Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gola_muszelka

cipka ogolona na zero- czy faceci to lubia ???

Polecane posty

Gość a powiedzcie
lost* maszynka probowalam kilka razy. Teraz podcinam na jakis centymentr gora. A tym kremem do depilacji to jak jest na drogi dzien? Nie odrastaja tez twarde itd?? Czy musialabym codziennie sie nim depilowac:O??

niee krem veet(niebieskie opakowanie) np: nie powoduje zadnych podrażnień ani wrastania włosków (krem depiluje całkowicie) ale trzeba depilować co ok.3dni A jak tak przycinasz na 1 cm to to chyba wtedy swędzi najbardziej :(

po kremie do depilacji odrastaja słabsze włoski

Gość a powiedzcie
nie,nie swedzi wlasnie, ale fajnie by bylo jakby ciagle mialy taka dlugosc;) nienawidze jak sa dluzsze:O wiec coraz czesciej mysle o calkowitej depilacji, ale zeby z drugiej strony nie kulo mojego mezczyzne;) no i mnie przy okazji. A moze po pierwsze mnie a przy okazji jego;) Ale jak mowisz ze okolo 3dni to nie tak strasznie:)Jutro jade na zakupy to musze sobie koniecznie zapisac bo ze skleroza jest roznie;) Naturajest okrutna ze nas tak owlosila;)

Gość wsdfvb
a czy kremem do depilacji moge wydelilowac tam wszystko? do 0??? nie podraznie niczego????

Gość eofrweoroweroweo
oj lysa cipeczka mniamiiiiiiiiiiiiiii :classic_cool::classic_cool:

Gość ładoga
"Chce zeby mogl mnie tam calowac, lizac i robic inne cuda a takie klaczk w buzi to nie jest fajna sprawa, do tego poplatane w sluzie, spermie i slinie...... jakos by mnie to nie zachecalo na miejscu faceta" - a na miejscu kobiety zachęca cię kłaczek w buzi w ślinie, spermie, jak loda robisz? ;p

Gość ładoga
zgadzam się w pełni z boszzzzzzzzzzzzzzzzzz - podgalam trochę tu, trochę tam, trochę przystrzygę, ale trójkącik musi być bo jak dla mnie to jest bardzo kobiecy po prostu. i NIE DZIECINNY - a goła cipka kojarzy mi się z dzieckiem i zalatujee pedofilią :/ :/ :/ ale tam głębiej golę ;)

Gość ładoga
przepijam swój zasiłek w godzinę :classic_cool:

Ja roznie miewalam. raz trojkacik, raz pasek, raz nic. jak poznalam swojego obecnego faceta to akurat zaprzestalam robienia tam roznych wzorkow wiec bardziej naturalnie mialam po jakims czasie on mnie zapytal czy bym dla niego nie zgolila. coz.. wnioskuje wiec ze lubia bo nie jest pierwszym ktory o to zapytal :D pytal sie mnie czy ja chce zeby on zgolil. nie chce. ja go lubie takiego jaki jest :D

Gdy zaczynalam z moim obecnym facetem, dowiedzialam sie, ze bardzo go podniecaja wlosy w tym miejscu. Bylam w szoku, bo raczej czesto sie to nie zdarza - faceci chyba przewaznie preferuja, gdy kobieta jest tam wydepilowana. Taki jest jakis dziwny w tej kwestii ;) Dla mnie jak znalazl, bo jestem tam z natury dosc mocno owlosiona, wiec moge czuc sie naturalnie i swobodnie przy nim, bez golenia i jeszcze mam satysfakcje, ze moj facet jest zadowolony. Oczywiscie, gdy wybralismy sie na plaze, naturalne bylo, ze sie ogolilam (na zero - jak juz, to juz) - dla niego tez by bylo nie do pomyslenia, gdyby spod bikini wystawaly jakies wloski. Ktos tu pytal, czy krem do depilacji czegos nie podrazni... Uzylam ostatnio kremu do depilacji i troche dostalo mi sie lekko ponizej. Otoz podraznia i to bardzo! Nie analizowalam, co taki krem ma w skladzie (na pewno sama chemia), ale przez 2 dni bylam tam podrazniona. Tak wiec - uwazajcie.

Gość dziurka
ja na wakacje zaczęłam sobie depilować depilatorem. Okropnie bolało, no i środeczek sobie zostawiłam. fajnie przez tydzien nic nie rosło, a że jestem ciemną brunetka to kłopot miałam z głowy. Schody zaczęły się kiedy po tygodniu włoski zaczęły rosnąć pod skórą i robiły się brzydkie krostki. Te wrastające włoski okropnie bolały. Musiałam je smarowć spirytusek i podważac aby przebiły skórę. NIE POLECAM DEPILACJI...

Gość a jak woskiem
woskiem ktoras z was robi?

Gość dziurka
woskiem to chyba boli...a potem przez pare dni sa brzydkie podrażnienia

Gość dziurka
a ciekawe czy po wosku włoski nie wrastaja ??

