Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asienka86

jak szybko i skutecznie ujedrnic cialo?

Polecane posty

Gość asienka86

dziewczyny pomozcie!!! ma 20 lat i cialo starej babci! co mam zrobic by moja skora byla jedrna i sprezysta? czego wy uzywacie??? pozdrawiam

Gość justaaaaaaaaasaa
pojedz nad morze, zimna slona morska woda znakomicie ujedrnia cialo , no i oczywiscie plywasz to tez robi swoje

znasz ten dowcip o tym, jak dostać się do filharmonii? ćwiczyć, ćwiczyć :) ta sama rada dla Ciebie. do tego jakiś balsam ujędrniający, ale tylko jako wspomaganie.

Gość asiunia86
w dupie mam takie rady

Gość pomocna
tez bym takie miala w dupie;) wiec sport jakis rower najlepiej tak mi sie wydaje a po rowerze ( lub jak wolisz jakis krem rpzed) kapiel w jakis olejkach typu gerniowy jalowcowy rozmarynowy grejfrutowy ujderdniaja odchudzaja skora jest ladna , co prawda mowia aby sie nizebyt czesto kapac bo to dziala zle na skore ale z takimi olejkami chyba tylko na plus :P i tak gdzies w tym z 15 minut posiedziec i rozgrzac miesnie zarazem po wysilku coby zakwasow nie bylo;) tak to prysznic wieczorem wymasowac sie ja sie zawsze szoruje gabka ta strone ostrzejsza jakis moze byc ujderniajacy ale tez swietny nawilzajacy ( bo nawilzenie warunkuje ujedrnienie) lub zwykly zel pod prysznic, ze dwa razy w tyg peeeling moze byc z kawy pelno tu przepisow na kafeteri ale ja zalewam bardzo kopiata lyzke kawy wrzatkiem zaparzam odlewam wode dodaje olejku opcjonalnie, i zel pod prysznic i masuje:) balsamy ujedrniajce np swietny dla mnie z serii miraculum czy tez erisa kosmetyki badz daxu , seria dove moim zdanime do dupy, ze dwa razy zamiast tego ( badz rankiem:P) balsam odzywczy/ ujderniajacy, i oczywiscie MASAZ:d , poza tym duzo wody mineralnej i powodzenia :) mam 18 lat i czesto tak postepuje :)

Gość pomocna
tam na dole juz ma byc odzywczy/nawilzajacy hehe tak mi sie to ujedrnienie wbilo do glowy sory za malo skladna wypowiedz ale moze cos skrozystasz:)

Gość asiunia86
dzieki nza pomoc! to mi sie podoba! :)

Gość pomocna
nie ma sprawy mam nadzieje ze cos zrozumialas., a to czemu cialko masz takie staruszkowate ?:(

Też mnie troche denerwuje że nie mam super jędrnego ciała, szoruje sie szorstką gąbka, ćwicze, jestem aktywna fizycznie (no w ciagu ostatnich dni taka ulewa ze nie stety w domu siedze) i w ogóle, ale niebardzo pomaga :)