Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc...

mam bardzooo poważny problem tam na dole

Polecane posty

Gość Rajmund16
okej, sex jest dla ludzi ale kurde jak msz tam żywą ranę jak piszesz to już stałaby się wielka tragedia jakby RAZ go nie było?

Gość kik*
Krostę smaruj maścią cynkową to szybciej się wygoi a zamiast golenia kup sobie krem Veet Duo Bikini i skończą się Twoje problemy z depilacją.

Gość prosze o pomoc...
ale ja nie chcę zeby go nie było:) wolę znależć sposób żeby wygoić ranę

Gość _dziunka_wawa
nie ruszaj tego!!!!!!!! jelsi ogolisz to pogorszysz sprawe...niestety juz jest zle a po goleniu bedzie gorzej. bedzie Ci sie to bardziej i dluzej babralo...nie radzilabym

Gość prosze o pomoc...
obawiam się że nie mam za dużego wyboru. wolę się bardziej poranić niż iść z tarką:(

Gość kik*
idź z tarką i nie kombinuj. przecież to nie jest obcy człowiek. skoro możesz z nim sypiać to możesz mu też powiedzieć, że masz podrażnienia po goleniu i musisz wygoić się przed kolejną depilacją.

Gość Ja też mam krosteczki
po goleniu, nie używam depilatora bo panicznie boję się tego bólu, a krem nie zawsze usunie wszystkie włoski :O A jak ich sie pozbyć do wieczora... to nie mam pojęcia. A mój facet rozumie to, że czasami tak bywa

Gość prosze o pomoc...
chyba zrobie tak że ogole się tylko na dole a wzgórek łonowy (bo tylko tam mam te podrażnienia) zostawie w spokoju i po prostu nie dam się dotykać po górze:P kurde sama czuję się jak głupia nastolatka gdy piszę takie rzeczy:) ale chyba tylko takie wyjście mi pozostaje:o

Gość seks bedziesz miala super
jeden wielki bol, szczegolnie, jesli znow zamierzas sie ogolic. skore poranisz sobie jeszcze bardziej, a podczas seksu tylko to podraznisz. chyba, ze lubisz bol, to rozumiem... bawcie sie dobrze 🖐️

Gość prosze o pomoc...
czasmi lubie:P ale chyba nie o takim bolu myśałaś....:) no nie...juz zdecydowałam że nie ogolę tych podrażnień bo na samą myśl mam dreszcze...wyłałam mamę po pentanol czy jakoś tak:P więc zoabczymy jak to bedzie...na arzie robię okłady z czego się da. spotykamy się dopiero o 22 więc mam trochę czasu:)

Gość boszzzzzzz skąd się takie
tempaki-pustaki biorą???:o

Gość tempaki
a co to jest za słowo:D co za debilka:D

Gość gol sie
zawsze z wlosem a nie pod wlos chrostek wtedy nie bedzie

Gość zgadzam się........
zresztą mam dziś podobnie. Ogoliłam się i mam masę podrażnień...posmarowąłm mascią cynkową i chodzę po domu z taką białą cipką i lioczę na to że do 21 choć trochę złagodnieje bo wychodzę z kupmelami i nigdy nie widamomo co się trafi:Pale ogołnie nie jest ciekawie.Krwawię jak jasna cholera ale zawsze mi własnie po maści cynkowej przechpdzi:D