Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deli24

białe buty z koronki

Polecane posty

Zamawiałam - i wszystko ok. Buciki sa ładniejsze niz na zdjeciu. A do tego sa bardzo wygodne - polecam

Gość brzydkie ale za 120 zl warto
też chyba takie plastiki kupie - i tak potem są do śmietnika a pozatym nie bardzo je widać.

Gość menuwiczka
zalezy jak długa masz sukienkę. Widziałam Młoda co widac było dokładnie buty co do szczegółu, a jej siostra szła w tak długiej ze nie sposób było zobaczyć. ja chciałam i wpatrywałam się w tańcu w jej buty i cięzko było. ale zauwazyłam mały szczególik, coś białego było , zdartego na noskach nieco, chyba klapki, płaskie to były takie wiecie co się nosi teraz na lato wiosnę. Zwykłe białe zuzyte klapki. Ufff jak dobrze ze jej nie spadły, No az tak nie szalała:)ale włozyła białe:)

To zalezy kto jaka wage przykłada do tych butów. Dla mnie białe buty to wiocha - ale przeciez nie ubiore czarnych. Zapłaciłam 100zł - buty sa ładne (jak na białe) i wygodne a po weselu nie zal ich bedzie po prostu wywalić. Ja mam długa szeroką suknie - napewno bedzie je troche widac ale to nie tak jakby to było przy wąskiej. pozdrawiam

Gość deli24
jakoś nie cierpie tych czubów w butach,dlatego wybrałam zaokrąglone i z koronki,bedą pasowac bo mam w sukni rękawy z koronki.

Gość dianusia
ja mam długie całe z koronki bardzo fajne i super wygodne.

Gość deli24
mam już te butki w domu i są naprawdę ładne.