Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilaaa

Przebarwienie /

Polecane posty

Gość ilaaa

Hej.. poradzcie.. jakieś dwa tygodnie temu poszłam na solarium, wychodząc zauważyłam, ze zrobił mi się wąsik..:\ ale nic poszłam do domu,myśląc, ze zniknie, to chwilowe pod wpływem opalania.. ale pare dni później wąsik zrobił sie jeszcze bardziej widoczny, kupiłam więc wąs i usunęłam meszek..co najgorsze,to nie wąsik, to poprostu skóra tak się przebarwiła :( mam nad górną warga przebarwienie.. ciemno brązowe, wygląda z daleka jak wąs.. ale to coś ze skórą,a nie włosy, kupiłam krem wybilający i nie wychodze na słońce, jest lepiej, ale nadal go widać, co mogłobyć tego przyczyną? czy moze jakiś kosmetyk? pare dni przed solarem zaczełam używać skinoren gel, jednak nie w tym miejscu, czy jednak to mogło mieć wpływ?

Gość zrób peeling

Gość izka_39
Mam ten sam problem i nie wiem jak sobie z tym poradzić...może jest jakaś doświadczona kosmetyczka na tym forum i udzieli nam rady :/

Gość ilaaa
Usunęłam to w końsu.. po 6 peelingach kwasem glikolowym zniknęło..tzn, jest prawie nie widoczne.. jedynie ja to widze.. :P na codzień używam kremu 50+ i na noc nadal kremu wyybiwelającego..oj. cała zimę męczyłam sie z tym dziadostwem, ale jest super, przebarwienie prawie zniknęło, a moja cera pięknie sie poprawiła po zabiegach.. pójdź do dobrego dermatologa, najlepiej takiego który ma uprawnienia na wykonywani zabiegów kwasami