Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

24 minuty temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał:

dziwne dziecko jak z gruszek nie lubi 😄

Nie każdy lubi te kamyszki w konsystencji 😉

3 minuty temu, Czubert napisał:

Tak i chyba nawet byłaś przy tym 😀

ktos pamietam ze jej tłumaczył ze to patologia w chuuj a ona sie broniła ze kuzyn był mały a dzieci mogą więcej 😀 i każde normalne dziecko leje babci do kompotu.

Żenujące 😄😅 

24 minuty temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał:

wiem ale nie przesadzajmy do slodkich napojow nawet jak d odaja  konserwanty to t ego sie nie da pic po roku juz 

Nie słyszałam o tym żeby ktoś słodkie napoje sklepowe pasteryzował 😄

3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał:

To jest notoryczna kłamczucha, wręcz ujmę, że patologiczna. 

Leżakowi dała nr telefonu i kazała dzwonić do siebie i później się tego wyparła. Później podawała się za architekta, wynajmującego pokój za 500 złoty. Ostatnio z tego pojawiły się aż dwa mieszkania, z tego jedno na wynajem. To musi być projekt Widmo i też notoryczny kłamca w karetce 😄 

No jest jak piszesz bo ty zawsze mówisz prawdę 😄

I numer leżak ma a czemu nie chce dać tutaj na forum bym mogła do siebie zadzwonić to wielka niewiadoma 😜

12 minut temu, salix napisał:

Opisywałaś już tę historię w firmie anegdotki, tylko wtedy była wersja z sikaniem do słoików. 

No bo sikał też i wode też wlewał ale już o sikaniu nie chciałam pisać bo wiedziałam że sie rzucą na mnie 😉

Edytowano przez Onaaaa

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

I numer leżak ma a czemu nie chce dać tutaj na forum bym mogła do siebie zadzwonić to wielka niewiadoma 😜

Ty często sie z nią mijasz 😉 wycofałaś sie z wersji z moczem? Poczułaś ze cringe? Czyli da sie ciebie jakos od nowa wychować? Może jak ci sie wytłumaczy ze świr spod celi to zaden fajny kandydat na wujka dla syna to i to załapiesz?:)

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

No bo sikał też i wode też wlewał ale już o sikaniu nie chciałam pisać bo wiedziałam że sie rzucą na mnie 😉

Czyżbyś była wyuczalna? Wow to dobry znak 😀

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ja nie kłamie jak ty i nie dogadzam świrom z wyrokiem. Ale kto by cię chciał? 😉 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Fantastyczna rodzina. Mamusia chyba jest dumna z ciebie, bo odwiedzasz psychola w pierdlu, a druga sprawa, czy napewno się znacie, skoro wiesz, gdzie mieszka, a pytasz go o pogodę 😄 Bujać to my, a nie nas. 

Mam taka psiapke lewara strasznego, tzn żadna ydjotka w rodzaju ze będę z łobuzem bo kocha bardziej, ale taka anty kara śmierci, łobuz miał trudne dziecinstwo, traumę sie dziedziczy w genach i takie tam. Ale bym ją tu wpuściła do tych swirmokow, namiotowcow, byczych i innych srunow na pare miesięcy to by wróciła z innymi poglądami 😉 głupoty by jej z głowy wywietrzały po tych bliskich spotkaniach 3 stopnia. 

Edytowano przez Czubert

4 minuty temu, Czubert napisał:

Tak i chyba nawet byłaś przy tym 😀

ktos pamietam ze jej tłumaczył ze to patologia w chuuj a ona sie broniła ze kuzyn był mały a dzieci mogą więcej 😀 i każde normalne dziecko leje babci do kompotu.

My wtedy zwróciłyśmy na to uwagę, a czubryca że czego chcemy przecież to nic takiego normalne dziecięce zabawy. Ciekawe czy syn wdał się w mamusię i też leje do słoikow.

Poza tym już widzę jak mały kuzyn odkreca słoiki z kompotami.

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Pisałaś, że jednak nie ma tego numeru 😅 Jprd co za mitomanka spod celi w karetce 😄 

4 minuty temu, UśpionaAmbona napisał:

Ja nie kłamie jak ty i nie dogadzam świrom z wyrokiem. Ale kto by cię chciał? 😉 

No to dobrze że robisz coś innego na przykład biegasz nago po lesie i przechodzisz metamorfozy. Każdy jest inny 😉 niektórzy chcą.

No to dobrze że robisz coś innego na przykład biegasz nago po lesie i przechodzisz metamorfozy. Każdy jest inny 😉 niektórzy chcą.

Ale ty serio porównujesz bieganie nago po lesie (już pomijam autentyczność tego bo nie wiem nigdy o co z tym chodzi) z flirtowaniem z gostkami po wyrokach będąc matka i jeżdżeniem na jakies widzenia? Nie rozumiem za bardzo analogii tych 2 sytuacji a to bieganie nago po lesie to mam wrażenie ze u ciebie jest odp na dosłownie wszystko. 

