Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniutek

czy moja dziewczyna ma rację?

Polecane posty

Gość maniutek

cześć, mam problem, a raczej moja dziewczyna go ma. Otórz bierze tabletki antykoncepcyjne, ale ostatnia jej zginęła, z tego co wiem dostała okres w tej przerwie, ale ja mam obawy, czy aby ona na pewno nie jest w ciąży. Mówiłem jej, że może test sobie zrobi, a ona mi powiedziała, że okres w tej przerwie to wystarczający dowód, że nie jest w ciąży. Ja muszę przyznac się na tym nie znam, czy mogłaby jakaś doświadczona pani naswietlic mi rozwiązanie tej sytuacji. Z góry dziękuję

Gość ładoga
jak to, twoja dziewczyna ma problem, a ty nie? O_o gratuluję..........

Gość to jest tak jakby o ten dzien
przyspieszyla okres, teraz niech lepiej nowe opakowanie zacznie dzień wczesniej.

Gość tak se pisze
yeah, ma rację

Gość maniutek
no dobra razem mamy problem :) to znaczy dziecko dla mnie to nie jest problem, mnie chodzi tylko o to, czy jak kobieta dostaje okres z odstawienia tabletek, to może być pewna, że nie jest w ciąży

Gość trzymaj sie stary
no narescie jakis facet sie martwi a nie tylko kobieta :P Dokładnie niech ewwezmie tabletki o jeden dzien wczesniej i po klopocie:D

Gość maniutek
aha, czyli w ciąży nie jest?

Gość jezeli jeszcze ma ten okres
to tak, NIE JEST W CIĄŻY ! :D to, że nie wzięła ostatniej niczego nie zmienia, to jak przyspieszenie okresu, tylko niech wezmnie te pierwsza z nowego opakowania wczesniej !

Gość maniutek
aha dzięki :)

Gość trzymaj sie stary
1000 % w ciazy nie jest :)

Nieee. Organizm to nie szwajcarski zegarek. O jeden dzien mozna skrocic czas brania tabletek. Tylko pozniej faktycznie trzeba wczesniej zaczac nastepne opakowanie.

Gość maniutek
a to jeszcze raz ja, sorki wielki, że zawracam Wam głowę, ale doszłe nowe dane :)...pierwszego dnia okresu z odstawienia kochaliśmy się bez gumek, do końca, czy to niczego nie zmienia?

Gość moim zdaniem niczego
moim zdaniem niczego

Gość maniutek
no bo się kurczę lekko zestresowałem...bylismy po imprezie i zapomniałem o tym całkowicie, dziś mi moja kochana przypomniała

Gość jasssne ale sciema
twoja dziewczyna- mysle ze pisze to sama panna która bierze tabletki i nie ma zielonego pojecia o ich działaniu! pewnie ze moze byc w ciązy - potwierdozne przez ginekologa - wasnie tak dochodzi do wpadek.

Gość jakoś nikt
nie zapytał Cię jak długo ona bierze pigułki. :O Od tego należałoby zacząć Więc?

Gość maniutek
to było jej pierwsze opakowanie, ale nie wymiotowała, tylko zgubiła ostatnia pigułkę

Gość maniutek
ale jaki związek ma skutecznośc pigułek z długością ich przyjmowania...wszędzie czytałem, że chronią od pierwszej tabletki. Muszę przyznać, że złapałem stresa.

Gość maniutek
i na dodatek nie chce sobie zrobić testu....do tych bab to ja już siły nie mam :)

Gość trzymaj sie stary
W ciąze wcale nie tak łatwo zajac. Ma okres wiec po co panikowac? Niech wezmie o jeden dzien szybciej i po stresie. Chyba ja rozumiem ze to strata kasy na test:) Ja Ci mowie niejest w ciazy a ty mi za miesiac tu wejdz i powiedz ze miałam racje !:)

Gość maniutek
dzieki wielkie :) narka