Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japonkiiii

facet w japonkach

Polecane posty

Gość japonkiiii

hej! Mój facet wczoraj kupił sobie czarne japonki. Jak się o tym dowiedziałam to stwierdziłam, że na pewno będzie w nich głupio wyglądał i w ogóle nogi sobie w nich połamie.... a tu dziś pozytywne zdziwienie, wygląda w nich super :-) co sądzicie o facecie + japonki ? pozdrawiam

Gość asik77
passive gay niestety :(

Gość kupa...
no kupa

Gość dziś japonki jutro rajstopy
:-)

Gość jakaś taka bylejaka
podoba mi się to ,ale musi mieć zadbane stopy.krótkie paznokcie a nie krogulce i oczywiście czyste

Gość jutro rajstopy
pojutrze anal sex :O

Gość Linkaa
Uważam, że zależy to od stóp. Jak ma facet ogromne potężne stopy i koślawe krogulcze paluchy to zgroza ale proporcjonalne , zadbane czemu nie

Gość tatatatatatatatta
mi sie bardzo podoba moj tez ma japonki...i wyglada wnoich super...na luzie tak wkacyjnie akuraty na upaly...smieszy mnie to jak ktos twierdzi ze facetw japonkch to gej itd...noj wyglada w nich bardzo mesko...suer wygladaja do dzinsow i spodni za kolana czy nawey spodenek...pozatym wystarczy przejzec gazete z meska moda....

Gość ja bym go rzuciła
albo wywaliła te japonki no chyba ze kupil je tylko na plaze a tak to pedalskie i nie do przyjęcia mało męski niedługokupi sobie szpilki:P

Gość kolejna cojest z gejem

Gość tatatatatatatatta
aha - zaklada też moje stringi a ostatnio włozył sobie w pupę tampon :)

Gość tak se pisze
kiedyś japonki nosili mężczyźni, w kraju pochodzenia tego obuwia

Gość tak się zaczyna
najpierw japoneczki, potem kupi sobie lakier do paznokci bo stwierdzi ze musi miec do tych japonek pomalowane pazurki, potem podkładzik bo mu sie buzia świeci, potem cos tam jeszcze i tak powpwli zrobi się z niego metro facet

Gość mi sie podoba facet w japonkac

Gość a jak wam się podobają faceci
w rajstopach? :-)

Gość leszczynowa zielen
co TY za brednie opowidasz tak sie zaczyna? masz mozg wogole??bo mnie sie wydaje ze zupelnie NIE!!!:o jest 30 st i jak widze kolesi w adidasach i skarpetkach to dopiero mnie odrzuca. albo takie sadaly na rzepy i biala frottowa skarpeta, to dopiero obrzydlistwo! japonki sa superrrr:)

Gość Linkaa
a jak facet wyjmie nóżkę po całym dniu z tego zabudowanego adidaska to dopiero rozkosz zapachów

Jak dla mnie bomba. Nie ma to jak zadbane stopy. Sama chodze w japonkach, na lato super. A nie facet w zapoconych adidasach, bleeee

Gość japonkiiii
Nie rozumiem jak można facetów w japonkach od razu do gejów przyrównywać :-/ Gorąco jak chole... a ja mam mu dac do ubrania może gumiaki, zapocone adidasy albo jeszcze skarpetki !!! Już nie wspomę, że japonki dla facetów są teraz w modzie. A jak widzę facetów w sandałach i skrpetkach to mi się słabo robi, istna wiocha. Po waszych komentarzach utwierdziłam się w tym, że FACET W JAPONKACH WYGLĄDA BARDZO DOBRZE !!!

Gość gej jak nic
i juz ... jeszcze niech stringi założy i okularki :)

Czyli jak będzie jesień i Twój facet będzie chodził w spódnicy i rajstopach, to też powiesz, że to jest modne, tak? :-)

Gość a niech chodzi jak lubi

Gość awertyuiop
co za debilne przyrownania o spodnicy????? masz problemy z mysleniem chyba???? japonki to dodatek ktory moze nosic zarowno mezczyzna jak i kobieta !!!!!!a spodnica raczej jest tylko dla kobiet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ja tam nie mam zdania
ale moj brat tez ostatnio kupil sobie japonki i jakos mnie tym nie przerazil:D

Sama powiedziałaś, że raczej :-) Poza tym dawniej faceci też chodzili w sukniach i rajstopach. Stosunkowo niedawno "utarło się" że spódnice i rajstopy są dla kobiet. A słyszałaś o czymś takim jak kilt?

Facet w japonkach? Czemu nie, ale pod warunkiem ze ma zadbane stopy bo niestety czesto widze co innego na ulicach i wtedyto juz nie jest fajne :o Takie buty na lato sa w sam raz, dla mnie to lepsze niz sandaly, ktorych nie moge zniesc w zadnej postaci, mam taki uraz odkad zobaczylam faceta w garniturze, bialych skarpetkach i sandalach :D mam uraz na cale zycie ;)

Gość awertyuiop
szkoci niech sobie nosza co im sie podoba. ale przyrównywanie japonek do gejostwa to dla mnie totalnie glupie.