Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

czy pocałunek to zdrada???

Polecane posty

Gość jak myslicie

zastanawiam się gdzie jest granica? co mozna nazwać zdradą?

zaleazy z kim..bo jak z esowim nie.. jak z kolezanka nie.. jak pocalunek z przyjazni nie(znaczy sie buziak) ale namietny z kims ,to tak

Gość taaaaaaaaaaak
yes of course!!!!!!!!!!!!!!!

Gość powód375
to zależy jak głeboko wsadzaliscie sobie języczki w usta, bo jak do połowy, to może nie jest zdrada

Gość aaagulina
--> powód375 hehe, punkt dla Ciebie :D

Gość jak myslicie
a powiedzcie mi czy samo przytulenie się tez jest zdrada???

ja pierdole..dziecko ile ty masz lat??? boze..masz faceta a przytulasz sie do innych..ktorzy mozliwe z emaja do ciebie ciagutki,lub ty do nich?? samo myslenie o kims znajomym to juz zdrada... polecam byc singlem i skakac z kwiatka na kwaitek..wtedy nie ebdziesz pisac czy to zdrada.

Gość jak myslicie
nie powiedziałam że przytulałam się lub całowałam z innym facetem bedąc w zwiazku tak tylko sie nad tym wszystkim zastanawiam

Gość powód375
ooo już zdradzasz, że myslisz o zdradzie

Gość jak myslicie
zastanawiam się nad granicą tego wszystkiego interesuje mnie wasze zdanie na ten temat

nie gosiek tylko gRoosia :) wiec powiem ci czym jest zdrada-wszystkim tym za czym ida emocje....uczucie ,badz chec bliskosci....

Gość jak myslicie
groosia jest róznica pomiędzy pomyśleniem o czyjejś bliskości a dążeniem do niej prawda?

Gość Piexie
W zeszlym tyg calowalam sie z kolega pomimo tego ,ze mam chlopaka. Malo tego w parku wlozylam mu reke za majtki...I nie jest mi ztym zle. Bo moj chlopak mnie oszukiwal utrzymujac przez 3 miesiace znajomosc ze swoja eks....Zatem zostal ukarany choc o tym nie wie..A ja dzieki temu wybaczylam mu smsy i maile do eks. Naprawde polecam Malo tego jak wytnie jeszcze raz numer, to posune sie dalej...Juz nie pozwole sobie na to, zeby facet wyprawial ze mna co chce

moi mzdaniem to co zorbilas jest chamskie.. ja bym wolala z nim p[ogadac....wyjasnic i pozradnie zjebac niz wymierzac mu kare ze sowim kolega... moze ty nie amsz sumienia.. dla jednych zdrada to normlaka dla innych cos,co potem zyc nie daje.. jak ja kiedys calowalam sie z kumplem...to zerwalam pozniej ze swpim menem(i tak mialam zamiar zaerwac:) bo to by mi spokoju nie dawlao. lol.. ale ja romantyczna :D

Gość Piexie
Nie mam sumienia, bo w poprzednim zwiazku w ktorym bylam 4 lata i mailam plany, byly zareczyny, planowany byl slub etc..bylam notorycznie zdradzana A osttanio dowiedzialam sie, ze moj obecny chlopak utrzymywal kontakt z eks, nie spal z nia, bo ona mieszka w USA heheh wiec chociaz tyle. Chce zeby odszedl, ale on ciagle wraca...Powiedzial, ze to on zdecyduje kiedy odejdzie i ze najpierw musi mi wyciac numer, a na razie nie ma z kim..Romantycznie prawda? No to mu dalam nauczke

Gość jak myslicie
powiem wam że pocałunek to chyba mogłabym jeszcze wybaczyć ale sexu już napewno nie

Gość zdrada jest zdrada
w kazdym wydaniu!!!!!!!!

Gość jak myslicie
w takim razie co powiecie o facetach ogladających sie za panienkami w krótkich spódniczkach???? notorycznie zdradzaja???

Gość jak myslicie
skoro zdrada może być nawet spojrzenie...

Gość woman007
no a ja mam zonka..bo bylam z chłopakiem 8 miesięcy..i to on ze mną zerwał...miał problemy..i teraz jestem z innym od paru miesięcy ijest mi super..ale niedawno spokałam sie z tym byłym..gadalismy pare godzin..i teraz nie moge przestac o nim myśleć..to jest juz zdrada??..bo wydaje mi sie że myślami tez mozna zdradzać..

piexie..no to faktycznie wpsolczuje takie zwiazku.... ja tez sie gladam za spodniczkami...w sumie razem is eogladamy,ale ja czesciej:)

Gość Piexie
Na ulicy tez sie oglada za kobietami, za grubymi blondynkami po 30 stce:) Takie mu sie marzą Jestem bezsilna bo nie da sie od niego odejsc...Ostatnio go szantazowalam, ze zrobie rozne rzeczy, jesli nie da mi spokoju...Ale to i tak nie pomoglo. To jest toksyczny zwiazek. Mysle,ze zakonczy sie dopiero, gdy on znajdzie kolejna ofiare i oczywiscie zdradzi mnie z nia. Wiec nieoceniajcie surowo wszystkich, ktorzy zdradzili. Czesc z nich to ludzie, ktorzy maja skrzywiona psychike przez takich katow-partnerow Wiem, ze jak bede w zwiazku kolejnym bede uczciwa, ja nawet komorki nie mam, wiec nie ma mowy o zdradach przez smsy np. Ale jesli zobacze, ze ktos jest nieuczciwy..to zdradze z podwojna sila

Gość jak myslicie
groosia ja tez patrze na ładne kobiety ewentualnie spódniczki ale to nie znaczy że myślę w tym momencie o tym o czym myślą mężczyźni....

Gość aia
zdrada

Gość to zależy
z kim po co co miał/a na myśli

piexie..slonce..to moze znajdz mu ta ofiare.... co ci skzodzi..szybciej sie go pozbedziesz.. no niestety ja mam tak,....z emysle o tym samym o czym faceci mysla :D

Gość Piexie
Nawet mu mowie, zeby poszedl w sobote na jakas impreze, ze nie musi do mnie przychodzic, ze ja posiedze sama w domu... ale nie, on ciagle przychodzi Nie wiem po co>? Malo tego pow mi, kiedys w zlosci, ze go nie pociagam...Wiec tymbardziej sie dziwie... Natomiast nie ufa mi, wie ,ze mam powodzenie i ciagle sprawdza mnie, czy np. jestem w domu itp....Zalosne

Gość jak myslicie
groosia czyżby trójkącik??? :):):):P hehehhe współczuję ci Piexie i trochę cię rozumię a zachowania Twojego nie potępiam