Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbiciel prawdziwych kobiet

Luźne szparki są ok

Polecane posty

Gość karakanica złośliwa
movering - skąd wiesz? :D

Gość CO ZA BZDURY AUTORZE/KO
PEWNIE, ŻE NIE SĄ OK! W LUŹNEJ, PRZY JEJ PODNIECENIU TO NAWET MOJA 18CM KNAGA SIĘ GUBI! TUTAJ NIE CHODZI O KOMPLEKSY, I TO MA ZNACZENIE DLA FACETÓW, ALE O WRAŻENIA, KUTAS MUSI SIĘ PORZĄDNIE OCIERAĆ O ŚCIANKI I MUSI MIEĆ ŚCISL. U LUŻNEJ, TO JAK DYMANIE W POWIETRZE:o. CIASNE SĄ, BYŁY I BĘDĄ NAJLEPSZE!

Ale chyba takie luźne, że penis się gubi i nie czuje ścianek to zdarzają się naprawdę bardzo sporadycznie (coś jak penis do kolan u facetów hihi) ;) Poza tym nie przyszło wam do głowy drodzy panowie egoiści, że jak jest taki ścisk, to partnerkę może po prostu boleć, bo nie jest wystarczająco podniecona???

Gość CO ZA BZDURY AUTORZE/KO
PRZESTAŃ GŁUPOTY GADAĆ:o, W PODNIECENIU POCHWA I SIĘ ŚLUZEM WYPEŁNIA I SIĘ ROZCIĄGA! WIĘC JAK TA CIAŚNIEJSZA SIĘ MOCNO NAWILŻY, JEST WŁAŚNIE TAK JAK POWINNO BYĆ! ONA BÓLU NIE CZUJĘ, BO JEST POŚLIZG, A JA CZUJĘ MIMO TO ŚCIANKI! MIAŁEM 3 KOBIETY Z WĄSKIMI W TYM DWIE DZIEWICE! ŻADNA NA BÓL NIE NARZEKAŁA KIEDY BYŁO SPORO WILGOCI, I DLA TAKIEJ PANNY OCIERAJĄCY SIĘ PENIS O ŚCIANKU, A NIE STUKAJĄCY W PRÓŻNIE, TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ! MIELIŚMY DO SIEBIE TYLE ZAUFANIA ZE W RAZIE CZEGO, MÓWIŁY, JAK COŚ BYŁO NIE TAK! A KAŻDA BYŁA ZDECYDOWANIE ZADOWOLONA. POŹNIEJ TRAFIŁY MI SIĘ 2 LUŹNE-NIGDY WIĘCEJ!!!!

To w takim razie powtarzam - moim zdaniem takie luźne, że nie czuć ścianek zdarzają się tak samo często jak facet z penisem do kolan :P

Gość Normalny koleś z ptakiem
Dla mnie czy czuję ścianki pochwy czy nie , nie ma żadnego znaczenia. To nie jest do cholery masturbacja ze musi być odpowiednie tarcie. Do orgazmu mi wystarczy sam akt, jej zapach , atrakcyjny wyglad albo to ze przyjemnie mruczy podczas seksu. Sam ścisk w pochwie ma naprawdę trzeciorzędne znaczenie. A wszyscy którzy twierdzą inaczej maja poprostu przyzwyczajenia masturbacyjne.

Gość chcesz nam powiedziec ze
nigdy sie nie mastrubowales ? Klamca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olewam Cie cieplym moczem !!! Siuska

Gość mala szparka
Niestety nie zawsze jest fajnie, nie ma mowy o szybkim numerku.

