Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukerr

znacie jakies opinnie na temat kosmodisku?

Polecane posty

Gość cukerr

dziewczyny czy znacie jakies opinnie na temat kosmodisku? moja mama ma problemy z kregoslupem i zastanawia sie nad zakupem kosmodisku, ale nie wie czy warto. jesli wiecie cos na jego temat to prosze napiszcie ;)

Gość cukerr
uuuppp

Gość sissy666
Pierwsze kosmosyski były robione z gorczycą,teraz reklamowane są platikowe.Uszyłam sama sobie taki kosmodysk.Dwa paski długości (zmierzyć długość po kręgosłupie-jak zaczynają się ramiona do kości ogonowej)szerokość 10 cm.Jeden bok długi zaszyć i poprzeszywać w szerz co 2cm.Napełnić gorczycą każdą w ten sposób powstałą kieszonkę (będzie ich sporo) i zaszyć drugi długi bok.Doszyć gumki z zapięciami (można zobaczyć w TV jak pokazują zakładanie).Można nosić w dzień i w nocy.Ja zakładam na noc.To pomaga,ale zależy jaki jest problem z kręgosłupem,bo jeżeli kręgi są uszkodzone lub dyski spłaszczone (wyschnięte) to nie wiem czy pomoże.Napisałam Ci tyle ile sama wiem.

Gość cukerr
dzieki ;*

Gość sissy666
nie ma za co,po co wydawać pieniądze kiedy mozna samemu to zrobić.Jeżeli chcesz wiedzieć to gorczyca leczy.Wpisz na google hasło gorczyca,a napewno dostaniesz dużo wiadomości.

Gość NASA
Kosmodisk to nic innego jak UFO (Niezidentyfikowany Obiekt Latający). Pozdrawiam