Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina Ryczy

OWŁOSIONE PIERSI

Polecane posty

Gość Nina Ryczy

CZY KTOŚ MOŻE MI POMÓĆ?!NA PIERSIACH ROŚNIE MI PO KILKA WŁOSKÓW.WYRYWAM JE REGULARNIE,ALE I TAK ODRASTAJĄ I TO W WIĘKSZEJ ILOŚCI.POJEDYNCZE WŁOSY ZAUWAŻYŁAM TAKŻE NA TWARZY I BRZUCHU.JESTEM PRZERAŻONA!!!!!!!!! CZY MACIE PODOBNY PROBLEM I JEŻELI MOZECIE NAPISZCIE JAK SIĘ GO POZBYĆ I GDZIE TKWI PRZYCZYNA

mi sie wydaje ze za duzo mamy hormonow meskich ja tez tak mam

Gość Nina Ryczy
LECZYSZ SIĘ NA TO? DO KOGO SIĘ UDAĆ I CZY MOŻNA TO ZLIKWIDOWAĆ RAZ NA ZAWSZE?

Gość do autorki.
wyłącz capslocka

Gość Nina Ryczy
Prosze napiszcie jak się tego pozbyć!

Gość endokrynolog

Gość laserem

Gość fitnessska
to jest hirsutyzm delikatny! jesli masz tez tradzik,tendencje do tycia,nieregularne okresy lub obfite itd.to idz do ginekologa szybko,zrob usg jajnikow i badanie poziomu hormonow

Gość Nina Ryczy
Miałam robione badania na poziom hormonów przez endoktynologa pod kątem tarczycy,ale wszysko w normie.Okresy mam regularne i nie są obfite.

Gość mmmmmnniam
mój ginekolog zawsze mi mówi żeby włosków nie wyrywać , nie wiem dlaczego po prostu to odradza, zresztą dlaczego ci to przeszkadza?

Gość ja mala
tez mam włoski :P ale sie nie przejmuje, dopiero jak sie pojawią jakies krzaczory zaczne cos działac , i wątpie zeby kazda kobieta miala idealne nie odłosione piersi, kazda ma jakies włoski ! Małe duże czarne białe, to chyba normalne, mam kolezanke ktora nie jest jakos specjalnie owłosiona a co jakis czas rosnie jej włosek na twarzy i go wyrywa pensetą :P

Gość iiiiiii
Ja też tak mam ale ich nie wyrywam tylko podgalam maszynka przy codziennym myciu się. Za duzo meskich hormonów. Bywa.

Gość xyeee

Gość ja mala
chyba to normalne ze włoski jakies są, moja siostra tez ma jak sie przypatrze, nie to zeby mnie podniecal widok piersi tylko chciala mi udowodnic, a co do hormonów, dzisiejszy swiat jest cały napakowany chemią a poźniej chodzimy takie podobne do facetów :P

Gość xyeee
Tez mam wlosy wokol brodawek. Najczesciej gole ale one i tak sa widoczne....Dlatego wyrywam, nie wiem czy w ogole mozna wyrywac, czy to nie zaszkodzi piersiom....A wyrywam bo mi wstyd przed chlopakiem:(Tragedia Wasik tez musze regularnie wyrywac. Mowilam o tym lekarzowi, pow , ze moj stan nie ejst jeszcze krytyczny. Chcial wyslac mnie na caly dzien do kliniki w ktorej zrobiliby mi dokladne badania. Ale caly czas jestem na pigulkach, wiec niestety wyniki moglyby wyjsc nieadekwatne...

Gość ja mala
Mi tez bylo wstyd przed chłopakiem, teraz z nim mieszkam, i kiedy powiedzial mi w żartach ? ale masz owlosione uda ja wybuchłam jak wulkan i odparłam - A co ty myślisz ze wszystkie baby sa łyse jak kolanko ? Ze tam nie trzeba sie golic ? ze czasem mi nie wyrosnie jakis włosek czy wąsik ? Zatkało go :)

Gość xyeee
Hihihi poprawilas mi humor:) Niestety moj raczej nie jest taki tolerancyjny:( Uda to jedno, a piersi to drugie...Wiadomo, ze gdyby zobaczyl , ze na nogach mam male wloski to by nie uciekl z krzykiem....Ale na piersiach lub nad warga to co innego....:( Na rekach mam takie jak on, nie gole ,bo sa na szczescie biale:(

Gość ja mala
Mysle ze to kwestia czasu i nie bedziesz sie juz wstydzic , poku co mysle ze lwpszym rozwiazaniem bedzie wyrywanie pensetna niz golenie, chociaz nie wiem moze to byc szkodliwe i zaraz ktos na mnie naskoczy, ale golenie to metoda na krócej a ponoc jak sie wyrywa to odrastaja słabsze :)

