Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Szczęśliwa Mama

Dziewczyny!!!! Jestem w ciąży!!!!!

Polecane posty

Właśnie zrobiłam dziś rano test i...... dwie kreski! :) Chcę przygotować dziś romantyczna kolacje i powiedzieć mężowi ale nie mam pojęcia jak sie za to zabrac. Macie jakiś pomysły?

Gość szklana
ja bym na twoim miejscu zrobila kolacje jakbym byla na 100% pewna czyli po wizycie u gina bo test nie jest do konca wiarygodny

jestem pewna,spozna mi sie okres juz 3 tyg :)

Gość lol...
zrób 3 nakrycia do stołu, a jak facet spyta czemu to 3, to powiedz, że jest was 3 przy stole :)

a ja jak bede w ciazy to chce kupic najmniejsze buciki jakie znajde w sklepie zapakowac je i wreczyc mojemu mezczyznie:)))zobaczymy czy zalapie od razu;))

dzięki za radę słodziutki pomysł. Mam nawet cyba taka zastawę(prezent slubny) z mniejszymi talerzami dla dzieci :)

Gość lol...
a tak mi od razu do głowy przyszedł ;) choć ciąża dla mnie byłaby największym nieszczęściem ;) ironia losu, ale tobie gratuluję :*

Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :)

Gratuluje! :) Swoetny pomysl z tym trzecim nakryciem :) Opisz nam pozniej jego reakcje, jesli zechcesz oczywiscie ;) Jestem ciekawa jak mezczyzna reaguje w takiej chwili

opiszę na pewno. Idę teraz do sklepu po zakupy. Trzymajcie się dziewczyny :) :)

Gratulacje :)))) zawsze tez mozesz isc do gina, zrobi ci usg stwierdzi ciąże na 100 procent i wreczy fotke z badania i takowa mozesz sprezentowac małżonkowi :))) w 3 tyg juz powinno byc widac malutka fasolkę. Podzeliłam sie z Toba moim planem jesli dane mi bedzie informowac męża o ciąży :)

Gość no spoko
tylko co twój temat ma wspólnego ze zdrowiem i urodą ? Idź na forum Macierzyństwo!

Gość GRATULACJE
Fajnie że jesteś szcześliwa :-)

Gość a co to kogo interesuje

Gratuluję!!!:-)A z tym trzecim nakryciem stołu to genialnypomysł aby powiedziećs wojemu mężczyźnie o ciąży;-)Napisz potem jak było:-) Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam🖐️

Gość przesrane
naprawde współczuje nie tylko tobie, ale mezowi, nie masz pojecia jakie to swinie -faceci. ty myslisz ze oni chca dziecka ale dopiero po fakcie, tak zwykle już w pierwszym roku wychodzi jak to oni chcieli :O życzę ci innego losu, no i dziecku, ale obawiam sie mocno ze bedzie jak zawsze. wiekszosc chlopow ma w dupie dzieci, uwierz mi na slowo!!! wpolczuje, milego dnia, życia !

Gość Roztargniona Kaśka
czesc dziewczyny,chcialyscie abym napisala jak zareagowal. Otoz az sie poplakal z radosci no i jak on juz skonczyl to ja zaczelam :P. Ale jestesmy szczesliwi :D

Gość przesrane
poczekaj jeszcze....mój też płakal ze szczęścia :O

Gość turówna
lol ale dobry pomysł

Gość damien
różnie bywa, dziecko to moga być głównie problemy

Gość jgjggj
jes.li chcesz żeby mąż był związany z dzieckiem to od razu po urodzeniu, no może po dwóch dniach, nie pozwalaj aby mamusie ciocie czy inne doświadczone myły Ci dziecko . Dowiedziałam się niedawno od specjalistki że więź miedzy dzieckiem a ojcem tworzy się w łasnie w ciagu pierwszych kilku tygodni w momencie gdy ojciec trzyma je podczas mycia lub sam myje. To są jakieś takie głębsze uczucia coś takiego jak wrodzona miłośc matki do dziecka - instynkt macierzyński.

Gość przesrane
O ile mąż sie nie zlisi i nie zacznie wymigiwać :P wiekszosc moich kolezanek narzeka

Gość hehhheee dobre

Gość małżoneczka
zgadzam sie z "przesrane"

Gość masz całkowiecie
PRZERĄBANE. Koniec z normalnym i spokojnym życiem. Współczuję Ci.

Gość lol...
kurczę, po co psuć komuś szczęście??? nie rozumiem was! dla mnie ciąża teraz oznaczałaby koniec wszystkiego, nie wiem skąd wzięlabym na aborcję i takie tam - ale jak kobieta się cieszy, czekała na to, to nic tylko jej gratulować!!! i gratuluję, i cieszę się z nią :)

Gość taka tam
Yyy, no nie wiem, ja się zgadzam , że dzieciak to problemy a ojcowie zawodzą bezsprzecznie. czy to psucie szczęścia ? raczej doświadczenia...A niech będzie szczęśliwa, oby...