Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korkownica

co do kreconych wlosow?

Polecane posty

Gość korkownica

Moje wlosy kwalifikuja sie pomiedzy kreconymi a falujacymi, idealne loczki to nie sa, proste tez nie...Moglibyscie polecic mi jakies kosmetyki, ktore by je zdefiniowaly? Uzywam mleczka Sunsilk, ale chcialabym wyprobowac inne, moze lepsze kosmetyki.

Gość Madda

Gość Madda
mam takie same włosy - używam pianki Nivea do włosów kręconych, bardzo wzmacnia skręt

Gość korkownica
Ja uzywalam Welli ale mi strasznie wlosy sklejala...

Gość kup sobie odżywkę do włosów
Matrix, no i odpowiedni fluid podkreślający skręt do tego- ekstra efekt:) Nie skleja włosów, pięknie się błyszczą, są leciutkie, no i ładnie, róno się kręcą:)

Gość korkownica
Moglabys mi polecic jakis fluid? Sorki, ze ja sie pytam jak jakis przyglup, ale naprawde uzywam tylko sunsilka.-+ *

Gość boommba
ja tez byłam bardzo zadowolona z nivei, ale chciuałabym spróbowac czegos innego...mam takie same włosy jak założycielka a ten fluid to tez matrixa? Miałas odzywki L;oreala ta niebieska tez z profesjonalnej serii?

Gość boommba
dziewczyny a w ogole jak dbacie o włosy? jakie szampony, odzywki i co do stylizacji ja bardzo długo prostowałam włosy i teraz nie za bardzo umiem o nie zadbac

ja myje i rozczesuje (i tylko wtedy sa rozczesywane) potem grzebieniem nakladam piankei \"zgniatam \" je troche.jezeli nie mam czasu to susze suszarka z dyfuzorem a jesli mam czas to albo klade sie z wilgotnymi albo same sie susza no i potem do stylizacji zel do wlosow!! i ladnie sie kreca

Gość boommba
a nie masz sztywnych włosów? ja lubie takie miekkie, jakby nic na nich nie było...

no ja tez takie lubie wiesz co nie sa moze takie bardzo delikatne po tym zelu ale sklejone i sztywne tez nie sa, zalezy jaki uzyjesz zel. ostatnio kupilam z szwarzkop taki specjalny do wlosow kreconych hostessa zachwalala go i sie skusilam- ale straszne badziewie okropnie skleja wlosy i sa takie dziwne w dotyku (jedyna zaleta ladnie pachnie:))

Gość boommba
jakie jeszcze rady:)???

Gość boommba
moze jeszcze ktos

Dobra jest odżywka pantene bez spłukiwania- sprężyste loki i fale.Ja ją nakładam trochę na suche włosy i uwypukla skręt włosa a włosy pozostają elastyczne.

tak! ta bez spłukiwania jest dobra, ale nie nalezy jej nakładac zbyt dużo! włosy po niej są mieciutkie i lśniące, polecam! ;)