Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blumsiennn

Dziewczyny! ubieracie mini spudniczki mimo ze macie celulit??!

Polecane posty

Gość blumsiennn

co prawda nie mam strasznego celulitu , ale zauwazylam ze na tylniej czesci ud robi mi sie pomalu celulit . Takie upaly , tak bardzo chcialabym ubrac krotka spudniczke , badz spodenki , ale wstydze sie tego , ze ktos to zauwazy ....jak jest z wami przejmujecie sie tym?!?!

Gość blumsiennn
sorki , spodnica przez ó mialo byc , bo sie jeszcze ktos przyczepi:P

Gość e-101
Ile masz lat, autorko?:O

Gość spudniczki hehe
pisze sie spódniczki!!!!! ja od 3 tyg jezdze rowerem do pracy ok 10 km (w obie strony) i stracilam celulit!!!! zupelnie mi znikl!!! a mialam i to spory!

Gość nie nie ubieramy
po pierwsze spódnicę się ZAKŁADA. Ubrać to sobie możesz lalkę:o Po drugie- spÓdnica, nie spudnica...:o A jak ktoś mam cellulit, to nie powinien go pokazywać. Równie chłodno może ci być w przewiewnej, jasnej, cienkiej spódnicy do kolan, niż jak będziesz biegać z gołym tyłkiem:o

Gość blumsiennn
20!

Gość blumsiennn
ja nie wiem co jest z wami , nie potraficie normalnie odpowiedziec , tylko zaraz sie do czegos przyczepiacie:/

Gość moge
Ubieraj!!!!!!!!!Nie przejmuj sie tym bo kazda ma!!!!!!!!!!!!A te co mowią ze nie maja to klamia i krytykuja te ktore sa odwazne by chodzic w mini!!!!!!!!!!! Kazda dupa ma cellulit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stare babsko
jasne,ze tak.Ja jestem już bardziej wiekowa ,wiec tak sie nie ubieram,ale młoda dziewczyna jak najbardziej.Wiekszosc ludzi ma jakieś wady,najlepiej sie tym nie przejmować. Osobiscie bardziej mnie drazni zgrabna sekretarka z dekoldem do pasa i widocznym tyłkiem,bo uważam,że nie jest to strój odpowiedni do pracy.

Gość blumsiennn
dzieki => moge.....w sumie masz racje na miescie czy gdziekolwiek mozna zobaczyc dziewczyny , ktore mimo tego chodza w mini , tylko wlasnie napewno zalapuja sie na krytyke tych osob o ktorych pisalas ....!

Gość ja popieram ostatniawypowiedz
ubieraj oczywiscie! samapiszesz ze nie masz duzego cellulitu, tylko dziweczyny grube z duzym cellulitem i zylkami powinny moim zdaniem nosic spodniczki do kolan, wiec jesli nie masz nadwagi i male zmiany to jak nabardziej nos krotkie spodniczki i szorty zmiany sa mniej widoczne przy ladnej opaleniznie, wiec sie opal albo posmaruj samoopalaczem, no i cwicz oczywiscie:)

Gość tylko laski widzą
cellulit. Mój facet nawet na pulchnej dziewczynie nic oprócz krótkiej kiecki nie widzi :) Nosić nisić nosić krótkie spódniczki :)

Gość ja popieram ostatniawypowiedz
czyli wypowiedz moge...:) nie wazne ze ktos krytykuje na prawde! nigdy wszystkim nie dogodzisz, a na pewno nie zgorzknialym maruderom:) nie musisz sie wszystkim podobac, nie jestes na wystawe;) krytykowane sa nawet uznane pieknosci;) olej to i wyluzuj:)

Gość uoooopppppaaallll
W takich upałach nie ma wyjścia i trzeba się ubierać tak, żeby jak największa część ciała była odsłonięta. Nie przejmuj się cellulitem, tylko zakładaj to na co masz ochotę. Większość osób nie zauważa cellulitu, a mężczyźni często nie wiedzą co to takiego.

Gość blumsiennn
dzieki wielkie , coraz bardziej sie przekonuje do tego zeby dzisiaj zalozyc moja czarna krotka spodniczke , ktora juz sobie przyszykowalam , !!:* a nadwagi nie mam , jestem szczupla, ale mam bardziej okragle uda niz te "patyczki".....

Gość blumsiennn
a powiedzccie kobietki , wy nosicie takie krotkie spodniczki??

Gość lpojjh
nie

Gość tragedia_
W nosie to mam!! Znaczy to, ze mam cellulit. Nie zamierzam marnować sobie zycia zamartwiając się tym, że mój tyłek jest trochę pomarszczony! Nie będę się katować z tego powodu. Jak mu dobrze na mouim tyłku to niech sobie tam będzie. Lepiej się z nim zaprzyjaźnić i luz ;) Mój tyłek - mam prawo mieć na nim co mi się podoba ( i na udach też) i mam prawo go pokazywać w mini spódniczce - jeśli lubię. Wolny kraj. Nikomu nie każę patrzeć.

