Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepolinka

UROZMAICENIE WESELA!!!

Polecane posty

Gość pepolinka

Chyba każdy z nas chciałby zeby ten jeden dzień w życiu zapamiętał każdy gość! Może razem wymyślimy jakieś fajne zabawy czy rzeczy które będą się różniły od każdego innego wesela! Wpisujcie tu swoje pomysły!!!

Gość pepolinka
Ja jak narazie mam pomysły ale bardzo mało orginalne(bo już się spotkałam z czymś takim na weselach) 1. po ślubie dostaniemy od świadków gołąbki i je puścimy do nieba 2. pokaz sztucznych ogni

Gość menuwiczka
nie lubie konkursów, no ale cos musi byc. Z dwie trzy zabawy będa aby jako tako było. Te konkursy dla gości będą.Tez nie mam pomysłu na inne urozmaicenia.

Gość pepolinka
do Papierowe_Nozyczki a co dajesz rodzicom na podziekowanie? Bo wg mnie kwiaty sa tak oklepane, a poza tym szybko zwiędna. Dlatego ja planuje kupic ksiegę z podziękowaniami...

Gość waleczny kogut
walki kogutów moze?

Gość pepolinka
tak tak

pokaz ogni to droooogi ineteres. ale jesli kogos stac to czemu nie :D

Gość waleczny kogut
taniec na rurze wynajetych striptizerek powali wszystkich. Nikt tego nie zapomni

Gość mysle ze pokaz ogni
to jest to :)

Gość pepolinka
waleczny kogucie sam sobie zrób striptiz i nie wymyslaj idiotycznych rzeczy bo to tylko o Twojej głupocie świadczy

Bylam na weselu gdzie podali splesniala szynke... to dopiero bylo urozmaicenie ... :classic_cool: jak kucharz zaczal ja kroic, to wszyscy zaczeli wychodzic... panna mloda sie poplakala zadyma byla niezla

Gość waleczny kogut
i o towjej. Bo cudów nie wymyslisz na wesele. Wsele to wesele a nie wymyslanki. A moze griil jeszcze?

w czasie wesela przed oczepinami goście muszą wykraśc buty parze młodej i podwiązkę panny młodej a potem jest konkurs o poł litra o zwycieżca dostaje 1 l. konkurs może być jaki chcesz ja ostanio widziałam jak panowie robili pompki nad paniami, ten który zronił najwięcej wygrał Albo goście robią kóleczko a panna młoda jest w środku, orkiestra gra piosenka dla niej a męska część ją \"wyrywa\" czyli tańczy z nią po kolei, a potem zmian pan młody do kóleczka a panie z nim tańczą

Gość tak takkk
róża pustyni???

Gość margo203
dzięki pluszka25

Gość tak takkk
nie mówimy wszelkim zabawom dla pospólstwa

A ja gościom zamiast bilecików z nazwiskiem położe na talerz taką małą paczuszkę z celowanu w której będą migdały a na wstążeczce będzie napisane imię i nazwisko oraz podziękowanie za przybycie :) taki mały gadżecik :) a, że gości nie mam zbyt wielu, nie będzie to zbyt pracochłonne :) Rodzicom kupimy coś pożytecznego, np. ładną ozdobną cukiernicę, albo coś takiego - oczywiście, takie same dla obu stron , żeby nie było :D No i sztuczne ognie też planujemy, a do tego myślimy jeszcze o rysowniku -karykaturzyście, żeby kto chce, mógł mieć pamiątkę z naszego wesela:)

oj wykradanie jest umowne bo widomo że tylko z dobrej woli mozęsz podwiązkę oddac Moja paana młoda podwiązki nie oddała, tylko buciki

Gość margo203
bo mi się też to przyda !!!!!!!

Gość pepolinka
dziękuję bardzo za pomysły - napewno się przydadzą! A kiedy ślubujecie?

Gość pepolinka
tylko taki karykaturzysta pewnie bedzie chcial kupe kasy

e, niee.. można się z nim dogadać. że np. siedzi 2 godziny i za to ma dostać np. 200zł i tyle :) ja tez żadnych zabaw raczej nie będe robić wymy ślnych, biorę ślub cywilny, więc wesele też nie takie \"standardowe\" z oczepinami czy coś. Po prostu dobra zabawa w dokąłdnie wyselekcjonowanym gronie. A ślub biorę 28 października :)

Gość ooooooooprix
wiem,ze niektorzy decyduja sie na wodzireja.Ja bym odradzała.Byłam na weselu i po pewnym czasie goscie mieli go dośc.Cały cza prowadził zabawy integracyjne ,konkursy itp.Ludzie szybko się zmyli bo nie było szans,zeby sie ormalnie pobawic-on co chwile wymyslał jakieś atrakcje.Mnie wkurzył jak cholera bo byułam swiadkowa i dosłownie chciał mna drygowaci normalnie raz mnie opieprzył za to,że nie biorę udziału w jakims konkursie dla panien.Powiedziałm,żeby spadał na drzewo.Głupio było i tyle

Gość wrzódek
młodzi decydują czy chca miec konkursy i ustalają wczesniej z tym wodzirejem. On nie robił nic od siebie, tylko to co ustalił z Młodymi

Gość wrzódek
wstydziłas sie brac udział w konkursie dla panien rozumiem ..same małolaty a ty jedyna starsza:) znam to tez unikałam, no ale musiałam:(

Gość a ja lubie gdy coś się dzieję
na weselu - dlatego z miłą chęcia poczytam co i jak!

Gość wylęgarnia
No to zrób wesele tak - wynajmij chałupę nad wodą , postaw jedzenie na stołach (takie do nabierania) , z ciepłych jedzeń to baran z rożna i bigos gotowany nad ogniskiem. Ewentualnie bardziej grillowo , jak tam wolisz. W ramach zabaw możecie się wrzucać do jeziora albo wziąć 2 łódki czy tratwyi zrobić bitwę morską. Albo przeciąganie liny. Albo podchodyNo i oczywiście bez żadnych ubrań wyskokowych , bo się zniszczą. To gościom pozwoli zaoszczedzić na kreacjach

nie ma już więcej pomysłów? a moze macie jakieś pomysły na oryginalne zaproszenia? albo treść zaproszeń? jakaś zabawna, moze satyryczna?

Gość nie chce mi się patrzeć
super pomysł! tylko odrobinę kosztowny.. chodiz o te doniczki malutkie.. chociaż, ja wiem, moze da się kupić hurtem tanio :)

a masz pomysł jakie inne roślinki można posadzić? ja mam wesele w październiku tego roku, więc na rozsady na późno ;( ale może coś innego mogłabym włożyć?