ITDTakie jest moje zdanie:D:D:D

Gość puzdronka
ufffff aż mi ulżyło, że ktoś oprócz mnie też tak myśli. to jest naprawdę tragedia jak można być tak zakłamanym. wypowiadać słowa wręcz bluźniercze, taka zabawa wiarą. Uważam,że pewnych rzeczy nie można tykać, niech sobie robią co chcą, ale po co się obnażać. tak samo jak dostają jakąś nagrodę "dziękuję bogu" . kurwa jakie to piękne! tylko gdzie był ten bóg jak zdradzałeś/aś współmałzonka, jak biłeś zonę, jak ćpałeś/aś i kurwiłeś/aś się na prawo i lewo, ale jestem katolikiem, za tydzień będę buddystą, a za miesiąc pójdę w kabałę, zależy o jest na topie hehe.

Gość łoooooooj
to opisuje moje odczucia co do tych "gwiazd"

Gość łoooooooj
up

Gość katie czy kate
jest głupia jak but, takiemu kolesiowi jak tom, nawet własnej kupy nie dałabym na wychowanie.

Gość katie czy kate
już nicole wolę.

Gość pyskaczu
up

Gość KSZTYKACZKA