Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdmkdswl

Skuteczny balsam na cellulitis-wasze opinie i propozycje

Polecane posty

Gość kdmkdswl

Niedlugo jade do sklepu i chcialabym kupic jakis balsam na cellulitis ktory przynosil bedzie efekty

po raz tysięczny to zapytanie ... ehh najskuteczniejsze jest serum antycellulitowe Eveline 3d

Gość alice1906
ja stosuję Eveline 3d od tygodnia i mam mieszane odczucia

... a co jeszcze stosujesz oprócz serum ( jakie ćwiczenia, diete masaże przysznice ?? )

Gość alice1906
naprzemienne natryski i szorowanie rękawicą.... niestety nie za wiele ruchu bo na to nie pozwala mi praca. poza tym od kilku tygodni cała puchne więc może dlatego nie widzę tych efektów.... Czekam dalej i sparuję cierpliwie 2 razy dziennie.

eeee ... bez ruchu o zwalczaniu tłuszczu nie ma mowy .. choćbyś masowała tą rękawicą do krwi ... no a dieta ?? ... w sumie mi od serum eveline robią się takie malutkie krosteczki po wenetrznej części ud ale to znika po maści laticort, to i tak mała cena za to jakie sąefekty :D

Gość lusieczka
ooo ale ktoś znalazł. Ja tez używałam tego z ATW, ale straciłam kontakt z konsultantką. Bardzo dobry! Oczywiście trzeba jeszcze oprócz cwiczeń i masażu duzo pić, bo to wypłukuje toksyny zalegające w komórkach skóry.

Gość emileczkaaaaa
a co sadzicie o garnier bodytonic ? wlasnie go kupilam stosowalam avon i inne z serii AA . mam juz dosyc tego celulitu jezdze na rowerku jak tylko mege masyje uda i posladki specjalnym przyrzadem wyglada jak jeż :) a efekty szkoda gadac jak ja sie pokaze na plazy za dwa tygodnie :(

Gość polecam...
Liposyne Vichy-drogi ale super Nivea ten nowy reklamowany zel pod prysznic i balsam z tej samej serii-na efekty trzeba dłużj czekac niz po Vichy ale sa

ja bede teraz testować krem wyszczuplający i przy okazij na celulit z Garniera-ponoć mozna stracić 1,9 cm w biodrach w cztery tyg. no zobaczymy co to za cudo...Dałam za niego 23,90 w rossmanie.