Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA ONA ONA ONA ONA

PłYN DO HIGIENY INTYMNEJ NA TWARZ ? GOOD IDEA

Polecane posty

Gość ONA ONA ONA ONA ONA

DZIEWCZYNY ZNAJOMA PORADZIłA MI GENIALNY POMYS NA TRąDZIK I BłYSZCZACA SIE CERE ! POPROSTU REWELACJA;) RANO I WIECZOREM PRZEMYWAM tWARZ PłYNEM DO HIGIENY INTYMNEJ I WSZYSTKO POSCHODZIłO ;) CERE MAM TERAZ GłADZIUTKA I BEZ ZADNYCH CHROSTEK;) PłYN NIE JEST DROGI JA UZYWAM TEGO Z BIEDRONKI ZA 4 Zł;) POPROSTU SUPER;)

Gość łeeeee jakoś bym nie mogła

Gość lol...
ja czasem używam do ciała jak widzę że po nowym mydle mam wysypkę... wtedy wszystko schodzi :) w końcu te do higieny intymnej są b. delikatne i antybakteryjne... :)

Gość dobre może to być
przeciez w nim nie ma bakterii!!!

Gość żenułucja
a ja robie na opak - plynem po goleniu starego marki "Brutal" myje sobie okolice bikini. Troche piecze ale czego sie nie robi dla gladkiej cery :)

Gość UPUPUPUPUPDFFDG
UP

Gość ajajajajaj
a mi sie wlasnie wydaje ze twarz zaczela mi sie po nim blyszczec nie tluscic ale tak swiecic

łeeeee jakoś bym nie mogła ---> dlaczego???przeciez bierzesz swiezy z buteleczki hehe ;) Tez tak czasem robie.Te plyny mają pH dobre dla skóry ,są antybakteryjne i ładnie pachną :) więc popieram !!!

Gość UPUPUPUPUPDFFDG
UP

no bo jakoś tak dziwnie... szampon jest do włosów,tonik jest do twarzy,płyn do hig.int.jest do miejsc intymnych... wiem,moze rzeczywiście pomaga-ale jakas blokada wewnętrzna mi sie włączyła... Napiszcie cos jeszcze to moze sie przekonam,moze pomoze na moje kilka syfków :)

Gość MONIA S
MI TEZ POMóGł UZYWAM GO OD 2 LATEK ;) CERE MAM ZDROWA I JAKBY ODżYWIONA SERIO ZERO CHROSTEK ;))

Gość ajajajajaj
ej a wam sie nei swieci po nim twarz?

Gość ajajajajaj
yyy no to czemu mi sie swieci? moze to tylko wrazenie takie

dermatolog polecił Ci płyn do higieny intymniej uzywać do twarzy??to mnie chyba przekonuje!!:) A powiedzcie jak go uzywacie-myjecie nim normalnie twarz zamiast mydła?? Jakiego płynu używacie??Moze być z Ziaji??

Gość ziaje
chyba odtłuszczą zbyt. ja uzywam lactacyd femina :D super temat :D lepsze niz mydło, ale czy doskonałe?

Gość ziaje
nie ma sie co flustrowac :D i tak to wszystko jest z takich samych składników :D a skojarzenia :P to juz inny problem, mmmm, jaki problem?

Gość ONA ONA ONA ONA ONA
lubię tym samym płynem najpierw umyć miejsca intymne a później buzię....... ;) czuję wtedy zapach swojej.. mmmmmm...... polecam ;);)

Gość ONA ONA ONA ONA ONA
nie podszywaj sie partaczu:P

No prosze, jacy ci producenci są nierozgarnięci. Jak wiadomo (z innych wątków na kafe) do higieny intymnej jest najlepsze mydło marki bobas (bo po płynie to się tylko dostaje infekcji), a płyn do higienny intymnej to z kolei najlesze serum antytrądzikowe. Ciekawe wobec tego, do czego się nadają środki na trądzik. Coś im się pozajączkowało w każdym razie, albo robią nas świadomie w głupa, spiski globalistycze ani chybi wielkich korporacji. A naród i tak rozgarnięty jest i wie, o co chodzi. Płynem do intymnej buzie - no czy nie genialne proste? :)

opowiesz coś o mydle marki bobas w takim razie? :D jak ziaja pójdzie mi na górę, to co stosować na dół? :)

Nie no, że bobas jest dobry na dół, to już wiemy (wątek o płynach do higieny). Mnie bardziej intryguje, co w takim razie należy uczynić z płynami na trądzik? Musi się przecież znaleźć jakieś zastosowanie. :)

Gość eugenia
mi tez pomógł płyn :) skóra jest po nim gładziutka i napięta, super jest

ale takie mydło w kostce?? nie mogę znaleźć tego tematu... pomożesz? :)

Gość aii
No w każdym razie jakieś dla niemowląt. Tytułu wątku nie pamiętam, ale pamiętam argumentację: bo skóra niemowlaka jak wiadomo delikatną jest. Więc jak coś nie drażni niemowlaka, to nas na dole też nie będzie. Pamiętam moją uwagę wtedy: to puder bedzie jeszcze lepszy! :)

ale chyba płyn do higieny intymnej powinien stabilizować florę i faunę ;) ;) ;) pochwy a nie wszystko wymywać? no nie wiem ;) ginekologii nie studiowałam :)

Ja na wyjazdy zawsze biorę tylko jeden \"środek piorący\", z oszczędności miejsca i ciężaru (wyjazdy plecakowe) i jest to płyn do higieny intymnej. Służy mi do mycia wszystkiego (siebie, garków) i do prania. A, do włosów tylko biorę szampon.

Gość rer
ja lubiem ;)

Gość piatek
Plyn do higieny intymnej jest nie tylko dobry do twarzy ale i ladnie myje plamy po farbowaniu wlosow np . Ziaja. 100% przetestowane przeze mnie.

ja juz od 2 lat stosuje plyn do higieny intymnej do mycia twarzy, zarazilam juz tym mame i siostre. uzywam ziaji neutralnej. a pomysl wlasnie wzielam z kafeterii:) hehe nawet kiedys tata jak mu zabraklo szamponu stwierdzil ze skoro myjemy sobie tym twarz i nie tylko to mu na wlosy nie zaszkodzi;) hehe te plyny naprawde sa uniwersalne:)

Gość t5rey
up