Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gola_muszelka

cipka ogolona na zero- czy faceci to lubia ???

Polecane posty

Gość gola_muszelka
I stalo sie.... kochalismy sie, bylo cudownie, kiedy zsunal mi majtki zebami i ujrzal gola muszelke wrecz rzucil sie na nia, lizal, dmuchal, ssal, dotykal, jednym slowem facet oszalal ........ nie mniej niz ja. Rano kiedy mocno mnie tulil powiedzial ze dziekuje ze taka niespodzianke...... Niegdy tego nie zapomne

Mariolek - osobiście byłam zdziwiona, bo byłam przekonana, że każdy facet preferuje ogoloną czy chociaż podgoloną. Ale w tym przypadku jest zupelnie inaczej - potrafię wyczuć, czy facet tylko mówi, że włosy są ok i mu to nie przeszkadza, czy autentycznie go to podnieca.. Ktoś pytał, czy tacy faceci nie mają oporów przed minetkami. Otóż nie - wręcz przeciwnie.. Cóż - jego sprawa i jego \"zboczenie\". No i niestety jest problem - bo jestem teraz ogolona i pewnie do końca lata będę ;) Lepiej mi z tym :) Niech sobie czeka na te jego włoski :O

Gość dyziek
golona jest najlepsza, ale czasem taka kilkudniowa szczecinka potrafi pokłuć szpetnie pysk

Gość pokręconyy
dla mnie to lepsze od całowania - uwiel;biam TO

Gość oj ty pokręconyyy
oj

Gość ej no a mój chłopak
jak się dowiedział, że mam zamiar wydepilować sobie odbyt, to powiedział, że chyba oszalałam i żebym najpierw jemu wydepilowała, jak juz komuś muszę:o I powiedział, że i tak nie będzie mnie tam az tak dokładnie oglądał ( z czego się akurat setnie cieszę....)

Gość gola_muszelka
podnosze

gola_muszelka - przepraszam za to pytanie (ech ta moja ciekawość ;) ), ale napisałaś, że się kochaliście - masz na myśli stosunek? Czyli wczoraj miałaś swój pierwszy raz? To gratulacje! :) :) :)

Gość gola_muszelka
up up up

Właśnie się zastanawiam, czy wydepilować się na jutro na zero, czy wzgórek zostawić (wystrzyżony tydzień temu), ewentualnie jakiś wzorek? Robią mi się na wzgórku krostki po goleniu :(

Gość wetlook00
ja uwielbiam cipki na zero!!!!!!!!!!!!

Gość lokid
moja żonka własnie zrobiła sobie ładna fryzurkę. mniam:))))

Gość 567
a ja mam zawsze ten sam paseczek i nie wiem czy go nie zmienić

Gość gola_muszelka
Casanova- tak kochalismy sie, bylo BOSKO ;-) dzieki za gratulacje. Buzka dla Ciebie ;-*