Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahgata

Od dłuzszego czasu mam nadmierny apetyt....

Polecane posty

Gość kahgata

przytyłam około 15 kg(w ciagu roku),,,w ciazy nie jestem...a moze to objaw jakichs pasozytow ze tak jem i jem, moze to obaw glisty ludzkiej?

Prędziej tasiemca, ale w dzisiejszych czasach raczej trudno się zarazić pasożytami zwł w kraju bądź co bądź cywilizowanym, zielona herbata u mnie np. hamujee apetyt.

Gość prosze o pomoc...
są takie upąły że teraz raczej powinnaś mieć mniejszy apetyt...ja nie jem prawie wcale:o więc pewnie schudniesz:) ale powodów może być sto....wystarcz mała zmiana diety do której przyzwyczaił się Twoj organizm i już tycie gotowe. to z pewnością nie ejst objaw pasozytów...kto je mam w dzisiejszych czasach? chyba bezdomni....jestem pewna że lekarz powie Ci to samo- zła dieta:o radziłabym po prostu teraz spróbowac to nadrobić dużo pić i jeździć nad jeziorko....pocisz się eż więcej więc sądzę że Twoj problem się rozwiąze tego lata:))

Gość jaWawa
Pasozyty BEZDOMNI ?! Chyba nie wiecie o czym mowicie.. To jest bujda, ze glista czy owsikami mozna sie zarazic przez brudne rece- ja mam FIOŁA na punkcie higieny, nosze ze soba mydlo na uczelnie bo po 20 minutach trzymania metalowej rury w autobusie mam mega dyskomfort. I myje rece ok 15 razy dziennie, owoce i warzywa myje szczoteczka do zebow i ludwikiem pod goraca woda. I co ? Od pol roku mam gliste. Dodam, ze mieszkam w Warszawie, nie obgryzam paznokci, nie mam zwierzat, zdowo sie odzywiam, uprawiam sport i biore witaminy i zen szenia i nawet makaron gotuje w filtrowanej wodzie (!!!). Wiec SKAD u mnie ten pasozyt ? Wg Ciebie TAK ZYJE BEZDOMNY ?!