Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia22

trójfazowe tabsy a libido

Polecane posty

Gość karolcia22

Mam takie pytanie: czy jest szansa że tabletki trójfazowe nie obniżą mojego libido(a może trochę nawet podniosą) ? Mam taki problem ze zwykłymi tabletkami,że zupełnie odchodzi mi po nich ochota na seks.Może któraś z was też się z tego powodu przerzuciła na trójfazowe i poskutkowało?Zaznaczę,że od kilku miesięcy nie biorę żadnych tabsów a libido jeszcze nie wróciło (co mnie bardzo martwi). pozdrawiam

Gość alyyynika
ja tam juz od roku zbyt wielkiej ochoty na seks nie mam a bralam stediril. wraca mi troche tylko jak wypije z 3 piwka ;)

Gość karolcia22
to i tak dobrze,ja po piwku to się kładę spać.Kompletnie nic nie działa.Gdzieś czytałam że trójfazowe bardziej naśladują cykl kobiety więc może byłoby po nich lepiej.Jeśli ktoś wie to please,niech napisze.

Gość karolcia22
Proszę dziewczyny,jeśli wiecie to napiszcie.To dla mnie duży problem (dla męża jeszcze większy).Może ktoś też z tego powodu zmieniał tabletki i potrafi coś doradzić.

Gość mi troszkę pomogły
ale nie ma ścisłej zasady. Spróbuj.

Wiesz ja już brałam przeróżne tabetki ale cały czas libido mam bardzo małe bez względu na to czy są jedno czy trój - fazowe. Też mam z tego powodu duże problemy z mężem, bo ja najchętniej wogóle bym się nie kochała a on co chwile. Cały czas zastanawiamy się czy nie przestać brać, ale z drugiej strony wiem że libido potrafi wracać do normalnego stanu nawet rok...

Gość karolcia22
jedna dziewczyna na forum pisała,że libido jej powróciło po 3 latach.Za taką długą wstrzemięźliwość to ja dziękuję.Miałam nadzieję że może te trójfazowe coś poprawią.

Tak to właśnie jest chcemy fajnego i bezpiecznego sexu a po tabsach...wogóle sexu nie ma i radości z niego też. Strasznie mnie to denerwuje bo kiedyś potrafiliśmy się kochac 3 razy dziennie a teraz jak jest 3 razy w miesiącu to jest coś.

Gość karolcia22
serio nikt więcej nie ma takich doświadczeń?

Brałam 7 lat ponad 3-fazowe (Tri-Regol) i....moglam sie kochac 1000 razy dziennie:P Nie mialo to zadnego wplywu na libido, a przy okazji....ani deczka nie przytylam:) Powodenia

Gość karolcia22
dziękuję Wam dziewczyny za odpowiedzi.Chyba się skuszę na te trójfazowe.Poczekamy zobaczymy co będzie.