Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliesterka

pierwszy raz z 20 cm??

Polecane posty

Gość poliesterka

ooo matko, dowiedzialam sie ze moj chlopak ma 20 cm penisa, wlasciciwie to sama mu go zmierzylam i troche sie boje pierwszego razu....poradzcie mi cos doswiadczeni w tej materii

Gość jak się popieści to się taki
zmieści, luz

Gość Marta 24
będzie cie bolalo jak cholera:( niech nie wchodzi głęboko odradzam no jeżdzca bo mozesz sie zagalopowac i nie bedzie przyjemnie i inne pozycje w których członek wchodzi głęboko. Miałam Pana z takim spzetem i go rzuciałem bo seks był do kitu z nim:(

Gość Marta 24
ja odradzam znalazłam kogoś z mniejszym sprzecikiem (14 cm ) i jest o wiele przyjemniej nic nie boli (tylko w niektórych pozycjach )

Gość kurde ale masz problem
a on tobie zmierzył pofalowanie powierzchni mózgu??? Bo mi się wydaje, że jakieś niewielkie jest:o

Gość iksik
a ja mam penisa 15cm i co wy na to ?

moze i mam problem i co ci do tego pewnie jestes facetem z mayl ptakiem albo dziewucha z rozepchana ktorej nie stracza murzynska knaga

Gość Marta 24
to kochaj się w takich pozycjach w których moze on albo ty kontrolowac glebokosc penetracji bo np na jeźdzca będzie ból:(

poliesterka teraz to chamsko pojechalas skąd wiesz kto to jet a po za tym ta sobie myśle bo ja nie mam 20cm to co jestem skazn na porazke ja mam 15cm i co kicha ??

o matko nie chcialam nikogo urazic , ty bys sie nie wkurzyl jakby wyjechal Ci ktos z tekstem ze jestes malointeligentny bo sie boisz 1 razu??

niby ta ale wiesz rozmiar w człowieku to nie jest wszystko naprawde tak jak powedzialem ja mam15cm i jesli dziewczyny patrzyly by na chlopakow przez pryzma rozmiarow to własciwe bylby gorsze od zwierząt bo one ta nie robia

Gość chłopcze schowaj
sie juz bo wioske robisz to nie jest temat o tobie i twoim penise więc wypierdalaj

Gość ty chyba mas zjajko zamiast
mózgu:o Poszłaś zmierzyć chłopakowi ptaka???:o Boże, skąd się takie idiotki biorą???:o

mnie nie chodzi o to bo ja jestem z nim bardzo dlugo i wielokrotnie widzialam jego penisa w stanie wzwodu, i nigdy mnie nie przerazal, ale dopiero jak mi powiedzial ile ma, to troche sie przerazilam bo nigdy sie nie kochalam, a pochwa na pewno nie ma 20 cm;/

Gość eoooooooaaaaa
poliesterka, na poczatku moze byc nieprzyjemnie, ale z czasem sie wszystko ulozy, tzreba powoli, dopasowac sie i w pewnym momencie bedzie fajnie:)

Gość ojciec oliesterki
zostawcie moja coreczke w spokoju ona poprostujest przyzwyczajona do dużych penisow jak ze mna stracila dziewictwo w wieku14 lat to musiala sie przyzwyczaić i nie opowiadajcie ze to zły jest rozmiar ze to zwierzeta tak robią reksio moj piesek tez ja rucha i jakos nie narzeka !

Gość ojciec oliesterki
zostawcie moja ciasna córeczkę

Gość eoooooooaaaaa
ale wy jestescie beznadziejni....

Gość okoń
boszzzzzze jaki ty głupi jestes!!!!!

Gość ja ma 38cm penisa
ale wiem ze u ciebie nie mam szans bo ot zamało:P

Gość rece opadaja
zmierzylas znaczy widzialas. mowisz o pierwszym razie czyli tego nie robilas. nie przerazal Cie jak go widzialas, a zaczal jak zmierzylas. masz albo nasrane w glowie, albo to glupia prowokacja, albo masz dziwaczna miarke:)

Gość jestem prawnikiem
mase kasy bnw , porshe , kocham ludzi i dzieci ale mam penisa tylko 16cm szkoda ze nie mam u ciebie szans !

Gość szef firmy
mam na koncie 3mln złotych posesje za granica ale mam starszną wade tylko 16cm penis nie wiem nie mam jak ci zaimponować