Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubelek80

dziewczyny pomóżcie! nie wiem co zrobić ze sobą......

Polecane posty

myslę że... >>> powierzchowne, jeśli poczucie humoru i gadatliwość decyduje o tym, czy kontynować znajomość czy nie niezbyt zabawny i raczej spokojny - ale nie tak, żeby to jakieś skrajności były, bo po tym co napisałem mogło wyjść, że ze mnie jakiś kompletny nudziarz, który nigdy nic nie mówi :p absolutnie nie ma w tym nic z niezdecydowania :) o opiniach kobiet, z którymi się spotykałem pisałem już wyżej, żadnej nie było stać na szczerość :(

w kazdym razie dziekuje wszystkim za zainteresowanie tematem, mam swiadomosc, ze niczego konkretnego sie tu nie dowiem, to jasne, ale liczylem, ze moze w toku dyskusji mnie olsni i jakies wnioski wysnuje ;)

Gość myslę że...
Kubelek, a pytałeś którąś wprost, wogóle pytałeś, czy po prostu przyjmowałeś sytuację jaką była, czyli koniec znajomości i rozmów? Gdyby mnie ktoś zapytał, powiedziałabym, choć to bardzo trudne mowić przykre rzeczy milej osobie, która okazuje Ci zainteresowanie... Z przyjemnościa zaproponowałabym Ci spotkanie, na którym powytykałabym Ci wszystkie ewentualne wady ;) ale niestety jestem z drugiego końca Polski, więc moja rada to ta wyżej właśnie.

Gość Lopezka
Nie rozumiem dziewczyn,ja marzyłam o takim jak ty,ale juz znalazłam...

pytałem wprost, nie raz i nie jedną osobę, ale nic sensownego się nie dowiedziałem, jedynie że jestem fajnym facetem, ale nic z tego nigdy nie będzie; albo \'zostańmy przyjaciółmi\' :o lol

Gość myslę że...
Jeszcze a propos wad. Nad niektórymi moża popracować, ale nie próbuj zmieniac sie diametrlanie dla kogokolwiek. Nigdy nie staniesz sie ideałem wszystkich kobiet, warto pozostać sobą i poszukać kogoś, kto chce Ciebie właśnie takiego. Ktoś madrzejszy i starszy ode mnie powiedział kiedyś: "Nie wiem jak osiągnąc sukces, ale wiem, że chęć zadowolenia wszystkich, to prosta droga to porażki".

Gość myslę że...
O tak, zostańmy przyjaciółmi, najwspanialszy tekst :D W takim razie, glupie jakieś te dziewuchy, które na randki zabierałeś ;) Pewnie ta fajna, gdzieś czeka, a Ty zamiast ją zapraszać siedzisz na Kafe ;)

myslę że... >>> nie mam zamiaru się zmieniać dla kogokolwiek, takich rzeczy nie trzeba mi tłumaczyć ;) nie mam też takich aspiracji, by być ideałem wszystkich kobiet, ani jakimkolwiek ideałem, bo to nierealne; jeśli coś zmieniam, robię to z własnej potrzeby i woli, a to że pytam tutaj o takie rzeczy - może to mi dać jakieś wskazówki do tego, by pewne cechy, które już mam eksponować bardziej, a te mniej porządane może nie ukrywać, ale nie wywlekać na wierzch ;) tylko nadal nie wiem w czym dokładnie problem i pewnie będę tak sobie żył w nieświadomości dalej :(

Gość myslę że...
Nie jesteś więc desperatem, to bardzo pozytywna cecha ;) Chciałabym Ci dać jakąś konstruktywną radę, ale nie znając Cię osobiście, nie umiem tego zrobić. Na pierwszy "rzut oka" wydajesz się być fajnym facetem, to chyba wszystko co mogę powiedzieć :) Pisałeś, że byłeś w jednym dłuższym związku, czy wiesz dlaczego się rozpadł? Jeśli tak, to wiesz w którym kierunku ewentualnie się doskonalić, takie doświadczenia w tym pomagają. Tak, wiem, że boli, ale chociaż pozytyw taki, że i uczy ;)

tamten związek był 6 lat temu, ja miałem 20, ona 21, trwał raptem 4 m-ce i nie mogę go uznać za coś poważnego; a rozstaliśmy się, bo było kilka problemów- między innymi to, że pojawił się jej eks i cos tam zaczęło się dziać między nimi, poza tym nie bardzo się dograliśmy w sprawach łóżkowych ;) także ta historia to dla mnie żadna wskazówka

Gość aaabbbcccdddeeefff
a moze masz za duzo przelotnych romansow i to odstrasza?

jak kogoś poznaję, to się spotykam, ale już wiecie jak to się u mnie kończy zdarzały mi się jakieś mniej zobowiązujące znajomosci, ale nie było ich wiele

Gość aaabbbcccdddeeefff
oo i w tym punkcie mijasz sie z moim idealem.....przeraza mnie ze taka znajomosc tez bedzie przelotna i do lozka

cóż, nigdy nie wiadomo czym i kiedy skończy się znajomość, czy w ogóle się skończy, nie sposób tego przewidzieć, nie sądzisz? nikt nigdy Ci tego nie zagwarantuje przecież :o nie wiem jak może Cię to przerażać, zawsze jest takie ryzyko w każdym razie jeśli sądzisz, że traktuję kobiety przedmiotowo, to bardzo sie mylisz, oj bardzo te przelotne znajomości, które mam za sobą - zawsze było wiadomo od początku, że nic poważnego z tego nie będzie, obie strony miały tego świadomość

