Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgroza

Bajka Sąsiedzi

Polecane posty

Gość smietnikarz
Rozmoawa pani Natalii z Anosiem tosiek!!!!!!!!1] tak natalio herbatke nisoe niechce herbatki ale ja niose tosieńku, musisz wypic ale nie lubie teh herbatki ale tosieńku jest zdrowa natalio? tak tosieńku robisz przepyszna herbate ciesze się ze ci smakuje natalio?????? tak tosieńku a skąd masz taki przepis? oh tosieńku to nie przepis nie????? no nie ..tosieńku no ale jest pyszna no kochanie bo to ja ja zrobiła, aaaa to faktycznie, ale powiedz skąd masz przepis tajemnica tosieńku natalio no powiedz zaraz zaprosimy janka i marysie na herbatke tosieńku no co - prawda ze pyszna bo z biedronki tosieńku ty mój pustaku:)

Gość smietnikarz
dzień dobry pani natalio dzien dobry emilko co słychac ano nic pani natalio no opowiadaj jak tam we wrocławiu emilko a niebardzo pani natalio a co się stało emilko nie, pani natalio no nic sie nie stało no widze emilko ze masz słutna mine, opowiadaj ale nie ma co opowiadac pani natalio no jak to emilko , dziecko ty moje no tak pani natalio bo ja..... co ty emilko no bo mnie pani natalio........płacze natalia przytula bo mnie pani natalio tak jakoś co ciebie emilko tak mi zle na sercu pani natalio a co się stało nic nie stało sie pani natalio nie stało się nic no nic pani natalio tak mnie tylko wyrzucili z pracy a czemuz to emilko no bo bankruta zrobiłam pani natalio oj moje ty dziecko.przytula ja i koniec sceny i jak mamy oglądac te seriale kidy robia z nas głupków? sami powiedzcie jak?

Gość fanka sąsiadów
Śmietnikarz rulez :D Amant, Żółwie ? A gdzie tam. Sąsiedzi są o niebo lepsi i śmieszniejsi są! :)

Gość fanka sąsiadów
Oczywiście Śmietnikarzu, bo trzeba oglądać takie rozwojowe seriale jak właśnie Sąsiedzi na przykład :D Oni są kreatywni tacy ...

Gość zgroza
Fanko s. wiez, mam kilka odcinków na komputerze, brat mi ściągnął skądś, ale jeszcze nie obejrzałam, najpierw kupię sobie krople walerianowe ;) Smietnikarzu a co myślisz na temat programów reality ? ja ostatnio oglądam zawzięcie " Zamieńmy sie żonami " :D Amancie, jestem baaardzo grzeczna ;) To co, skrócisz [trzepocze rzęsami]

Gość zgroza
acha, kreatwywni.........:D :D

Gość zgroza
Amancie najlepiej pożycz mi hasło do nicka ;) ładnie skrócę, nie musisz się trudzić sam :) Tylko, czy to by Cię nie obdarło z osobowości ;)

Dołączam do grona wielbicieli \"Sąsiadów\". Mój ojciec z wujkiem kiedyś naprawiali instalację elektryczną. Kiedy już rozwalili ściany, wypruli druty w całym przedpokoju i założyli nowe sprawdzili czy nastała światłość... i dupa. Przyszła mama wykręciła starą żarówkę i wkręciła nową... Oczywiście obaj protestują przeciwko opowiadaniu tej historii.:D PS Narzekacie na te seriale, ale widzę, że je świetnie znacie.

Gość zgroza
Płomykówko bo wiesz, wystarczy obejrzeć 1 serialowy odcinek na 30-dzieści kolejnych i już jesteś w temacie :D :D nie dziwie się że protestują :D to nam powiedziałaś, ale nie rozpowiadaj tego dalej ;)

Gość zgroza
donoszę iż " Sąsiedzi " lecą codziennie na TV 1, demolka aż do czwartku ;) poniedziałek - godz. 9:25 ( " Dywan " ) wtorek - godz. 8:40 ( " Fortepian " ) środa - godz. 8:50 ( " Krzesło bujane " ) czwartek - godz. 8:45 ( " Usterka " )

Gość godz. 8 40
Fortepian dziś demolują :o :)

Mój Teściu i cała rodzina mojej żony taka jest;zniszczą WSZYSTKO ! Co jakiś czas próbuję im tam coś ponaprawiać,ale to daremne ,bo oni \"i tak zrobią lepiej \" Np. kran w łazience trzyma się na bandażu,w kuchni uszczelniony jest szmatką ,spłuczka przy muszli zastąpiona jest przez kran ! Kupiłem im opony do roweru,bo teściu pozszywał dwie na jedno koło !:D Są pracowici i mogę na nich liczyć ,ale trzeba ich pilnować ,bo zawsze chcą coś \" usprawnić \" i to popsują ! :o:o:o

Gość zgroza
Yogi jak to pozszywał opony :D :D :D A może by tak rodzinkę zgłosić do wersji kinowej ;) No cóż, u mnie w domu tez wszystko na patentach :D Tatko niedawno przytargał do domu kilka arkuszy blachy i będzie mi wymarzoną wieżę konstruował z radia samochodowego :D nawet już w tej blasze wyciął dziury na głośniki, wyglada to osobliwie :o Parametry pewnie będą ok :) ale ze stroną estetyczną to widzę że będzie mały problem ;) ech...