Pepsi789 0 Napisano Lipiec 11, 2006 Pomóżcie mi ! Od trzech dni spóźnia mi sie okres. Od dwóch dni mam go rano i przez cały dzień nic ! Zrobilismy z moim chłopakiem to dwa razy raz 23 i raz 08. Okres powinien byc 09. Co mam robic ? Zabezpieczalismy sie prosze pomozcie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaa Napisano Lipiec 11, 2006 wejdź sobie na "spóźnia mi się kto poczeka ze mną " - jest już taki topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko ok Napisano Lipiec 11, 2006 bedzie wszystko ok :P a jak sie martwisz to pre test kosztuje 15 zł i po strachu ale ja jestem swiecie przekonana ze w ciazy nie jestes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pepsi789 0 Napisano Lipiec 11, 2006 No ale dlaczego tak mam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko ok Napisano Lipiec 11, 2006 niikt tego do konca nie wie dlaczego te okresy tak sie spozniaja :P Ale wyluzuj mi sie spoznił 2 miesiace uwierzysz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pepsi789 0 Napisano Lipiec 11, 2006 ZAWSZE< ZAWSZE mialal regilarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka2777 Napisano Lipiec 11, 2006 no ale wiatropylna nie jestes........skoro piszesz ze sie zabezpieczacie to po co ten strach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pepsi789 0 Napisano Lipiec 12, 2006 Zabezpieczalismy sie TYLKO prezerwatywa i to byl moj 1 raz :( i jeszcze nie ma okresu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
O*N*A22 0 Napisano Lipiec 12, 2006 wszystkie dziewczyny mają po pierwszym razie takie obawy wiem bo też tak miałam nie jesteś w ciąży!!!A okres Ci się spóźnia że się martwisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
O*N*A22 0 Napisano Lipiec 12, 2006 sorry nie doczytałam trzy dni to jeszcze nie tragedia!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no spoko Napisano Lipiec 12, 2006 a jak my możemy ci pomóc? musisz czekać, spookoojnieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pepsi789 0 Napisano Lipiec 12, 2006 Przez dwa dni mialam tylko rano a teraz nie mam w ogole :( co teraz ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to kup Napisano Lipiec 12, 2006 kup sobie test w aptece kosztuje 15 zł ale mysle ze to strata kasy bo w ciazy nie jestes :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwik 0 Napisano Lipiec 13, 2006 Bez stresu Kobietko Wszystko bedzie dobrze... Mi się teraz okresik spoznial 7 dni, mojej przyjaciółce tak samo.... Wszystko przez upały i stres. Ja teraz mialam ciezka sesje, troche nerwow... No i okres sie opoznia! Wiec spokojnie, niwe mysl o tym bo to sa dodatkowe nerwy, dodatkowy opóźniacz Na 100% bedzie wszystko ok BUŹKA PS Tez zabezpieczam sie prezerwatywami, mam przerwe w piguleczkach :) (dłuuugą - już 8 miesiecy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pepsi789 0 Napisano Lipiec 13, 2006 Wszystko jest juz ok :) NIGDZIE nie wyjezdzalam, NIE milalam stresow ! NIE WIEM czemu tak mam ... DZIEKUJE wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarzynka1234 Napisano Lipiec 13, 2006 hej dziewczyny wiem ze to nie bedzie na temat ale mam problem:/wczoraj na wieczór zaaplikowalam sobie tabletke na zapalenie pochwy i dzisiaj zauwazylam ze wszytsko wyciekło... a na dodatek nie moge włożyc drugiej bo jakbym spuchła:((pomożcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pompka Napisano Lipiec 13, 2006 Pati....Pati...Patiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach