Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gola_muszelka

cipka ogolona na zero- czy faceci to lubia ???

Polecane posty

Gość gola_muszelka

Mam dziisaj spedzic pierwsza noc z moim chlopakiem i w zwiazku z tym wygolilam sobie cipke na "zero" ( dodam ze on jej jeszcze nigdy nie wiedzial i nie dotykal) czy facetom sie podobaja takie gladkie muszelki) Prosze o opienie facetow i o doswiadczenia kobiet w tej kwestji.

Dla mnie taka wygolona cipeczka to po prostu miodzio. Zastanawiam się tylko, jak zareaguje na to Twój facet... :)

Gość LUBIĄ...

Gość gola_muszelka
tez wydaje mi sie ze powinno im sie to podobac, a szczegolnie mojemu mezczyznie. Musze sie przyznac ze jeszcze nigdy tak pewnie i sexy sie nie czulam, wszystko jest takie estetyczne, zaluje ze dopiero teraz zfundowalam sobie taki zabieg. A czy uwazacie ze moj facet moze jakos negatywnie zareagowac ? Podajcie przyklady ze swojego zecia.

No nie wiem, jak zareaguje, to po części zależy od jego doświadczeń, preferencji i otwartości na te sprawy, poza tym też ważne jest, jak długo ze sobą jesteście, no i co do tej pory między Wami było w sferze erotyki. Jedyne co mi negatywnego przychodzi na myśl, to przypuszczenie, że on może o Tobie pomyśleć, że jesteś wyuzdana i że masz duże (za duże - dla niego) doświaczenie w seksie. :(

Gość gola_muszelka
jestesmy ze soba 3 mieisace, w sprawie erotyki to nie pozwalalam mu sie za bardzo dotykac, bo jestes dziewica ;/ i mialam z tego powodu jakis dziwne zachamowania ( mam 20 latek) wiec moze nie pomysli ze mam jakis boghate doswiadczenie.

Gość gola_muszelka
napiszcie prosze jaka byla reakcja waszych facetow, badz tez jak wy faceci zareagowaliscie na takie wyglad waszych kobiet. Za godzinke moj ukochany przyjezdza i jedziemy sobie spedzic bajeczna noc za miastem ......

Mój kiedyś sam mnie tam wygolił ;) Strasznie mu się podobało i mnie też. Jednak oboje lubimy urozmaicenie;)

A jeśli chodzi o moje doświadczenia, to każda dziewica, z którą doszło do czegoś więcej, nie była tam wygolona - niestety nie wyglądało to najestetyczniej...

Wypowiem się tylko za siebie. Ja uwielbiam głodziutką muszelkę, prócz estetyki i fajnych doznań podczas pieszczenia jest to też wygodniejsze (dla faceta) podczas minetki. Zresztą jestem zwolennikiem braku owłosienie na innych częściach kobiecego ciała - pach, rąk, nóg.

Gość gola_muszelka
dzieki za opinie, tez myslalam ze powiem mu ze to tak tylko dla NIEGO. Chce zeby mogl mnie tam calowac, lizac i robic inne cuda a takie klaczk w buzi to nie jest fajna sprawa, do tego poplatane w sluzie, spermie i slinie...... jakos by mnie to nie zachecalo na miejscu faceta

Gość gola_muszelka
niby dlaczego "gola malza" z polykiem nie zrobi ??????

Gość gola_muszelka
wzywam do reanimacji tematu

ja uwazam że super zrobiłaś goląc się w tym miejscu !!! to oznaka że kobieta dba o siebie mój facet nienawidzi włosów i zgadzam się z nim bo to po prostu wyglada nieestetycznie Napewno mu się to spodoba A swoją drogą to ciekawe czy on pomyśli także o Tobie i czy tez się ogoli w intymnym miejscu chyba nie ma nic gorszego niz nieogolony facet :(

Gość mam podobny problem
mianowicie też mam 20 lat i jestem dziewicą a poza tym jestem z facetem 3 miesiące.Czuje, że tylko kilka dni dzieli nas od seksu i nie wiem czy się ogolić?

Gość mam podobny problem
tylko wolałabym wypowiedzi kobiet jaka była reakcja waszego faceta?

Gość a powiedzcie
Jak je golicie? Ja zazwyczaj tylko skracam wloski na jakies dwa centymetry. Nie gole maczynka, poniewaz na drugi dzien juz tragicznie to wyglada. Wczoraj wpadla mi w rece pieceta i powyrywalam kilka wlosow. Kilka, poniewaz chcialam zobaczyc czy dzisiaj nie bedzie jakiegos zaczerwienienia... No i wszystko w pozadku. Na poczatku nie boli, ale co bedzie jak dojde do tych wrazliwszych miejsc? Czy tam bedzie wiekszy bol? A moze balsam czy cos zastosowac przed? Czy ktos wyrywa sobie to owlosienie?

nieeeeeeeeee gol maszynką !!!! bo wtedy wrastają wloski i robią się czerwone brzydkie krostki :( ja używam tylko kremu do depilacji bikini polecam !!! :)

Gość boszzzzzzzzzzzzzzzzzz
to z tymi waszymi facetami coś nie tak...:o Mojemu to zwisa i powiewa gdzie mam włosy a gdzie nie. Jakbym chciała, to mogę nawet chodować włosy pod pachami (ale nie chcę...) a jemu by to w niczym nie przeszkadzało, nawet byłby bardziej napalony, bo bez przerwy lubi mnie miziać po pachach:p Powinnaś się spytać swojego chłopaka a nie erotomanów-gawędziarzy z forum:) Najczęściej, jeżeli mężczyźnie zależy na kobiecie, to jest mu wjso rawno, wszystko zależy od tego, jak lepiej czuje się kobieta. Ja np. uwielbiam futerko:D mrrrrrrr... a najbardziej takie blond, milutkie i puszyste. Wszędzie! Czułabym się dość... dziwnie gdyby mój chłopak się depilował albo golił:o Oczywiście jestem zwolenniczką robienia porządków między nogami przez kobiety. Ale o ile nic nikomu z majtek nie wystaje, powinno być ok. Bo to, co się nosi w majtakch to juz prywatna sprawa każdego;)