Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana12345

Mój problem, prosze przeczytaj, może tak miałeś miałaś?

Polecane posty

Gość nimfa szara
do hmmmm a Ty z Wawy jestes? Mialas moze tutaj w jakiejs klinice wycinane te osemki? Pytam bo tez mnie to czeka wiec wolalabym cos sprawdzonego. Bylas zadowolona z warunkow i tego jak sie z Toba obchodzili w czasie zabiegu?

Gość teżyczka
może przeszłas teżyczkę? brałas jakies leki zanim pojawiły sie te bóle?

Gość gośkA5
Witam do dziś myślałam że tylko ja mam taki problem byłam już prawie wszędzie i nic bolą mnie kości policzkowe i zęby pod nimi z badań wychodzi że jestem okazem zdrowia a ja jak przyjdzie atak to sie kończę a od paru dni ten ból przytyka mi uszy boli mnie non stop nawet gdy budzę się w nocy czuje jakbym była poobijana w tych miejscach ale mam też napady bólu takiego że nie wiem co robić a leki nie pomagają mam jeszcze za tydzień rezonans żeby wykluczyć gruczolaka przysadki a dodam że miałam już tomograf i nic mam 37 lat i bardzo ci współczuję bo wiem ile cię to kosztuje mówią ze może być problem jeszcze z hormonami podaję meila jak dojdziesz co ci jest napisz pozdrawiam

Gość czakk2
Do wszystkich. Takie wędrujące bóle po twarzy, szyi i podbródek to może być nerw trójdzielny

wiesz, moja ciocia miała podobny problem a mianowicie bolała ją głowa, czasami szumiało jej w uszach i część twarzy drętwiała. Diagnoza było że kręgosłup uciska na jakiś nerw i dlatego tak się dzieje. chodzi teraz regularnie na masaże, i widzi dużą poprawę!

Gość autorka tego topicu to ja
u mnie już ok. po wielu badanich , chodzeniu po szpitalach okazało się, że mam bakterie w zatokach i zatkane zatoki. Dlatego bolały mnie policzki i brwi. zawsze warto wybrać się do chirurga twarzowo - szczękowego. zrobić tomografie zatok i głowy. sprawdzić kręgosłup. zrobić analize pierwiastkową włosów.

Gość baska650
Ja miałam taki problem,pojawił się jakieś 4 lata temu,bardzo bolała mnie prawa część żuchwy,i najbardziej jeden ząb-trzonowy,ale obok żeby też mnie bolały.Ból ten promieniował aż za ucho i pół czaszki,byłam u laryngologa-nic nie poradził na to,byłam u neurologa dał mi tabletki przeciwbólowe które pomogły tylko na jakieś 3 miesiące.Byłam u dentysty,ale też nic.Bóle powracały średnio co pół roku.Wkońcu poszłam do lekarza rodzinnego i powiedział mi że mam sobie prześwietlić szczękę,prześwietliłam i miałam taką małą plamkę na korzeniu żeba trzonowego.Dentystka,która wcześniej upierała się że to nie od zęba rozwierciła mi go i była ulga,miałam tam ropę,zaleczyła mi zęba i do tej pory jest oki.Ale ósemka też mi idzie,może w połączeniu daje to tak ogromny ból.

Gość po co prześwietlenie
czaszki lepiej zrobic pantonogram.

Gość dość z bólem
Ja się męczę od lata ubiegłego roku. Masakra! Lekarz dentysta wykluczył zęby, laryngolog też swoje sprawy uznał za ok. Natomiast neurolog, który leczy u mnie migreny stwierdził, że to zapalenie nerwu trójdzielnego, biorę na to Tegretol, trochę pomaga, bóle mają różne nasilenie. Ale teraz się nasiliły i mam zwiększoną dawkę leku, Zrobiłam także rezonans głowy, który nic nie wykazał, lewa strona czachy jak boli, tak boli. Sama nie wiem już o co chodzi, bo to okropny ból jest, trudny do wytrzymania, a do pracy chodzić trzeba. Najgorsze są ataki w pracy, bo nawet mówić nie mogę, leki przeciwbólowe nie pomagają. A to naraz boli żuchwa z lewej strony, kości policzka, ucho głęboko w środku, aż do skroni. Już sama nie wiem co mam robić z tej niemocy. ;(

Gość nataska
wiec tak mam 20 lat od dwoch lat cierpie na ZNT nie mam osemek obecnie mam usuniete trzy zeby bol jest po lewej stronie. jezdzilam leczyc sie do kliniki stomatologicznej w Łodzi stwierdzili ze jest to ucisk kregu na nerw. chodzilam do masazysty ktory nastawial te kregi przez trzy miesiace bralam leki psychotropowe o nazwie Amizepin. u mnie bole przechodza na jakis czas i powracaja jakos z tym zyje choc wiele to utrudnia. obecnie naswietlam sie lampa bioptron(polecam) i jestem pod stala kontrola bioenergo terapeuty i dietetyka stosuje diete przeciwko Candida. pozdrawiam

Gość nataska
jezeli bylo by to zapalenie kosci zuchwy to jak moge z tym walczyc?

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..

Gość andzela123
prosze sie leczyc pijawkami przeczytac trzeba w google/jak pijawki lecza ZNT/ sa w polsce gabinety po hirudoterapii pijawki wysysaja zepsuta krew dzialaja silnie przeciwzapalnie