Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanilla_

Dziewczyny ratujcie!!!

Polecane posty

Gość vanilla_

Od 7 miesięcy zażywam tabletki.Do końca opakowania zostały mi jeszcze4 , a ja już zaczęłam miesiączkować.Czy coś jest nie tak z tabletkami>nie wiem co mam robic.BOJE SI że mogłam poronić

poronienie raczej to nie bylo bo podobno jak sie zajdzie w ciaze na tabletkach to krwawienie sie nie pojawia wcale najprawdopodobniej Twoj organizm przestal tolerowac hormony i trzeba bedzie zmienic albo odstawic na jakis czas proponuje w kazdym razie szybką wizytę u lekarza bo ja ponad 1,5 roku i biore i nigdy czegos takiego nie mialam

Nic się nie przejmuj:) To zupełnie normalne i czasami się zdarza. Teoria nie opowiadaj bzdur..organizm przestał tolerować hormony? Boże...

no proszę Cię ale ja od półtora roku czegoś takiego nie miałam a nie wiem do jakiego Ty gina chodzisz ale mój powiedział że czasami organizm przestaje tolerować hormony zawarte w tabletkach i kobieta zaczyna się źle czuć, ma plamienia, bóle głowy, bóle piersi itd itp czyli tak zwane skutki uboczne i wtedy albo się tabletki zmienia albo odstawia i Ty mnie kochana nie pouczaj bo ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem, że tabletki anty to nie cukierki i wpływ na nasze zdrowie mają no ale jeśli tak wolisz to żyj dalej w błogiej nieświadomości za parę lat byc może wspomnisz moje słowa (czego nie życze oczywiście)

Stokrotka - bzdury wypisujesz, zupełnie normalną sytuacja byłaby taka, że dziewczyna dostaje okres w 7 dniowej przerwie a nie w czasie brania, to znak że coś nie halo jest z tabletkami i laska powinnasmigać do gina jak najszybciej i zmienić tabsy...

Gość zdarzyło mi sie to samo
przy Cilest. Prawdopodobnie z powodu szaleńczej diety (około4 kg na tydzien). Lekarz i tak zmienił mi tabletki. Zastanawiam się na ile te upały moga powodować zawirowania ...ale może to bzdurne przypuszczenie

Gość 133 strony
zauwazyłam ze przy Cilest sie to czesto zdarza moze te tabletki taka maja własciwosc ? Ja tez przy Cilest miałam

Gość vanilla_
Ale ja biore Yasmin.I zdarzyło mi sie to pierwszy raz.Moze faktycznie od diety bo od jakiegoś miesiąca jestem na niej. A do gina ide dopiero w sobote. Bo jestem na wyjezdzie i nie moge wcześniej. Czy to ma jakiś wplyw na działanie??nie chcem odstawiac narazie tabletek.Boje sie ze cos sie stanie przez ten czas do wizyty u lekarza.