Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hormonik

Duphaston

Polecane posty

Gość aga78
a @ mam jak w zegarku co 28 dni

--aga78-- czyli jest szansa że wszystko się w miare unormuje. ja włąściwie miałam już usg jakiś czas temu - też takie dowcipne :) i było wszystko o.k. ale byłam wtedy na tabsach anty. dziś coś mnie brzuch pobolewa to zobaczymy czy coś z tego będzie Pozdrawiam wszystkich :)

Gość Majka22
---Hormonik-- Jak sie czujesz , zrobilas juz badania?

:/ dalej czekam na okres. a pozatym coś mnie martwi ta kobitka co ma mi robic te badania cytohormonalne. najpierw mówiła że wystarczy zrobić 4 badania w cyklu a ostatnio że potrzebnę będzie z 7 lub 8 badań. a każde kosztuje ponad 20 zł. ale najpierw muszę dostać okres. biust mnie boli od niedzieli

Mam do sprzedania trzy opakowania DUPHASTONU. Jestem w drugim miesiącu ciąży i lekarz mi przepisał ten lek, ale po przeczytaniu o skutkach ubocznych (mogą powodowa autyzm u dzidziusia) postanowiłam zrezygnować. Niestety w aptece nie przyjęli mi zwrotu, mimo że chciałam odda na następny dzień. Jeśli komuś są potrzebne te tabletki niech się ze mną skontaktuje: agatka1883@vp.pl

Witam, posiadam do odsprzedania jeden listek Duphastonu. Cena 35zł + wysyłka. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Cześć, Mam do odsprzedania luteinę oraz duphaston- brałam je na okres ciąży i już nie potrzebuję. Mam 51 tabletek Luteiny 50: 1) Luteina 50 opakowanie 30 szt tabletek podjęzykowych data ważności 09.2019- nienapoczęte (14zł) 2) Luteina 50 opakowanie 21 szt tabletek podjęzykowych data ważności 09.2019 – napoczęte (9,8zł) 60 tabletek luteiny dopochwowej: 3) Luteina 100 mg tabletki dopochwowe 60 tabletek, data ważności 12.2018 –nienapoczęte (20zł) Duphaston 10mg – łącznie 44 tabletki: 4) Duphaston 10 mg, 16 tabletek, data ważności 01.2021 – napoczęte (24 zł) 5) Duphaston 10 mg, 5 tabletek, data ważności 01.2021 – napoczęte (7,5zł) 6) Duphaston 10 mg, 14 tabletek, data ważności 11.2020 – napoczęte (21zł) 7) Duphaston 10 mg, 19 tabletek, data ważności 01.2021- napoczęte (28,5zł) Szkoda mi tego wyrzucić, ponieważ wiem jak luteina jest ważna dla kobiet zarówno w okresie ciąży, jak i na wywoływanie okresu przy PCO. Zdaję sobie sprawę także z tego, że dla wielu kobiet wizyta u lekarza po samą receptę jest kosztowna. Jeśli ktoś jest zainteresowany bardzo proszę o informację na maila: mamamonikalodz@wp.pl Wysyłam pocztą polską, dlatego w zależności od wielkości przesyłki doliczony będzie koszt wysyłki. Mogę zrobić foto paragonu po wysyłce.