Gość xyeee
Dlatego osttanio zaczelam wyrywac, bo mam spokoj na dwa dni...A jak ogole to juz wieczorem je widac:(Nie mopwiac juz o porankach, czasami spi u mnie i zawsze mnie to stresuje, ze rano moze zobaczyc oplakany stan moich brodawek:(

Gość ja mala
Myśle ze jak przed spotkaniem wyrwiesz to nawet jak rano pojawi sie jakis minimetr wloska to tego i tak nie widac ! JESTES PRZEWRAżLIWONA POPROSTU :) pomyśl lepiej o tym jak piekne masz piersi i mysle ze to jemu sie podoba a nie jakies tam male defekty, ktore tylko dal ciebie sa przeszkoda

Gość no ja
ja tez mam tak ale to taka natura jagbys byla naprawde bardzo owlosiona ze trzeba bylo udac sie do lekarza ale mysle ze ty nie masz z hormonami problemow i musisz sie pogodzic ze swoja natura!

Każda ma owłosione-jak ktoraś nie ma -to albo kłamie, albo się ich pozbywa. Ja mam i trudno. Jak będzie busz to się będe pozbywać:) Puki co może być:)

Każda ma owłosione-jak ktoraś nie ma -to albo kłamie, albo się ich pozbywa. Ja mam i trudno. Jak będzie busz to się będe pozbywać:) Puki co może być:)

Gość Chikcita
Tez mam wloski wokol brodawek sutkowych. Niektore wyrywam, ale tylko te ciemniejsze, jasne nie rzucaja sie tak w oczy, wiec nie likwidowalam ich. Mam tez wloski na brzuchu, udach i twarzy, ale w tych rejonach nie ruszam, bo sa jasniutkie, takie meszkowate. No i boje sie, ze jak rusze, np zgole to urosna dluzsze i mocniejsze. Mam obfite miesiaczki itd. Mam cere przetluszczajaca sie i leciutki tradzik. Robilam badania i nic nie wyszlo. Nie mam tez zespolu policyctycznych jajnikow. Defekt kosmetyczny....

Gość xyeee
Z piersi chyba jest zadowolony bo je czesto chwali:) Na szczescie sa jedrne, duze B:) Czyli radzicie wyrywac przed spotkaniem..hmmm dobry pomysl, ale jak kiedys zostanie moim mezem, to wszystko wyjdzie na jaw.... Przypomnialo mi sie, jak kiedys na predce golilam piersi i z tego pospiechu przecielam sobie brodawke...Okropne uczucie, lecialo mi bardzo duzo krwi:( Przez co my kobiety..musimy przechodzic:(

Gość Arnika21
a ja mam całe włochate piersi cieniutkie długie włoski ciemne tragednia wogóle ejstem brunetka i mam straszne włoski ;/ ale hormony w normie i co mam sobie depilatorem goli czy co??bo jak sie rozjasni to i tak widac faceci beda sie smiac ze mnie ze mam włochata klate nie wiece nawet jak mzoe byc komus takiemu przykro mimo tego że nie ejstem brzydka dziewczyna jak mowia wstydze sie strasznie ;/

Dziewczyny, co Wy w ogóle gadacie??? Są setki facetów, którzy uwielbiają włoski! I to WSZĘDZIE!!!! Moja kochanka ma bardzo owłosione sutki a ja to kocham! Nie pozwalam jej ich golić, bo nie mogę bez nich żyć! Uwielbiam ciągnąć je delikatnie ustami. Czasem udaje mi się ją jeszcze namówić na zapuszczanie włosków pod paszkami i na nogach :-))), ale na sutkach kocham najbardziej. Oczywiście cipka to nie mówię, gąszcz taki, że ciężko się przebić :-))). Włoski to moja pasja! Zacznijcie się akceptować takie jakie jesteście! Skończcie czytać Cosmo i spójrzcie na siebie wyrozumiałym okiem. Włoski na piersiach nie są wadą - to Wy nie potraficie tego zaakceptować, bo myślicie, że faceci lubią, jak wszystko jest gładkie. A to bzdura. Najpiękniejsza kobieta jest wtedy, gdy jest naturalna, a natura to też włoski. Tak wyglądacie naprawdę! Takie jesteście prawdziwe. A nie ogolone na zero jak 6-cio letnie dzieci. Arnika21 umów się ze mną :-)))). Wszystkie możecie się ze mną umówić :-))). Ja Wasze włoski zaakceptuję w 100%!!!

Gość Harry Hairy
Owłosione cycuszki sa cool....Wszystkich miłośników naturalnych nie ogolonych wyglądających the best cipppek zapraszam na stronę www.hairy.dzs.pl Tam znajdziecie wszystko co najlepsze nie ogolone w sieci. Równiez Wasze żony i kochanki nadesłane od Was. Żadnych reklam, przekierowań. Strona dopiero się rozwija, ale uprzedzam..jest mocna. Masę różnych galerii, codziennie wzbogacanych. Jak masz uwagi możesz napisać komentarz znajdziesz tam odpowiednie opcje POZDRO ALL