Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem gruba ani brzydka

DLACZEGO?

Polecane posty

dlaczego jak widze na ulicy albo w autobusie laski z dekoltami prawie do pasa i w spodnicacg bedz w spodenkach ledwo zakrywajacych to co powinny to czuje sie od nich gorsza? to fakt ze ja jestem jakas "niesmiala" jesli chodzi o odwazny ubior bo np ja wstydze sie zalozyc zwykla jasniejsza bluzke z pod ktorej przeswituje stanik tylko dlaczego czuje sie gorsza?

Gość tak no
przestaj te ktore sie tak ubieraja to kurwy sa

nie no nie mozemy tak powiedziec ze te ktore sie tak ubieraja to od razu kurwy

Gość Kurcze no właśnie powiedz nam
dlaczego tak się czujesz to dziwne może ty im poprostu zazdrościsz bo ja mam takie coś że np. jak widzę fajnie ubraną dziewczynę to se myśle oo kurcze ale fajne spodnie muszę je mieć :D:D:I nie czuję się gorsza tylko może zazdrosna

Gość tak no
ale tak jest chca na siebie zwrocic uwage bo lubia dawac

ale to nie o ubior chodzi tylko raczej o osobe czuje sie gorsza bo nie mam na tyle odwagi zeby tak sie ubrac i wyjsc tak na miasto hm nie wiem czy to zazdrosc czy to ze czuje sie gorsza w sumie jak zazdroscisz to dlatego ze ktos jest lepszy od ciebie bo tym ktorych uwazasz za gorszych nie zazdroscisz na jedno wychodzi jak zwal tak zwal poza tym one tak ubrane zawsze sa opalone zgrabne ladne nogi ladne piersi a mi sie wydaje ze ja przy ich to jestem zwyczajnie brzydka i wog;e tak jak by mnie nawet nie bylo

a moze sa odwazne a do tego twierdza ze skoro maja co pokazac to czemu nie pokazac tego co wiecej teraz sa straszne upaly i ludzie ubieraja sie skapo

a moze czuje sie gorsza bo stojac albo idac obok takiej rozneglizowanej dziewczyny wiem ze kazdy spojrzy na nia zarowno faceci jak i kobiety

zreszta nawet ja sama zwracam na nie uwage ja jako dziewczyna to co dopiero mowic o plci przeciewnej czy ktos mi odpowie dlaczego czuje sie gorsza?

Gość salaman
a skad my mamy wiedziec skad w tobie takie zachamowania?? sama sobie powinnas odpowiedziec na to pytanie

Gość tak se pisze
czasami nie jest ważne co czujemy ale co robimy właściwie każdy gdy widzi odważnie ubraną i fajnie wylądającą dziewczynę odczuwa mieszankę różnych emocji, w przypadku kobiety jest to trochę krytycyzmu, trochę zazdrości, trochę przymierzania siebie do takiego image (czyli refleksja jak samej by się czuło i wyglądało, jak byłoby się odbieraną itd), trochę poczucia bardziej nieśmiałą, mniej przebojową, bardiej kulturalną i bla bla bla, każda taka emocja ma jakieś znaczenie ale najważniejsze jak sobie z tym radzisz można wmówic sobie że jest się "gorszą", można obmówić dany obiekt z koleżanką (paskudna cecha...), a można - jak tu już dziewczyna pisała - zastanowić się co nam się podoba i zrobić to samo innymi słowy każdy może odczuwać coś takiego jak ty ale niepotrzebnie ty przejmujesz się aż tak

Gość nic takiego
sluchaj, nie musisz czuc sie gorsza bo nie kazdy jest taki sam, nie kazdy lubi takie "zbyt odwazne" kobiety. kurcze no kazdy ma inne gusta. po prostu badz soba :) a na pewno znalazly sie osoby ktore przechodzac kolo Ciebie se pomyslaly jaka jestes fajna. spoko,nie doluj sie