Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubia1

Ginekolog z Trójmiasta- wpisujcie!!

Polecane posty

Gość rubia1

Wpisujcie jakiego ginekologa polecacie a kogo się wystrzegać

Gość fiolka5
Polecam dr. Świątkowską Freud wspaniałay fachowiec- pracuje na Klinicznej niestety prywatnie wizyta 200-250 z USG

Polecam doktora Fiutowskiego..pracuje w Wojewódzkim...bardzo miły i ma USG , zna się na swoim fachu.Wizyta ok 100 zł

Gość aco
nikt więcej nie jest z Trójmiasta

Gość no ja nie wiem czy Fiutowski
jest dobry-miły owszem ale już chyba nie wyrabia.Super jest kobitka gin. Kardis czy cos takiego w spółdzielni na Podbielańskiej no i też kobitka dr Tkaczyk,dobra a przy tym ,co wazne endokrynolog i

Gość polecam..
Doktor Pilarską z Gdyni przyjmuje na Żwirki i Wigury w przychodni. Można teeż prywatnie

Gość Justyna M
Polecam dr Sylwie Murawska super babka urzeduje w przychodni na Karuskiej, prywatnie w sopocie, a najbardziej dr Andrzeja Kieszkowkiego 058 553 06 48, nie prowadzi ciazy bo jak mowi to stam fizjologiczny. pozdrawiam Justyna-Londyn

Ja tez slyszalam o dr Pilarskiej, osobiscie chodzę do przychodni Kolejarz-Vita, kolo hali, tam jest jeden ginekolog - mily starszy pan, nie pamietam nazwiska, ale polecam. Moja kumpela chodzila do niego gdy byla w ciazy i tez sobie chwalila jego fachowosc, a dzidzius... piekny i zdrowiutki:)