Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pashtetix Deluxis

Czy jest cos, co byscie chcieli zmienic w swoim zyciu?

Polecane posty

Ja chcialbym przede wszystkim pierwsze co robie gdy sie budze to nie kafe  i internety, tylko spacer za miasto i kapiel w lesnej rzece codziennie.

To dla mojego zdrowia, urody i samopoczucia. Kapiel w lesnej rzece i zimna woda ma nieziemski wplyw na moja twarz.

No i drugie co jeszcze to mniej pisania tutaj, a wiecej grania w gierki dla dzieci albo czytanie ksiazek. 

Mam nadzieje, ze uda mi sie wprowadzic w moim zyciu te zmiany. Zaczynam juz teraz. [czesc] 

Pa 

• Like 1

Ja sobie gram w diablo 3 teraz czarodziejka, i znalazlem 4 przedmioty z zestawu ognistego ptaka i moi wrogowie plona, ale sie zajeebiscie gra

Ten port diablo 3 na nintendo switch jest mega. Zakochalem sie 🤩🤩🤩

Chyba sobie niedlugo ogarne port Baldur's Gate na android i tez sobie zrobie postac klasy wizard

Uwielbiam grac w gierki dla dzieci i rzucac zaklecia. To wracam do grania, narka lezak

Ja bym chciała zmienić tylko rzeczy które się nie da zmienić więc najlepiej zostawić tak jak jest.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ja bym chciała zmienić tylko rzeczy które się nie da zmienić więc najlepiej zostawić tak jak jest.

Zgadza się 😁

5 minut temu, Głębokie obladzanie tak napisał:

Ja widziałem wczoraj jakaś anastazje na tiktoka ale ma typa czada z jakimś sportowy samochód. Moja anastazje przepadla nie mam szans na drugą co zrobić. 

Szanse zawsze jakieś są tylko trzeba zrobić coś by dać sobie tą szanse. 

No teraz cierpię na ból brzucha i mokra waginę i seksu mi brak ale nie chce mi się jaj na stół wykladac bo leżak mnie zgvalci i źle ze mną będzie a ja lubię duże, takie murzyńskie, nie takie jak on ma... Mam stopki 37 w sklepie CCC jestem taka malutka ah tylko te stopy są brzydkie Filipku nie walilabym a w ogóle to nie chce mieć meza tylko idę na koncert później i ksiazke chce czytać 😭

Edytowano przez kaszalot poblokowany

36 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał:

A ty lezak co zrobiliscie z bicem wczoraj doombo ze dzisiaj placze? Pewnie znowu ja zgwalciliscie publicznie, zwierzeta? 

cały czas to robiom bo jestem taka ponetna seksowna and uposledzona piii piii!

1 minutę temu, Głębokie obladzanie tak napisał:

Nie chce ciebie dotknąć nawet kijem przez szmate skończyła mi się wyrozumiałość dla kalek.

mam na ciebie chrapke teraz kochanie, na twoja ciasna dupeczkę i na twoje piękne przyrodzenie 17 cm mmm

Ja ide sobie polezec w wannie z woda i sole morskie na relaks, a potem kolacje.gotuje 

Edytowano przez Pashtetix Deluxis

Ja bym chciał wychodzić częściej do ludzi, a najlepiej tam, gdzie ja bym miał szansę poznać miłość życia.

No racja, ja w sumie codziennie wychodze na plywalnie, tam fajne dziewczyny sa, i w moim wieku rowiesniczki, a nie jakies malo laty, a jak starsze to zadbane bardzo i niezle

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować