Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka Elka

kiedy czas na pierwszy raz?

Polecane posty

Gość Elka Elka

mam 16 lat. jednak od jakiegoś czasu miewam fantazje erotyczne. Swoj pierwszy raz chce przezyc z osobą mi werną,m oją wielka miłością, był laczylo nas uczucie a nie tylko chęc konaktu fizycznego, albo z osobą nowo poznana, tak aby była to chwila uniesień czegoś innego, nowego i czegoś niesamowitego utworzonego przez pragnienie, pociag emocjonalny czy też chwilowych uniesień. czy to dobra myśl czy ja naprawde ejstem jeszcze za młoda? jakie ejst najlepsze zabezpieczenie za pierwszym razem i czy konakt z ginekologiem jest konieczny. pomocy!

Gość Martuska cc
sama zrozumiesz kiedy przyjdzie na to czas

Gość mam lepszy sposób
dziewczyno masz jeszcze czas :) ja mam 18 lat i jeszce dziewica jestem.. :P i bedę jeszcze troche :P fantazje to normalna rzecz, a to że je miewasz nie znaczy ze musisz koniecznie isc z kims do łóżka :P stały partner czy przygodna znajomość? ...hehe nie bedę się nad tym rozwodzić -ale ja osobiście uważam że pierwszy raz najlepiej przezyc z osobą która nas kocha, do której mamy zaufanie.....a przelonne związki radzę odłożyć na późniejsze lata keidy bedzie doskwierać samotność.....nigdy kiedy będziesz w związku, bo zdrada to największe draństwo.....:) koniec wykłądu starszej koleżanki ;) pozdr

Gość opeeeeeennnnnnn
ja straciłam niewinność w wieku 21... i żałuję do dziś nieodpowiedni chłopak :(:(:(