Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

persymonia

klub maniczek butów

Polecane posty

czy wy też macie tak samo jak ja, że macie mnóstwo par butów i zawsze za mało? bo ja kocham buty :) a wy?

ja mam kilka par, nie za wiele, wystarczajaco - aczkolwiek maniaczką nie jestem. A pisze sobie bo właśnie wróciłam z pracy i nudnawo mi :O a spać jakoś nie chce mi się:O

Ja też lubię buty, kupuję a potem i tak chodzę w 2 parach :) Na lato mam 8 par, nie licząc adidasów 2 par (rzadko w nich chodzę)

Gość butomaniaczka
Ja ciągle kupuję. Uwielbiam sportowe. Nie pogardze tez innymi. A Wy ????

Torebki też lubię, jak juz nie mam ich gdzie chowac to rozdaje kuzynkom. Juz czekam na jarmark żeby sobie kupic jakies fajniutkie :)

Gość smietnikarz
tez kupowałampo kilka par i ledwo włozyłam np kozaki dwa razy na noge to sie okazało ze w następnym sezonie sa juz nie modne to kupiłam inne i tez było mi szkoda chodzić i włozyłam dwa razy i znów niemodne. No i mam kilka niemodnych w piwnicy a to z kwadratowymi obsasami a to z okrągłymi noskami. a to z zamszu. Niema co kupowac i ich trzymac tyklko trza chodzic w nich bo beda potem niemodne. mam pełno sandałów i tez leża teraz .

Gość co z tego ze niemodne
wazne zeby w nich dobrze wygladac. jak wygladasz jak pokraka w butach z okraglymi noskami to ich nie kupisz bo sa modne. chyba, ze jestes jednak z tych pustych dziewczynek, ktore muza miec modne ciuchy bez wzgledu na to czy wygladaja w nich dobrze czy tez nie. ja swoich butow juz nie licze.... nawet adidasy mam w 8 kolorach...

Gość Nn.
Kocham! Szpilki, sandałki, czółenka... nigdy za wiele ;)))