Gość Normalny koleś z ptakiem
Nie idioto Masturbowałem się Ale chciałem powiedziec że seks z kobietą to nie masturbacja. Masturbując się odbierasz bodźce tylko z członka a uprawiając seks z kobietą odczuwasz przyejmosć wieloma drogami i samo czucie ciasnoty w pochwie nie jest ważne. Jesli pożądasz jakiejś kobiety i bardzo cię ona podnieca to może mieć pochwę jak tunek metra a i tak będziesz miał orgazmy za każdym razem. Problemy z luzem maja osobo z nawykiem masturbacyjny bo sa przyzwyczajenie że skoro swoją pałę tam mocno ściskają podczas trzepania to i ich partnerka powinna tak samo ściskać swoją waginą

Gość Dużo jest w tym prawdy
co mówisz Uprwiając seks czujemy zapach, słyszymy stekanie albo pomrukiwanie, dotykamy piersi, całujemy sie, widzimy piekne ciało partnerki itd. Myślę ze w chwili uniesienia mało kto skupia się na szerokości pochwy Seks to coś więcej niż tylko tarcie penisa o ścianki pochwy :)

Gość allleee
No niestety musze was zmartwic kiedy mialam romans z facetem ktory ma naprawde duzego to kiedy zdecydowalismy ze przestaniemy sie spotykac on (chyba na zlosc mi) powiedzial ze on by ,mie nie chcial zza zone bo juz jestem rozciagnieta a on woli dziewice i ze jak jakis nowy facet mnie wezmie to wpadnie jak w wprzepasc. JUZ SAMA NIE WIEM

Gość allleee
ACHA I TO ON POZBAWIL MNIE DZIEWICTWA

chciał Ci dosrać palant i tyle. Trzeba mu było powiedzieć, że ma małego :P

Gość Oj allee
Facet chciał ci dopiec a ty sie przejełaś Jak widac nie był ciebie wart Szkoda ze zabrakloby ci odwagi aby mu powiedzieć ze to nie ty jesteś rozepchana tylko on ma za małego. Wtedy to jemu byłoby głupio a tak to się martwisz. Powiem ci z doświadczenia że mało prawdopodbne jest aby podczas normalnych stosunków bylo mozliwe rocepchanie pochwy, nawet gdyby miał duzego penisa

Gość gggg
coto znaczy rozepchana pochwa jak ile palców sie w niej mieści? a ginekolognie może jeje rozjechac swoimi narzędziami? mi sie wydaje żepo wizycie u niego mamrozjechana awcześniej była węższa . Cham i posraniec

Gość Gjubassek
Mi luzna szparka nie przeszkadza ale moze dlatego ze mam grubego jak baleron.

Gość piękny temat

Gość naśmiałam sie
..zapomnieliście dodać ,ze jak ktoś nie jest dziewica to nie musi zaraz wielka dziurę mieć....takie rozjechane jak wiadro to w burdelu a nie pośród normalnych dziewczyn ,kobiet

Gość a ja mialem cyganke
kiedys wyrwalem piekna dziewczyne na dyskotece , czarne krecone wlosy , szczupla z 50 kg...pojechalismy do mnie do domu...sciagnelem jej spodnie i wiecie co ? rączka w ci_psko ku_ta_s w du_psk_o i dopiero dalem jakos rade bo tak biegalem jak po pustym sklepie cala dłoń weszla do srodka...a wydawalo sie ze to normalna kobieta coz.. taki luz to juz kalectwo i dobrze ze fundusz zdrowia finansuje pare szwow dla takiego typu kobiet!

A ja uwielbiam kobiety z szerszą. Lubimy sie bawićw fisting i nie ma nic lepszego niż dłoń w kobiecie... mniam mniam, dobrze nasmarowana i podniecona...

Gość trik
mnie tam tez podnecaja taki rozjechane dojrzale szpary z miesistymi wargami.

Gość rozjechana tłusta szpara
jestem do wzięcia ,soki płyną mi po kolanach ,aż mi się warkocze poskręcały.

Gość luźna Janina
movering to z doświadczenia pewnie, jego mały to do każdej z jajami wchodzi :P

Gość Peciu
No i gdzie ci zwolennicy wiader?