Gość ubierają
NIESTETY :O

Gość do moge
rozumiem, że w twojej rodzinie są "dupy" co mają celulit...bo o kobietach to ty gówno wiesz menelico :O

Gość suuuuuuuuuuuuuper
załóż czarną mini na upał...:o Idziesz pod latarnie??? Tylko nie wmawiaj, że to dlatego, ze ci tak gorąco. Po prostu mas zpotrzebe pokazania dupy:o Dużo chłodniej jest w jasnych ubraniach i cienkich. Co z tego, ze założysz mini, skoro będzie gruba, może jeszcze dżinsowa i opinająca??? Na upały zakłada się jasne, cienkie ubrania, luźne i z naturalnych materiałów, najlepiej grubo plecionych. No... chyba że się idzie pod latarnię:) Jak wyjdziesz z gołym tyłkiem, to faktycznie cellulit będzie najmniejszym problemem:) Wychodź, przynajmniej ludzie będą mieli ubaw z kolejnego paszteta:)

Gość ba nawet minispódniczki
celulit mi w niczym nie przeszkadza.

Gość do suuuuuuuper
Rany... ale z ciebie glupia menda... sorki, tym razem nie dalo ugryzc sie w jezyk!

Gość blumsiennn
no ta suuuper jest zdrowo pie.....ta , nie chce sie chwalic ale z tym pasztetem to sie pomylilas i to bardzo , jestem bardzo ladna i zgrabna dziewczyna ( mam faceta od 3 lat , wiec z ta latarnia to tez pudlo) a czarna spodniczka nie jest opieta ani dzinsowa , tylko z cienkiego materialu , kruciutka przewiewna , na rzep z boku!!!!!!!! taka specjalnie na lato wiesz?!!?! co za glupota .... do moge=> nie przejmuj sie ta lafirynda :/

Gość te krytykantki
Pewnie same sa pasztetami i zeby sie dowartosciowac tak sie wymadrzaja ;) Powiem Ci Blumsiennn jedno - jak jestes zgrabna, to nawet sie nie zastanawiaj, tylko ubieraj to, w czym Ci wygodnie. Faceci nie zwracaja uwagi na drobiazgi w postaci rozstepow. Dla nich liczy sie ogolne wrazenie. Na pewno predzej skrytykuja dziewczyne z krzywymi nogami w mini, niz zgrabna, ktora ma rozstepy. I to nie moja opinia - tylko facetow ;)

Gość blumsiennn
tak jakm mowicie dziewczyny!!!!! bede ubierac mini spodniczki , i najwazniejsze ze sie bede podobac mojemu facetowi , no i oczywiscie innym;) i wtedy nie bedzie mialo znaczenia czy mam celulit czy nie , tylko sama jeszcze bede musiala sie do tego przekonac , a najbardziej mnie podbuduje wzrok , tych facetow.....;P;)

Ja tam autorkę tematu rozumiem i cenię w ludziach cechę zwaną samokrytycyzmem. Nie widzę też powodu, żeby własną samoocenę sprowadzać do mechenizmów percepcji wzrokowej facetów (a wlaściwie zaburzeć tejże). I powiem tak: jak celulit nie duży, a jest upał, czemu nie. Ale już może niekoniecznie na jakąś okazję, kiedy chce się wyglądać najlepiej. Uważam, że trzeba sobie zdawać sprawę z własnych atutów i mankamentów, i eksponować te pierwsze. Widziałam dzisiaj bardzo łądną i zgrabną dziewczynę w sukni bez pleców i z ohydnym trądzikiem na tychże. Dziewczyna miała gładką buzię i wygląd modelki, nikomu nie przyszłoby do głowy, że ma taki problem, gdyby go tak nie wyeksponowała. Naprawdę dziwi mnie taki, nie wiem, nadmiar dobrego sampoczucia czy bezmyślność. W ogóle, jak patrzę na ulicę, to miałabym ochotę co drugiej dziewczynie udzielić porad w czym absolutnie chodzić nie powinna. Bo właśnie jest w to ubrana. Więc skrupuły autorki tematu świadczą dla mnie o pewnej klasie i świadomości.

Gość jasne załóż ją i się nie
przejmuj. Ja całe lato chodzę w spódniczkach za kolano jak dobrze pójdzie i spodniach 3/4 gotując się niemiłosiernie i nie życzę tego nikomu. Cellulit to naprawdę niewielka rzecz, szczególnie ledwo widoczny. Ja mam na jednym kolanie taką różową, a w upał czerwoną plamę, co wygląda jakbym się uderzyła hehehe, a na drugiej nodze małą bliznę na kolanem. To jest o wiele gorsze. Uprawiam wiele sportów, taniec, uda mam jak stal a i tak się grzeje chodząc pozakrywana:) Jak nie masz poważniejszych wad to się nawet nie zastanawiaj, ja bym wiele dała za możliwość chodzenia w mini, szczególnie iż wysoka jestem i mam długie nogi:P Wolę jednak nie narażać się na zdegustowane spojrzenia, coś za coś. Ty to się jeszcze nie masz czym przejmować:)

Gość Do albi---
''Naprawdę dziwi mnie taki, nie wiem, nadmiar dobrego sampoczucia czy bezmyślność'' ty chora jesteś! Każdy może ubierać się jak chce!! Ty nie musisz patrzyć!!!!! Jak ja nienawidzę takich obserwatorek. Dziewczyna ma trądzik, możer chce go troszkę słonkiem podleczyć ale zawsze znajdzie się pipa według której to jest złe!! Schowaj się!!!

Gość to ubierz tą sudnice
a w co jom ubierzesz, lasko??? Skoro juesteś taka pienkna, to po co siem pytasz, lustra nie masz?