Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanek gie gie

troche skromnosci

Polecane posty

Gość romanek gie gie

tak sobie łaze po czatach i wyłudzam fotki a noz trafie na jakaś fajna i sie z nią umowie. I wiecie co wszystkie w opisach to ładne , sliczne , księzniczki , zgrabne , fajne laski itp a brzydkie to , że dajcie spokoj i jeszcze 90% z nich jest sama bo żaden facet im się nie podoba no dajcie spokój ani to ładne ani to mądre a szukają greckiego boga chyba:)

Gość dan
To świetny temat. Mnie to już denerwuje, często taki średniaczek co to nikt na niej oczu na ulicy nie zawiesi pisze że jest ładna, chyba rodzice jej to wmówili. Rozumiem, że ludzie mają różne gusta, mi często podobają się kobiety które dla innych są nieszczególne. Mamy jednak pewne kanony urody które pomagają w określeniu czy jest się pieknym, ładnym czy średniaczkiem. Mam taką prace, że codziennie widuje setki kobiet, one chyba nie wiedzą jakie cechy urody powinny eksponować, ubierają się bez gustu. Dziwny jest ten zanik samokrytyki ale faceci chyba nie są lepsi.

Pewnie,że faceci nie są lepsi:P..no i jakie są kryteria oceniania,czy ktoś jest ładny,piękny,czy średniaczek. Mnie się wydawało,że to sprawa indywidualna.Każdemu podoba się co innego.I nie ma czegoś takiego jak kryteria:o.No chyba,że ktoś startuje w wyborach na miss.