Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pelikan

Berlin-Liverpool lot EasyJet - po 26.07- ktoś leci???

Polecane posty

Witajcie:) Planuje wyjazd do Liverpoolu (na krótki czas:). To będzie moja pierwsza samodzielna podróż samolotem. Zamierzam wyruszyć ze Szczecina do Berlina na lotnisko Schoenefeld busem lub samochodem. Językowo czuję się mocno niepewna (j. niemiecki- słaby, j. angielski.-bardzo średniawo- niestety:(( W zwiazku z tym czułabym się pewniej lecąc z kimś doświadczonym:)))Aha chodzi mi tylko o towarzystwo na czas podróży:) Czy ktoś z Was planuje podróż easyjetem z Berlina do Liverpoolu pod koniec lipca??? Biletów jeszcze nie zabukowałam więc nie podaję konkretnej daty (w ciągu tygodnia powinnam się zdecydować kiedy lecę:))) Aha i mam pytanie odnośnie wszelkich mozliwych połączeń ze Szczecina do Berlna na lotnisko (będę szukać w necie przewoźników i cenników...ale gdybście coś wiedzieli to prosze o info...moze ktoś się wybiera samochodem???). Na razie tyle jeżeli ktoś sie odezwie możemy porozmawiać o szczegółach:)) Pozdrawiam serdecznie!

Gość liverpool01
Będę leciał w maju ze Szczecina przez Schoenefeld do Livepoolu . Mój mail: andrzej.banaszek@ps.pl Pozdr A.B.