Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy ratunku dziewczyny

Ciąża!!!!!!! Ratunku

Polecane posty

Jestem w 4 miesiący ciąży i dostalam okresu.Byłam u lekarza i powiedzial ze o zadnej ciazy nie ma mowy. Poszlam do prywatnego,powiedział ze jestem w ciąży a okres to tylko jakies resztki krwi i nic z dzieckiem złego sie nie dzieje. Nastepnego dnia(dzis)poszłam do innego i ginekolog i powiedział ze musze przejsc jakis zabieg bo jestem w ciazy i cos mi tam peklo i dlatego krwawię. Co ja mam w koncu robić?

Co lekarz to inna diagnoza - współczuję 🌻 Nie wiem co Ci doradzić - może poszukaj naprawdę dobrego lekarza ?

Gość kyjhgx
lekarze się chyba mineli z powołaniem, każdy mówi co innego. po prostu koszmar, ja na twoim miejscu poszłabym jeszcze do innego ginekologa, zrobiła na ządanie usg, i wszystkie inne potrzebne badania w okresie ciąży.

Jeśli coś pękło to powinien skierować Cię do szpitala - dlaczego tego nie zrobił ?

robilam usg u kazdego i to co mi mowili to ludzkie pojecie przechodzi,mąz szłu dostał a ja juz nerwice mam :(

pewno masz krwiak zakosmówkowy, dość częste w 4 mies. ciąży. Część się wchonie, a część wydaa w postaci krwawienia. Nie martw się. No i zrób sobie test ciążowy.