Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyk szyk sz

a takie buty na slub sie nadaja?

Polecane posty

Gość ethaath
moim zdaniem si enadaja :)

Gość buty
ja bym ci je odradzala - nie zbyt bedzie to wygladac sandalki i rajstopki!

Gość buty
ethaath idz jak cchesz nikt cie do niczego nie zmusza! ale sa pewne wzorce zachowan ktorych nie powinno sie lamac! ja na takie uroczystosci zawsze zakladam buty zakrywajace palce i piety z zapieciem na kostce a boki sa wolne! da sie wytrzymac nawet w upal!

Gość ethaath
wzorce zachowan? dlaczego twoj wzorzec ma byc lepszy niz moj? poprostu ja mysle inaczej, ty inaczej. ja nie uwazma ze odkryte palce sa nieeleganckie. to wszystko. a tutaj kolejna osoba krzyczy ze to brak smaku, a nawet brak kultury... ja sie z taka opinia nie zgadzam.

Gość ethaath
zreszta te ktore wybrała SZYK nie są klasycznymi sandałami. palce ma lekko zakryte a rajsto nie bedzie widac...

na taka uroczystosc zakaldam .....\" z czyjejs wypowiedzi:) to ile ty tych slubow mialas i zalezy dzzuo od sukienki, sandalki tez sa czesto w zestawach z suknia slubna, dziewczyno twoj slub i twoje wesele gwarantuje ze nie butami bedziesz zdenerwowana:) zycze udanej imprezy:) i obys w tych butkach wytanczyla sie cala noc:)

Maria Pawlikowska-Jasnorzewska do pierwszego ślubu (z Bzowskim) szła w błękitnej sukni i jeśli dobrze pamiętam, kapeluszu :p Współcześni wspominali, że czego jak czego, ale elegancji nie brakowało \"czarownicy z Krakowa\" :p Mnie się podobają oryginalne stroje na ślub. Jednakże zgodzę się z zakrytymi butami ze względów praktycznych. Po prostu w sandałach stopy się kurzą, a trzeba jeszcze kawałek przejść i przetańczyć noc, nie wiadomo przy tym czy aby jakiś wujek nie nadepnie :p zakurzone pięty po ładnych paru godzinach to taki sobie widok, niby w toalecie można odświeżyć nawet chusteczką dla dzieci, ale... jednak pończochy i zakryte palce i piętki bardziej do mnie przemawiają.

Gość eba20
Do Wycinanka prosze poślij mi foke wystarczy 1 chcę zobaczyć efekt mój adres ewaa19@o2.pl pozdrawiam Cię :)

Gość melaniaaaaaaaaaa
nadają się ale jeśli jesteś przesądna to załó pełne - podobno wtedy pieniądze nie uciekają