Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki se gagatek

jak się rypać

Polecane posty

Gość taki se gagatek

By nie było za gorąco trza się rypać na siedząco . A tak na poważnie jak mam ciupciać swoją ukochaną jeżeli lecą ze mnie hektolitry potu i jestem mokry jak bym z wody wyszedł ? Myślicie , że to może być dla niej na tyle odrażające , że powinnismy zaniechać kopulacji do momentu aż się chłodniej zrobi ? Czy wy się rypiecie drogie Panie i nie przeszkadza wam , że wasi partnerzy są mokrzy ?

Gość hehehe dobreeeeeeeeeeeeeee
przeszkadza, to żałosne :O

Gość idź sie rypac do wody
wanny np. nie zauwazy róznicy ;D

Gość taki se gagatek
pytam się skąd ja mam wiedzieć . przecież mi nie powie , że się pocę strasznie i ja to brzydzi :(

Gość taki se gagatek
ja np i to nie podszyw uwielbiam lizać pachy swojej dziewczyny (taki mam fetysz) i ogólnie mi jej pot nie przeszkadza za bardzo , ale nie powiem żeby to był dla mnie mega afrodyzjak czy cos :(

Gość gość
Ja sie wczoraj 'rypalam', bylo jak w saunie:o Wole bez....rypania w takie upaly:o

Gość taki se gagatek
no własnie klimy nie mam i jestem mokry jak mokra włoszka czy wam przeszkadza bardzo pot męski

a ja uwielbiam \"rypać\" sie w takie upały :d tak delikatnie i leniwie ...mhmmmmm

Gość gość
A czy Tobie przeszkadza pot zenski? Toz ona chyba tez mokra Wloszka?

Gość taki se gagatek
mówię , że jest mi raczej obojętny , ale bynajmniej nie jest to nic kręcącego mnie , zresztą kobiety sie mniej pocą i ona nie jest taka mokra jak ja . A już francuz jak mi bierze do buzi po seksie i lize jajeczka a ja cały taki mokry tam jestem :(

Gość lalalalallala
no w takie upaly moze bardziej sie pocisz,ale z tego co wiem to kobiety poca sie mniej niz mezczyzni.moze porostu niech ona troche popracuje i np.na jezdzca lub na siedzaco sie kochajcie.ona za bardzo sie nie zmeczy,a ty jesli sie spocisz to tylko troszke z podniecenia.ja sie kochalam z facetem i bylo ok.a jesli ona nie chce "sie ruszac" to ty wez ja od tylu i nie bedzie cie widziec;)

Gość taki se gagatek
nie możemy bo moja mamusia nie pracuje i wiecznie w domu siedzi:( a do pokoju mi nie wchodzi bo już nas kiedys przyłapała i się boi teraz:) a czy to prawda , że antyperspiranty to totalny faux-paus w seksie? moze by tak zacząc uzywać przed seksem (bo na codzień że używać to proste :) ) co myslicie a antyperspirantach podczas bzykania?

Gość taki se gagatek
upupuup co myslicie o antyperspirantach w łóżku?