8 minut temu, Czubert napisał:

Czyżbyś była wyuczalna? Wow to dobry znak 😀

Po co sie powtarzać to nudne i lepiej mówić inne rzeczy. 

Co cię to obchodzi co robię w lesie? Wolno mi, więc nic ci do tego. Fajnych masz tych kandydatów na ojca Brajanka. Co jeden to ślepy i biedny 😄 

5 minut temu, UśpionaAmbona napisał:

Pisałaś, że jednak nie ma tego numeru 😅 Jprd co za mitomanka spod celi w karetce 😄 

Bo nie mam a ty czytaj ze zrozumieniem 🫣

Widmo to psychol, a ty lubisz takich 😊 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

To oznacza ze jesteś skłonna do refleksji a przynamniej nawet sztucznie widzisz co jest a co nie jest społecznie akceptowane i daje nadzieje ze w końcu do ciebie dotrze ze flirty z typem który pisze z pianą na ustach do kogos ze uprawia seks ze zmarłym ojcem a innych wysyla do syna na masturbowanie jest obrzydliwe i chore i takie osobniki od dzieci sie separuje. Nawet jesli czujesz pociąg to dojdzie do ciebie ze społecznie jest to nieakceptowane i coś z tym jednak jest nie halo wiec na wszelki wypadek syna z dala lepiej trzymać 😉 

Edytowano przez Czubert
  • Like 1

Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał:

Co cię to obchodzi co robię w lesie? Wolno mi, więc nic ci do tego. Fajnych masz tych kandydatów na ojca Brajanka. Co jeden to ślepy i biedny 😄 

A co cię obchodzą moi rodzice? Mi też wolno miec rodziców 🙂

Bo nie mam a ty czytaj ze zrozumieniem 🫣

Nie rozumiesz co pisze, bo jesteś karetkowy kłamca 😁 Pisałaś, że dałaś nr telefonu Leżakowi, a później się tego wyparłaś. Teraz znowu coś bełkoczesz. Masz problem z emocjami, czy z niską samooceną? 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

A co cię obchodzą moi rodzice? Mi też wolno miec rodziców 🙂

A co Widmoka obchodzę moi rodzice? Twoi muszą być dumni z ciebie. Stara panna, z synem bez alimentów, patologiczna kłamczucha  i jeszcze odwiedzająca złodzieja w pierdlu. Brawo Magda Matylda 😄😁 

3 minuty temu, Czubert napisał:

To oznacza ze jesteś skłonna do refleksji i daje nadzieje ze w końcu do ciebie dotrze ze flirty z typem który pisze z pianą na ustach do kogos ze uprawia seks ze zmarłym ojcem a innych wysyla do syna na masturbowanie jest obrzydliwe i chore i takie osobniki od dzieci sie separuje.

Nie zrozumie, bo właśnie przysypia i dla niej to jest normalne. Przecież zasłużyłam na hejty, bo zdenerwowałam Promyka w karetce 😄 

Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał:

A co Widmoka obchodzę moi rodzice? Twoi muszą być dumni z ciebie. Stara panna, z synem bez alimentów, patologiczna kłamczucha  i jeszcze odwiedzająca złodzieja w pierdlu. Brawo Magda Matylda 😄😁 

A czy ja jestem widmo? Właśnie że są dumni a ty ciągle piszesz o rzeczach o których nie masz pojęcia. 

1 godzinę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał:

no chyba ze ze sliwek, fuj najgorszy kompot 😄

Tak i nie, zależy od odmiany śliwki i dojrzałości. Jeśli owoc nie będzie na maxa dojrzały i się go nie rozgotuje, to takie śliweczki al dente to poezja 😋

Sprzedają u was te żółte śliwki? U nas prawie nie ma.

A czy ja jestem widmo? Właśnie że są dumni a ty ciągle piszesz o rzeczach o których nie masz pojęcia. 

Ładna tam musi być u ciebie patola. Syn o północy je kolację z dwoma koleżankami, które zostają u niego na noc. Naleśniki z nutelką, frytki sypane cukrem i zostawiane w tłustym oleju. Dramat 😏 

11 minut temu, UśpionaAmbona napisał:

Nie zrozumie, bo właśnie przysypia i dla niej to jest normalne. Przecież zasłużyłam na hejty, bo zdenerwowałam Promyka w karetce 😄 

To nie był hubi, hubi wtedy srał! 😂

Krejzi przez ciebie teraz za każdym razem mówię/ czytam to w głowie głosikiem nel z pierwszej ekranizacji i rżę jak wariatka.😂

Edytowano przez salix
  • Haha 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się