Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak se pisze

czy macierzyństwo jest ważne?

Polecane posty

Gość tak se pisze

pytanie jest retoryczne bo odpowiedź brzmi "tak", widać to po popularności topików o stosunku do macierzyństwa i macierzyństwa wczesnego/późnego oraz po eskalacji emocji w wypowiedziach rozmówców zatem każda osoba która zionie nienawiścią do osób o odmiennych poglądach, choćby twierdziła że np posiadanie dzieci nie ma dla niej wartości, zaprzecza swoim poglądom a dowodzi eksponowanymi wściekłością, zajadłością, obrażaniem dyskutantów, że i dla niej kwestia bycia bądź nie bycia matką jest sprawą pierwszorzędnej wagi (nie rozumiem dlaczego) tak sobie piszę, podśmiewając się, z pozycji czytelnika topików a teraz się rzucajcie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość wylęgarnia
eeeeeeeee........... jeszcze raz , ale trochę prosciej 🌼 chodzi o to , że czasem przychodzą osoby , które nie lubią dzieci w gruncie rzeczy , ale aby móc sie kłócić , gotowe są przyjąć przeciwne stanowisko niż naprawde zajmuja ? jesli tak to zgadzam siez Tobą

a mnie to pachnie autorka tematu \"Kobiety bezdzietne nie zdaja sobie sprawy ile traca\" jesli moje podejrzenia sa sluszne to kobieta ma powazny problem na tle psychicznym:P a jesli nie... normalnie rece opadaja.. kobieto takich slow uzywasz.. tak wyszukanego jezyka.. sprawiajac jednoczesnie osoby tak pustej i ograniczonej ze glowa boli.. albo poprostu kolejna prowokacja:P dla kazdego liczy sie co innego.. a to juz zakrawa na obsesje:P 💤

powinnam zalozyc temat \"czy sex onalny jest wazny czy nie\".. glosilabym w nim niepodwazalne prawdy.. np ze taki sex jest cholernie wazny... i ze pewnie wszystkie kobiety go uwielbiaja.. tylko nie chca sie przyznac.. a skad bym to wiedziala? ano stad ze temat wymienionego wyzej sexu jest niezwykle czesto poruszany i budzi czesto skrajne emocje..czy moje twierdzenie byloby sluszne i prawdziwe tylko dlatego bo rozmowy na temat sexu oralnego budza skrajne emocje? a moze z tego wzgledu jest on strasznie wazny w zyciu kazdego czlowieka?:P szczerze mowiac watpie... tak kwiecisty i inteligentny jezyk a takie brednie:P:P

Gość tak se pisze
z tym językiem to moja wada od zawsze, już jako dzieciak nie umiałam mówić czegoś prosto, ale to zły styl i wiem o tym ale inaczej mi nie wychodzi ale nic, druga próba ;D : otóż chciałam napisać że niektórzy głoszą że to osobisty wybór czy ktoś chce mieć dziecko czy nie, czyli stoją na pozycji wolności w kwestii macierzyństwa i równości każdego wyboru życiowego ALE to że nie ominą topiku o macierzyństwie, zwłaszcza kontrowersyjnego, i to że wypowiadają się bardzo emocjonalnie, często obrażając innych, wydaje się świadczyć o tym że to temat bardzo ważny dla nich a zatem do posiadania czy nieposiadania dziecka przykładają bardzo dużą wagę to nie autorka tamtego topiku pisze ale inna osoba, jednak tamtego nicku nie pamiętam a odnośnie konkretów, kolorowa, no to ja dodam że na forum Zycie erotyczne tematy tak cęsto nie zbaczają na temat seksu analnego, a tu nawet tematy odległe często kończą się wyzywaniem osób dla kórych ważne są dzieci zresztą, tak już jest że na dany temat wchodzą tylko osoby zainteresowane w ten cy inny sposób, a im bardziej, tym większe emocje ale może mi się tylko tak wydaje

Gość tak se pisze
wylęgarnia, musiałam strasznie zamieszać skoro źle mnie zrozumiałaś :(((

hmm.. strasznie skomplikowane;) polowy nie rozumiem wlasciwie:) podsumowujac - mniej wiecej sie zgadzam:P:P pozdrawiam i sorry za poprzednia wypowiedz;) pomylilam sie:) mam nadzieje ze zostanie mi wybaczone.. myslalam ze jestes kolenja kobitka ktora narzuca swoje zdanie innym.. a to budzi we mnie zwierzece instynkty:P:P