Gość mariolek234
w ogóle są jesazcze dziewczyny/ kobiety które nie golą???? :o przecież to takie niesmaczne.. ja nawet jak nie miałam faceta.. i byłam dziewicą goliłam dla własnego dobrego samopoczucia ... i nie wiem co złego w tym że dziewica goli.. wcale to nie swiadczy o wyuzdaniu :/ nie trzeba opd razu na zero , mozna zostawic pasek.. ale zarosnieta pipkaaa jest oblesna i to powie wiekszosc facetów. Moj aktualny chlopak mnie niedawno uswiadomil ze sa jeszcze dziewczyny które nie robią z tym nic i ze to jest obrzydliwe nawet jesli facet udaje ze wszystko jest ok :/

Gość mariolek234
wiadomo że sa osoby które lubią faceici którym się to podoba i nie neguje tego.. kazdego osobista sprawa i gust.. ale na pytanie czy faceci lubia to odpowiem ze raczej bedzie bardzo zadowolony......

1. mi po wosku wrósł dokładnie KAŻDY włosek więc odradzam... 2. dla mnie obleśne jest całkiem na zero - bo mi kojarzy się to z 7latką, a nie gustuję. też nie lubię jak jest zarośnięta - nic sterczeć nie może, trójkącik bardzo zgrabny i przystrzyżony, poza tym małym trójkącikiem z przodu żadnych włosków :) 3. ale są gusta i guściki! a o nich nie ma co dyskutować :)

Wypowiadam wyłącznie własne zdanie. Lubię podgolone tak do bikini, może to być paseczek lub trójkącik, oczywiście przystrzyżony. Wygolone na zero wygladają jak dziecko.

Ja za calkie ogolonymi tez nie przepadam, sa takie dziecinne... paseczek cieniutk musi byc:)

Współczuję tym osobom, którym całkowicie wygolona cipeczka kojarzy się z dzieckiem (7-latką?!). Pominę już to, że mało kto widział TAM 7-latkę (!). :) Jeśli nie potrafią rozpoznać dorosłej kobiety i goła cipka kojarzy im się z dzieckiem i pedofilią, to znaczy to tylko tyle, że to właśnie oni mają jakiś problem! A zupełnie odrębną sprawą jest kwestia tego, czy ktoś lubi wygoloną cipeczkę, czy nie. A golić (depilować) można różnie - totalnie na zero, albo tylko dół (wokół warg sromowych i poniżej ich) a u góry pozostawić jakąś kępkę (paseczek, trójkącik, nawet serduczko - co kto chce). Można też pozostawić naturalny \"busz\" i nic z tym nie robić. No i są też tacy faceci, którzy to lubią, nawet robiąc minetkę takiej kobiecie (choć dla mnie to nie jest najfajniesza sprawa). Jestem tylko ciekaw, czy ci faceci, którzy wypowiadali się za tym, żeby kobieta nie goliła tam włosów, lubią robić takiej kobiecie minetkę, czy akurat za tym nie przepadają (albo ich kobiety) i poprzestają tylko na stosunku (podczas którego akurat owłosienie w tamtym miejscu w niczym nie przeszkadza).

nie uważam że \"coś kojarzy ci się z czymś\" to znaczy że \"masz z czymś problem\"... a jako że jestem kobietą to widziałam 7 latkę tam - w lustrze jakiś czas temu :P ja po prostu powiedziałam co lubię i dlaczego, i nikogo nie atakowałam. szkoda że nie wszyscy tak umieją...

Ale ja też nikogo nie atakowałem. Moja wypowiedz nie była też skierowana bezpośrednio do Ciebie, ładoga. Pisałem ogólnie, do wielu osób, bo już na tym forum widziałem wiele wypowiedzi, które wyzywały od pedofilów osoby, preferujące gołe cipeczki.

aha, to przepraszam :) gusta guściki, różne skojarzenia... każdy może wybrać coś dla siebie ;)

hmmm...ja tez napisalam, ze dla mnie calkiem wygolone cipki sa dziecinne, i nie musisz mi wspolczuc. Nie ma to tez nic wpolnego ze skojarzeniami z pedofilia i nie ma zadnego problemu jak sugerujesz...

duża mi - ale moja wypowiedź była skierowana głównie do tych osób, którym nagą cipka kojarzy się z pedofilią.

Gość Vivat wzgórki łonowe
Jakakolwiek fryzurka na takim slicznym wzgoreczku w ksztalcie pagorka jest super-hiper-maxi-mega-emce. Czy to paseczek wezszy, czy szerszy, czy bardziej przyciety, czy mniej, czy wiekszy krzaczek, czy mniejszy, czy tez lysinka calkowita. Mezczyzni to istoty niezwykle wrazliwe na kobiece piekno, zatem dowolna fryzura ich usatysfakcjonuje (byle nie wlosy na wargach...). A i zmieniac fryzurke od czasu do czasu, aby roznorodnie bylo!

Gość salaman
moj ex zakazl mi golenia mowi ze nie rajcuje go seks z lolita a tak mu sie to kojarzylo