Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbiciel prawdziwych kobiet

Luźne szparki są ok

Polecane posty

Gość wypier___ kobieto z wiadrem
Jakby był to mit, to by nie było określeń ciasna i wąska! A lubię dziewice, bo nawet jak ją używam :classic_cool: rozmairem pozostaje dla mnie w sam raz :classic_cool:!!!!

wąskie czy luźne, ćwiczyć, Kobietki, ćwiczyć. My przynajmniej mamy wpływ na stan naszego cennego organu :)

Gość no dokładnie
masz małego penisa i boisz się kobiety, która czuła w sobie prawdziwy rozmiar. Faktycznie żałosny Jesteś. 🖐️

Obsesję na punkcie dziewic i ciasnych szparek mają tylko i wyłącznie faceci z kompleksem małego fiutka, ot co:P

Gość Dziewczyna z albatrosa.
Nie wiem po co te kłótnie przecież normalne że faceci z kompleksami lub z małymi penisami będa szukali ciasnych cipek a ci bez kompleksów lub z dużym przyrodzeniem nie będą na to zwracali w ogóle uwagi.

tkwijcie w tym przekonaniu, przynajmniej będziemy mieć spokój od zaczepiajacych nas pań z wiadrami:D:p a teraz z powrotem do pracy :classic_cool:

Gość dziurka
Kobitki ćwiczyc zwłaszcza mięśnie Kegla. to wzmacnia pochwę

heheh, widzieci kobiety! Same wiedzie, że ciasnota ważna, bo inaczej po co ćwiczyć:D:D :classic_cool: cześć!

Gość Wincenty-kadłubek
Miałem kiedyś dziewczyne która miała naprawdę szeroką pochwę. I że nie czułem prawie nic to i tak doszedłem w krótkim czasie. ASeks z nią był super Atrakcyjna lub doświadczona kochanka nie powinna miec najmniejszego problemu z doprowadzeniem faceta do orgazmu. Dziewczyny nie martwciwe się i nie słuchajcie tych chłopców z liceum

Ćwiczymy nie po to, żeby mieć ciasne cipki ale po to, żeby mieć intensywniejsze doznania w czasie orgazmów :) Sprawdzone :)

Gość ciasnota wazna dla takich jak
żeby ich małe i wąskie peniski czuły się komfortowo.

Gość Pochwa jest skomplikowana
Wyobraźcie sobie że czasem nie moge mojej żonie włozyć dwóch paluszków do pochewki bo ją boli. A z kolei już kilka razy zdażyło mi się podczas minety i palcówki to cała dłoń mi się wsunęła bez wisiłku. Wychodzi na to że im bardziej podniecona to luźniejsza A więc im jest jej lepiej to mniej czujemy :) Nie ma sprawiedliwości na tym świecie :)

Nie szersza, tylko im kobiecie lepiej, tym jest bardziej nawilżona i elastyczna, a co za tym idzie, może więcej pomieścić;)

Gość Pochwa jest skomplikowana
No własnie Skoro bez problemu miesci się w niej męska dłoń to rzeczywiście można wpaść w kompleksy. Ale powiem wam szczerze że to nie samowite wrażenie miec dłoń we wnętrzu kobiety podczas gdy tak szczytuje. Penisem się tego nie czuje, dla mnie to nawet podniecajace :)

Gość to się nazywa fisting
Dla niektórych kobiet to bardzo przyjemne ale nie stosuj tego za często bo ci się żonka do tego przywyczai i dopiero będziesz miał zabawe we wkładanie raczek

Gość Taka.jedna.mała
I uwazma że w tym, nie ma nic zlego Jesli twoja zonka lubi fisting to nie widze przeszód, wazne abyś był delikatny. i nie prawdą jest że jak spróbuje fistingu to już jej zwykły penis nie wystarczy. Wiem bo sama czasem jak mam ochotę na mocne wrażenia to prosze aby mnie wten sposób doprowadził. Wszystko zalezy od nastawienia psychicznego i stopnia pdniecenia partnerki.

Gość Pytanie do małej
Czy fisting jest przyczyna szerokiej pochwy czy skutkiem? Czy fistin sprawił że stałas się szersza w tym miejscu, czy juz byłas szeroka a pomysł na fisting przyszedł gdy penis ci już nie wystarczał

Gość Taka.jedna.mała
Nie trzeba mieć szerokiej pochwy żeby uprawiac fisting To bardziej kwestia elastyczności niż szerokości. Poprostu niektóre kobiety w chwili podniecenia mają bardziej elastyczne pochwy i mogą sie wten sposób bawić z partnerami. Co nie oznacza ze normalny penis jest dla nich za mały. To dwie rózne kwestie i dwie różne sytuacje

Gość tere fere..
Co za bajki można tutaj przeczytać wygłaszane przez autora ,jakoby luźne szparki były ok ,ja zdecydowanie wole te wąskie jeśli już ...przeciez nie bedę kłamal odnosnie osobistych odczuć w tej materi .no ale każdy lubi widocznie co innego .:D

o gustach się nie dyskutuje...Jak pisałam wcześniej - to ma jakiekolwiek znaczenie dla facetów z kompleksami....

Gość ja tez wole wąskie
a te które temu zaprzeczają pewnie same maja kompleksy rozepchanej cipki od zabawiania się różnymi gadżetami typu ogórek i nie tylko ,dlatego tak bardzo próbują wmówić że jest inaczej .......wąskie cipki górą .:)