Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pre-test

Do dziewczyn które robiły pre test

Polecane posty

Gość pre-test

Zrobiłam go dzisiaj i wyszła mi jedna kreska w górnym polu, żadnej drugiej nie było, czyli raczej nie jestem w ciąży. Tak się tylko zastanawiam bo ta górna nie była w tym miejscu jak na ulotce tylko bardziej na środku ale jednak bliżej górnej literki niż dolnej, Chyba jest wszystko ok? Jak myślicie??

Mysle ze nie jestes w ciazy a jak masz obawy za pare dni zrob 2 test:) Powodzenia

Gość 12223
jesli na 100% była tylko 1 kreska, to wszystko jest ok, tzn ciąży nie ma... tylko nie oglądaj go teraz, bopo pewnym czasie druga kreska też się pojawia i można się niexle zeschizować..

Gość pre-test
też tak myśle ze powinno być ok, w końcu była tylko jedna kreska dzięki dziewczyny:)

Gość a0921
hej możecie coś więcej powiedziec na temat pre testu kiedy go można zrobić ?

Gość koobi
Wszystko jest na ulotce. Podobno wykrywa juz 6-dniową ciążę, ale ja w takie cuda nie wierzę. NAjlepiej robic w dniu spodziwanej @

Gość zaaaaaaaaaaadowolona
ja teraz robiłam az 3 pre testy i wszystkie wyszły z jedna czerwona kreska blizej literki C - tej gornej. Czyli brak ciązy. Najciekawsze jest w tym tescie to ze jak jeden postal do rana i na niego spojrzałam to były juz dwie kreski :P Ale w ciazy nie jestem :D Dlatego na pre test nie wolno patrzec dłuzej niz jest napisane w ulotce. Mysle ze nie jestes w ciazy na 100 % Bardzo dobry test polecam :)

Gość a0921
a jak sie nazywa ?

Gość zaaaaaaaaaaadowolona
no pre test :P