Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvvvv

powiedzieć?...

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvv

chodzę czasami na pogaduchy do dobrej kumpeli,dziewczyna okej ale taka bałaganiara,a nawet trzeba nazwać rzecz po imieniu...flejtuch.jak mnie częstuje herbatą,to szklanka uwalona jak świeta ziemia no i co ? zbieram się ,ale jakoś nic nie umiem powiedzieć,nie jest to moja jakaś szczególna przyjaciółka,ale raz na miesiąc się widzimy, eee chyba oleje sprawe

Gość jajaj
Nie. Obrazi sie, zreszta nie jestescie az tak blisko.

Gość Nie mów nic
po co Ci to........

Gość do Krwawa_Orlica
ty to chyba fajna jesteś, tylko szkoda że sie po kanałach i kafe ukrywasz, aż tak źle z urodą? no nie przesadzaj znowu ;)

do Krwawa_Orlica---> A czy ja powiedzialam, ze zle? O_O PIekna jestem i wspaniala!!! A jaka madra! I w ogole fajna :P

Gość do Krwawa_Orlica
tak, napisałaś to, pamiętam :]

Też mam taką koleżankę, ona się wogóle nie przejmuje, bo czasem zdarza się, że jacyś goście nas zaskoczą, ale nawet jak jestesmy umówione to zastaję np. ogromny wór ze śmieciami wysypującymi się na zewnątrz przed drzwiami, pies (wychudzony jamnik) biega z pustą puszka w zębach, blaty kuchenne pozalewane, rozsypany cukier, do którego lgna mrówki a dzieciak nożem kuchennym oskrobuje farbe z kaloryfera.

Gość do Krwawa_Orlica
strach sie bać ...i z tobą pisać, cholera wie kiedy znowu ci coś tam padnie :D

do Krwawa_Orlica---> BAc sie? MNie? O_O JA chodzaca kraina lagodnosci jestem. Mam niegrozne schizy tylko :P Vivienne---> W domu powinno byc na tyle brudno by byc szczesliwym i na tyle czysto by byc zdrowym (jakos tak to lecialo ;) )

Gość do Krwawa_Orlica
przestań, ciebie i tak się nie boje. :D [tak myśle sobie czy napisać do ciebie na gg] :P

Gość do Krwawa_Orlica
to nic.... chcesz mnie aresztować? :classic_cool:

Gość do Krwawa_Orlica
jeśli zaczepianie ciebie jest karane, to TAK :D

Ja tam nikomu nie wytykam, chociaz zodiakalna panna jestem :D, bałagan mi nie przeszkadza, ale brud nie pozwala mi się zrelaksować. ;)

do Krwawa_Orlica---> zaczepianie nie jest karane. Tego chyba ustawa nie przewiduje :P Vivienne---> Tez jestem panna. CHyba sie troche wyrodzilam :P

Gość do Krwawa_Orlica
teraz ty się boisz? masz dreszcze? ;) :D

Dreszcze mam zwykle z innych powodow :P Aaaa... i jeszcze kiedys jak mnie szerszenie pogryzly :P A mam sie czego bac? :D Bo tchorz to ja jestem nieziemski po prostu :P

Gość do Krwawa_Orlica
ciekawe z tymi szerszeniami. ciekawe co chciały od ciebie ;) albo ty od nich :D nie bój sie, albo tak troche, ok? :]

Jak to co chcialy. To co zwykle chca szerszenie, jak sie im zaburzy odpoczynek :P Zemsty!! :D Troche!! Troche to ja sie boje caly czas :D

Gość do Krwawa_Orlica
no to sie nie bój wcale, przecież cie nie zjem. ide po kanapke... :D

moj strach jest irracjonalny. zapisany w moich genach (tylko nie wiem po kim :P ) Smacznego!!! Ja zaraz obiadek jem :D

Gość do Krwawa_Orlica
dzięki, już mam - kolacje. a ty widze niejadek jesteś, albo robisz powtórke z obiadu. smacznego!! ;)

Dlaczego niejadek? O_O JA mialam wielka ochote na ten obiadek!! Sama zrobilam :D Glodna bylam :( Caly dzien nic nie jadlam, heh :O

Gość STOP PIJANYM KIEROWCOM
Krwawa nie jedz obiadow wieczorami bo bedziesz miala brzuch wiekszy od cyckow.

Gość do Krwawa_Orlica
ja też tak robie. ale chyba ostatnio przesadzam. za dużo pizzy i ogólnie jedzenia wieczorami/nocami :o nie masz czasem truskawek z makaronem?

Z pizza sie ograniczam. Zwlaszcza latem. PIekarnik daje duzo ciepla sztucznego :D Truskawek z makaronem nie cierpie!! :D (chyba... ale nie jadlam :P ) Mam makaron ale z bitkami z cebulka :) Znaczy mialam, bo juz nie ma :P