Gość aaabbbcccdddeeefff
fakt faktem...osoby ktore traktuja przelotne znajomosci za cos normalnego niegdy w moim typie nie byly a ze nie wiadomo jak cos sie skonczy to wiem doskonale, tylko lubie jak ktos wychodzi z zalozenia ze spotykam sie bo chce sprobowac..a nie bo chce chwili rozrywki.to tyle moje zdanie...sporo kobiet moze miec inne

jesli ja sie z kims spotykam, to zawsze kazde wie w jakim celu, jesli komus nie pasuje, to nie ma spotkania - to chyba proste i uczciwe? nie widzę w tym nic złego, nikomu się krzywda nie dzieje przecież nie wiem jak mogłoby to komuś przeszkadzać? co inni o tym sądza?

Gość aaabbbcccdddeeefff
eee ja mowie ze mi by to przeszkadzalo jako potencjalnej kandydatce na dziewczyne.... nie przeszkadza to na pewno innym, a czesci potencjalnych kandydatek tez nie

Gość ann11345
ja sądzę, że po prostu brak Ci pewności siebie, cokolwiek byś nie mówił tutaj to i tak to wyczuwam z twoich wypowiedzi... myslę, że powinieneś zamiast skupiać się na problemie dziewczyn zająć się sobą - może jakaś psychterapia - to żaden wstyd w dzisiejszych czasach - wewnetrzny rozwój i poznanie siebie na pewno nie zaszkodzi - poznać swoje wady, zalety, swoje oczekiwania od życia, od związku z druga osobą ...czasami to co świadomie deklarujemy nie zawsze jest tym co czujemy gdzieś głęboko w środku, czasami sami przed sobą nie chcemy się do tego przyznać, a wręcz wypieramy to... musisz poczuć się naprawdę dobrze ze samym sobą - a wtedy kiedy sam poczujesz się szczęśliwy i będziesz wiedział czego chcesz od życia sam będziesz zaskoczony jak ludzie ( a i kobiety - te wartościowe) lgną do Ciebie i szukają Twojego towarzystwa a może czegoś więcej ... życzę powodzenia

ann11345 >>> dzieki za odp. moze jest w tym troche racji, ale jak mozna byc pewnym siebie, kiedy ma sie za soba kilkadziesiat nieudanych prob i zadnego sukcesu?? najbardziej pewni siebie popadną w wątpliwości co jest nie tak :( oczekiwania od zycia mam dokladnie sprecyzowane, od związku również, ze sobą czuję się nieźle, szczesliwy nie potrafie byc w pojedynkę- tak juz mam i nic tego nie zmieni

Gość tym razem do kubełka
Kubełku.....nie zmieniaj sie , prosze:).Głowa do góry , ktos Cie jeszcze " odkryje" i doceni ...za wszystko...szkoda , że mieszkasz tak daleko.Nic nie dopiszę , bo zgadzam się z tym co dziewczyny Ci tutaj już naświetliły....wiem, że czasem trudno zrozumieć , dlaczego pomimo najlepszych chęci nie wychodzą nam kontakty z innymi.W sumie czuje sie podobnie ...może rzeczywiście mołość przychodzi do tych, którzy za nią nie gonią??

a tak, kiedy juz przestane filozofować to poucze się geografii;)

dziekuje, Aneczka :) 🌼 niestety nie potrafie siedziec z zalozonymi rekami i czekac az mi cos(ktos) z nieba spadnie ;)

hej Kubełek, spadła jakas gwiazdka przez noc?:)

eee , ale głowa do góry , już jestem;).Kurcze wróciłam do domu po pracy ,spojrzałam na komputer i mysle....o kubełku:).Jak kolega ma taki wpływ na dziewczyny z netu , to co tam się dzieje na " żywo":). Jak wielka jest ta beznadzieja.....jeszcze kilka dni poklikamy i zapraszam Cie do siebie na wakacje , a co! trzeba sobie jakos radzić z samotnością...

bardzo mi miło, że ktoś o mnie myśli, nawet mnie nie znając :) 🌼 na \"żywo\" bywa różnie, czasem jest normalnie, a czasem całkiem gorąco ;) beznadzieja ...ogromna, ale będę probować dalej, najwyżej całkiem mi przejdzie ochota na cokolwiek :o wakacje bede mial dopiero w drugiej polowie wrzesnia i pazdz., takze bedziesz musiala troche poczekac ;) zreszta Tobie i tak jest za daleko(podobno) :p

Gość oooollleeea
hej kubelek:) no a jak u ciebie z tym przepuszczaniem kobiet w drzwiach i odpowadzaniem po imprezie;)???

Witaj kubełku!! Czyli co nic lepiej?? moge ci tylko tyle powiedzieć że musisz być cierpliwy:) ja też szukam:)

oooollleeea >>> w drzwiach kobieta zawsze idzie pierwsza, nawet drzwi otwieram, w aucie nawet zamykam, a przy wsiadaniu podaję łapkę :p:) po imprezie odwożę, chyba, że blisko jest :p

Gość oooollleea
no to bombowy gosc jestes:) ale wiesz kubelek, tez za bardzo nie nadskakuj, bo to tez nie dobrze......